Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymałyście cioteczki kciukasy, trzymałyście i co …., a to że Luka pojechała dzisiaj do swojego nowego domku. :loveu: Będzie mieszkała pod Zamościem, w budzie ale dobrze ocieplonej i oczywiście puszczona luzem, jej właściciele, to dobrzy znajomi naszej znajomej, która za nich poręczyła. Niedawno zdechł im 13 letni owczarek kaukaski , a teraz zdecydowali się na sukę (ze względu na krzaki w ogrodzie). Bardzo się cieszę, bo jak przyjechał dzisiaj po nią Pan, to od razu rozpoznałam w nim psiarza i z czystym sumieniem mogłam ją oddać.:lol: A tak dokładniej , to ona sama za nim pobiegła. :diabloti:
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, no i oczywiście polecam się na przyszłość. :cool3:

Posted

supergoga napisał(a):
Gratuluję, jakie to szczęście, że ją zabraliście. I długo z Wami nie pobyła.
Suniu, szczęścia zyczymy.

Wystarczy, że się jedna zasiedziała :diabloti::mad:

Posted

Nie pisałam Wam wcześniej, Państwo którzy zabrali Lukę mają już jedną suczkę. Zabrali ją z ulicy, bo była w ciąży i nie chcieli żeby oszczeniła się gdzieś w rowie. Moim zdaniem ich zachowanie, to już mówi samo za siebie. :loveu:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Nie pisałam Wam wcześniej, Państwo którzy zabrali Lukę mają już jedną suczkę. Zabrali ją z ulicy, bo była w ciąży i nie chcieli żeby oszczeniła się gdzieś w rowie. Moim zdaniem ich zachowanie, to już mówi samo za siebie. :loveu:

To fakt, dobrze że jednak jeszcze tacy ludzie są

Posted

Niki-lidka napisał(a):
superowo:):)

PS. czy to znaczy,ze zwolnilo Wam sie miejsce?:D

Nie , bo mam cztery własne psy , ale słyszałam, że Ty masz tylko dwa :diabloti:

Posted

Przyznam, że sama nie myślałam , że tak gładko pójdzie. Suka ma chore uszy ,( jeszcze przez trzy tygodnie trzeba je smarować) jej futerko pozostawia wiele do życzenia, a tu proszę bardzo przyjeżdża Pan, mocno ją przytula i mówi, że ze wszystkim sobie poradzą.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Przyznam, że sama nie myślałam , że tak gładko pójdzie. Suka ma chore uszy ,( jeszcze przez trzy tygodnie trzeba je smarować) jej futerko pozostawia wiele do życzenia, a tu proszę bardzo przyjeżdża Pan, mocno ją przytula i mówi, że ze wszystkim sobie poradzą.

Akurat w dobrym momencie, we właściwym czasie informacje dotarły gdzie potrzeba. Dlatego uważam ze warto walczyć o każdego psiaka. I jak chociż jeden ma farta to już dużo.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Akurat w dobrym momencie, we właściwym czasie informacje dotarły gdzie potrzeba. Dlatego uważam ze warto walczyć o każdego psiaka. I jak chociż jeden ma farta to już dużo.

Święte słowa:lol: