Jump to content
Dogomania

...taki nieduzy...taki puszysty...taki domowy.Puszek ma DOM!

Recommended Posts

Posted

Stworzonko smutnie wyglada w schroniskowym boksie.Widac,ze cale zycie spedzil w domowym zaciszu,w spokoju,z ukochana pańcia.Ciagle nie rozumie,czemu sie to znalazł. Nie wiedzial,ze slowa: "wyjezdzam,piesku" ,oznaczaja tak naprawde:"porzucam cie piesku,jestes przeszkoda,lata przyjazni sa niczym wobec wspanialego zycia ,jakie moge wiesc daleko stad,teraz bedziesz musial radzic sobie sam".
Spokojny,nieszczekliwy (a przynajmniej taki jest w schronisku ;).ladnie chodzi na smyczy i kocha spacery-pokazuje na nich,jakim radosnym pieskiem potrafi jeszcze byc.Najgorsza dla niego kara to powrot do boksu :( znowu sam i znowu czekanie.Puszek potrafi sie ladnie zachowac w mieszkaniu,pozwala na pielegnacje siersci,lubi ludzi,bedzie miłym domownikiem.Szukasz nieduzego,wychowanego pieska,w wieku,kiedy nie jest stary,ale juz nie jest uciazliwy,jak podrostek? Puszek ma 5 lat,bedziesz sie nim cieszyc jego towarzystwem przez lata :)

fotka z jezyczkiem:

fotka bez jezyczka:

brania na rece nie lubi,ale akceptuje:

smutno mi...

z profilu tez jestem ladny...

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byl jeden telefon,ale pani chciala do towarzystwa dla dwuletniego dziecka ,a na moj glupi tekst:ale wie,pani,dziecko podejdzie,usczypnie,nadepnie na ogon ;pani skomentowala:no wlasnie,(czym mnie zabiła),wiec od razu powiedzialam,ze nie recze za psa i w sumie nie znam takiego ,za ktorego moglabym ręczyc.
Puszek szuka domu!