brazowa1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Stworzonko smutnie wyglada w schroniskowym boksie.Widac,ze cale zycie spedzil w domowym zaciszu,w spokoju,z ukochana pańcia.Ciagle nie rozumie,czemu sie to znalazł. Nie wiedzial,ze slowa: "wyjezdzam,piesku" ,oznaczaja tak naprawde:"porzucam cie piesku,jestes przeszkoda,lata przyjazni sa niczym wobec wspanialego zycia ,jakie moge wiesc daleko stad,teraz bedziesz musial radzic sobie sam". Spokojny,nieszczekliwy (a przynajmniej taki jest w schronisku ;).ladnie chodzi na smyczy i kocha spacery-pokazuje na nich,jakim radosnym pieskiem potrafi jeszcze byc.Najgorsza dla niego kara to powrot do boksu :( znowu sam i znowu czekanie.Puszek potrafi sie ladnie zachowac w mieszkaniu,pozwala na pielegnacje siersci,lubi ludzi,bedzie miłym domownikiem.Szukasz nieduzego,wychowanego pieska,w wieku,kiedy nie jest stary,ale juz nie jest uciazliwy,jak podrostek? Puszek ma 5 lat,bedziesz sie nim cieszyc jego towarzystwem przez lata :) fotka z jezyczkiem: fotka bez jezyczka: brania na rece nie lubi,ale akceptuje: smutno mi... z profilu tez jestem ladny... Quote
brazowa1 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 jak mnie wyczeszesz,bede 2 razy bardziej puszysty uwielbia tarzac sie w trawie Quote
Timonek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 jaki on pienkny :loveu: pszytulic i nie puscic:loveu: jak moze taka psiunia w chronisku mieszkac ???:placz: Quote
akucha Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bardzo ładny piesek. Szkoda, że debilną pania miał... Wystawiłam na trójmiejskich. Quote
Poker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 słodki maluch,oby go ktoś zechciał nie kierując się wiekiem Quote
brazowa1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Byl jeden telefon,ale pani chciala do towarzystwa dla dwuletniego dziecka ,a na moj glupi tekst:ale wie,pani,dziecko podejdzie,usczypnie,nadepnie na ogon ;pani skomentowala:no wlasnie,(czym mnie zabiła),wiec od razu powiedzialam,ze nie recze za psa i w sumie nie znam takiego ,za ktorego moglabym ręczyc. Puszek szuka domu! Quote
akucha Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Żeby jeszcze rozsądnie do tego podchodziła... W górę Puszku!!!! Quote
Anetka83 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 jaki on podobny do mojej Nuci... W góre Śliczniutki !!! Quote
Betbet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 śliczny jest i ma taką kochaniutką mordaskę. tak mi mignał na tromiejskich własnie Quote
Betbet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 czuje że pojdzie...niedlugo a bedzie że się czepiam Kasiu ale...dlaczego happy anniversary?????ja o czymś nie wiem? jaka rocznica?:P Quote
brazowa1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 tak,on pojdzie-ludzie lubia takie psy Quote
Betbet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no widzicie? jak juz Brazowa mowi ze pojdzie to pojdzie. Quote
brazowa1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 mały,puszysty,cale zycie w domu-pojdzie,ani sie obejrzymy Quote
Betbet Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ja juz sie obejrzalam z 10 razy...poszedł?;) Quote
Recommended Posts