Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=System]Zobaczyłam ją kilka tygodni temu i od tamtej pory nie mogłam przestać o niej myśleć. [/FONT]
[FONT=System]Jedyne co o niej wiem, jest to że przez jakiś czas razem ze swoją koleżanką pilnowała dużego obiektu. Niestety któregoś dnia zmienił się zarządca i obie suki wylądowały w schronie. Luka (bo tak pozwoliłam ją sobie roboczo nazwać) bardzo źle znosi schroniskowe warunki. Byłam przekonana , że ma jakąś poważną chorobę skóry. Dzisiaj zabraliśmy ją do lecznicy, miała robione badania i na całe szczęście okazało się, że nie ma choroby skóry. Jedynie ma chore uszy, ale już ma podawane leki, więc szybko wyjdzie na prostą. W tej chwili Luka jest u mnie, bo jakoś nie mieliśmy sumienia odwieźć jej do schronu. Mamy cztery własne psy i nie możemy jej zostawić na stałe dlatego bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc w szukaniu dla niej domku. [/FONT]
[FONT=System][/FONT]

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna mordka:loveu:
Ile ta psina musiała sie wycierpiec:placz::placz:
Pamiętam ją jeszcze z dobrych czasów, jak strózowała, zawsze szczekały na siebie z Tolką.
Będzie dobrze. Najwazniejsze, ze suka poza schronem.

Posted

Następna bidulka o pokornych oczkach. Chop na górę po domek.
Asiu ty to masz serducho z gumy :loveu: A Bartolini nie ucieszył sie na nastepnego "swojego" psiaka ?????

Posted

Proszę oto PPPCI [SIZE=1](Podstawowy pakiecik pomocy ciotki Isadory)

podlinkowany banerek wys.100 szer. 75

podlinkowany banerek wys.80 szer. 60

podlinkowany user-bar wys. 19 szer. 200

:loveu:

Posted

Luka całą noc grzecznie przespała (oczywiście po wcześniejszym wypraniu i odpchleniu), a swoje potrzeby załatwiła dopiero na dworze. Widać ,że dziewczyna całe swoje życie spędziła na pilnowaniu :evil_lol:, bo od razu zabrała się za robotę.

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Luka całą noc grzecznie przespała (oczywiście po wcześniejszym wypraniu i odpchleniu), a swoje potrzeby załatwiła dopiero na dworze. Widać ,że dziewczyna całe swoje życie spędziła na pilnowaniu :evil_lol:, bo od razu zabrała się za robotę.

Coś jak moja Fryta , która choć ma 3 zęby na krzyż , to potrafi capnąć za kostkę :cool3::evil_lol: .