Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi: Żwirku kochany, szerokiej drogi, szczęśliwego życia, dużo miłości, powodzenia i wszystkiego naj. Bądź grzeczny słoneczko.
Prosimy o zmianę tematu i przeniesienie Żwirka do szczęśliwców.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałam z nową Panią Zwirka na gg był bardzo grzeczny podczas podróży, Pani Natalia jest bardzo z niego zadowolona wszystkim się podoba:loveu: jest wykąpany i pachnący ma już obroże przeciw pchłom i kleszczom czeka go jeszcze wizyta u weta ;) Pani Natalia napisała ze wreszcie chce jej się wychodzić z domu bedzie o niego dbać jak o własne dzieci;) już się zapowiedziałam na wizyte :evil_lol: aha no imię Żwirek zostaje:multi: fotki na pewno bedą córka p. Natali ma zrobić:p

Posted

No to jestem z Ciebie dumna Madziu, że taki cudny dom wysznupałaś. No i jestem dumna, że My takie mądre i wspaniałe imiona wymyślamy. Posłodziłam nam, a co :cool3:.
Pani Natalio prosimy o dużo zdjęć i wieści.

Posted

fotki Żwirka z nowego domku :cool3:

pozwolę sobie skopiować e-maila od Pani Natali:p

Witam Pani Madziu :)
Cieszę się, że adoptowałam Żwirka, bo jest wspaniałym i zabawnym pieskiem :) Lubi wszystkich, zarówno ludzi, jak i psy :) A jest ich u nas na osiedlu nie mało.
Prawie wcale nie szczeka, zaczął sikać jak piesek;p, na dworze obwą****e wszystkie krzaczki, drzewka i słupy.
Chyba mu jest u nas dobrze, co widac na załączonych zdjęciach.Wszyscy za nim przepadamy, jest taką naszą przytulanką:)Pozdrawiam wszystkie wolontariuszki ze schroniska w Rybniku :)

Żwirek ma swoją podusię:loveu::loveu:

Posted

No, no Żwirku, normalnie trafił Ci się hilton. Własna podusia (z moim ulupionym Kłapouchym), mieszkanko pod kolor, miłość pańciostwa :loveu:. Super... Zdrowiej słonko.

Posted

Żwirek jest już zdrowy i wesoły:multi::multi: zaczyna szczekać na psy, coraz bardziej się rozkręca Pani Natalia jest bardzo z niego zadowolona jak i cała rodzina;) urwis wszystko chce zjadać papierki, kości:mad: na smyczy już nie ciągnie, jak chce wyjść to ściąga smycz z szafki :cool3: uwielbia długie spacery potem zasypia ze zmęczenia:p fotki bedą za jakiś czas, Pani Natalia zagląda na watek Zwirka i czyta na bieżąco mam nadzieje ze jak znajdzie wolną chwilę to zarejestruje się na forum:cool3:

Posted

dzisiaj dostałam taką wiadomość od Pani Natalii

Pani Madziu-nasz Żwiruś czuje się bardzo dobrze,rozbrykał się i skacze jak mała kózka. Jest wspaniałym pieskiem, bardzo wesołym,ciekawym wszystkiego.a jak potrafi szczekać.A ile mamy radości gdy złapie czyjś kapeć i ucieka z nim.To już nie ten sam piesek ,którego przywiozłam.Często chodzimy na ogródek ,tam psiuruś goni gołębie,bo niczego się nie boi.

Żwirku do lepszego domku nie mogłeś trafić:loveu::loveu:

Posted

rodzinka Bafiego jest bardzo z niego zadowolona:p psiak jest grzeczny, kochany zresztą widać to na fotkach:loveu::loveu: po prostu wymarzony domek jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Natalio za adopcję Żwirka:loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pozwolę sobie skopiować emaila jakiego dostałam od Pani Natalii:loveu:

Bafi Nauczył sie juz podawac łapkę , leżeć i przychodzic na zawołanie. Uwielbia biegac bez smyczy , zwłaszcza ze swoimi kolegami. Ten nasz mały urwisek o niewinnych oczkach potrafi równiez ukrasc mi ciastko z talerzyka a potem z niewinną minką czeka co nastapi.Ale jak tu się na niego gniewac, jeśli ma przy tym śliczny uśmieszek. Jest bardzo mądrym pieskiem. Gdy któreś z nas wychodzi z domu bardzo teskni , więc wynagradzamy mu to jeżdżąc z nim czesto na wycieczki. Pozdrawiam !:p:p

• 3 months later...