kalcia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 nowe zdjecia Nobu, kupilam sobie nowy aparat i szaleje :) Quote
pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://i125.photobucket.com/albums/p76/kalcia0/_Nobu/IMG_0311-1.jpg A ten zdechły szczur?:razz: Nobu to morderca?:evil_lol: Świetne fotki;) Quote
kalcia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hahah, mowimy na Nobu, ze jest psem morderca ;) ale to dlatego, ze rozsadza go energia, jest niemozliwy i potrafi nas zameczyc na smierc XD mowmy tez, ze ma ADHD, to najlepiej opisuje jego charakter, ale kochamy go bardzo :p a szczur... to jeden ocalaly z 3ki szczurow, ktore byly polaczone lapkami... z ikei :p Nobu bardzo go lubi ;) Quote
karja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cze cioteczka:lol: Widac po zdjeciach ze maly wariat jest:loveu: ale macie z nim wesolo fajnie:multi: Quote
kalcia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 czyz nie? :D nobu szczegolnie lubi szalec jak goscie przychodza ;) Quote
Cosmo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 witam :) heheh chyba najslodszy jest noca, kiedy juz kompletnie nie ma sily na zabawe??? nasz Axel tez przez caly dzien zachowuje się jak diabeł wcielony, ale noca jest przesłodki :cool3: A Nobu wyglada na odwaznego psa, swietne miny strzela :cool3::cool: Quote
kalcia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Nobu spi jak aniolek, czesto spi w ciagu dnia, jak jestem sama z nim w domu, ja sie krece po domku, a on spi ;) Jak ide do innego pokoju, to wstaje i idzie za mna :cool3: Wraca TZ po pracy, to sie psiak rozbudza, bo wie, ze TZ bedzie sie z nim duzo bawic :evil_lol: Tez mi sie podoba, jak miny strzela ;D Jak tylko patrze na te zdjecia, to chce mi sie smiac :diabloti: Quote
Cosmo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Taaaa skads znam to lazenie jak ogon, kiedy tylko ktos wstaje Kapsel malo sie nie zabije, zeby tylko biec za kims :evil_lol: Quote
kalcia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 czasami tak blisko lazi, ze jak sie odwroce to na niego wpadam :P psiak ma tendencje, do stawania wlasnie tam, gdzie chce postawic noge ;) Quote
kalcia Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 dawno nas tu nie bylo, a nobu wyrosl ;) Quote
kalcia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Foczka jestem! Piekne oczy mam! (i ubrudzilem sie farba!) * tak tak, malujemy duzy pokoj, a on musi wszedzie wetknac pychola :P Quote
Bjuta Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jakie ma bajecznie piękne oczka! Kiedy będą nowe fotki? Quote
Recommended Posts