Czaka Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Trzymałyście cioteczki kciukasy, trzymałyście i co …., a to że Luka pojechała dzisiaj do swojego nowego domku. :loveu: Będzie mieszkała pod Zamościem, w budzie ale dobrze ocieplonej i oczywiście puszczona luzem, jej właściciele, to dobrzy znajomi naszej znajomej, która za nich poręczyła. Niedawno zdechł im 13 letni owczarek kaukaski , a teraz zdecydowali się na sukę (ze względu na krzaki w ogrodzie). Bardzo się cieszę, bo jak przyjechał dzisiaj po nią Pan, to od razu rozpoznałam w nim psiarza i z czystym sumieniem mogłam ją oddać.:lol: A tak dokładniej , to ona sama za nim pobiegła. :diabloti: Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, no i oczywiście polecam się na przyszłość. :cool3: Quote
agusiazet Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Brawo, za kolejną uratowaną psinkę i szczęśliwe zakończenie! Quote
Czaka Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Nawet nie wiecie jak ja się cieszę! :multi::multi::multi: Poprosiłam już o przeniesienie wątku Quote
madziorna Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [SIZE="5"]Ale extra! Cieszę się przeogromnie! :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
supergoga Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Gratuluję, jakie to szczęście, że ją zabraliście. I długo z Wami nie pobyła. Suniu, szczęścia zyczymy. Quote
Czaka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 supergoga napisał(a):Gratuluję, jakie to szczęście, że ją zabraliście. I długo z Wami nie pobyła. Suniu, szczęścia zyczymy. Wystarczy, że się jedna zasiedziała :diabloti::mad: Quote
Czaka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Nie pisałam Wam wcześniej, Państwo którzy zabrali Lukę mają już jedną suczkę. Zabrali ją z ulicy, bo była w ciąży i nie chcieli żeby oszczeniła się gdzieś w rowie. Moim zdaniem ich zachowanie, to już mówi samo za siebie. :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Nie pisałam Wam wcześniej, Państwo którzy zabrali Lukę mają już jedną suczkę. Zabrali ją z ulicy, bo była w ciąży i nie chcieli żeby oszczeniła się gdzieś w rowie. Moim zdaniem ich zachowanie, to już mówi samo za siebie. :loveu: To fakt, dobrze że jednak jeszcze tacy ludzie są Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 superowo:):) PS. czy to znaczy,ze zwolnilo Wam sie miejsce?:D Quote
Czaka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Niki-lidka napisał(a):superowo:):) PS. czy to znaczy,ze zwolnilo Wam sie miejsce?:D Nie , bo mam cztery własne psy , ale słyszałam, że Ty masz tylko dwa :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Nie , bo mam cztery własne psy , ale słyszałam, że Ty masz tylko dwa :diabloti: no ja mam dwa:eviltong: ale nadal chore:shake: cos mi sie wydaje ze to jeszcze potrwa niestety... Quote
agusiazet Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Asiu, chyba powinnaś zmienić tytuł na pokochana prawie od zaraz!!! Quote
Czaka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Przyznam, że sama nie myślałam , że tak gładko pójdzie. Suka ma chore uszy ,( jeszcze przez trzy tygodnie trzeba je smarować) jej futerko pozostawia wiele do życzenia, a tu proszę bardzo przyjeżdża Pan, mocno ją przytula i mówi, że ze wszystkim sobie poradzą. Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Przyznam, że sama nie myślałam , że tak gładko pójdzie. Suka ma chore uszy ,( jeszcze przez trzy tygodnie trzeba je smarować) jej futerko pozostawia wiele do życzenia, a tu proszę bardzo przyjeżdża Pan, mocno ją przytula i mówi, że ze wszystkim sobie poradzą. Akurat w dobrym momencie, we właściwym czasie informacje dotarły gdzie potrzeba. Dlatego uważam ze warto walczyć o każdego psiaka. I jak chociż jeden ma farta to już dużo. Quote
Tola Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Isadora7 napisał(a):Akurat w dobrym momencie, we właściwym czasie informacje dotarły gdzie potrzeba. Dlatego uważam ze warto walczyć o każdego psiaka. I jak chociż jeden ma farta to już dużo. Święte słowa:lol: Quote
Recommended Posts