Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczerze mówiąc nie wiem co teraz :/ jeszcze po cichu liczę, na tego kogoś co pod koniec maja ma się przenosić...nie wiem może jednak jeszcze znajdę kogoś stąd...
od zeszłego czwartku Atos bardzo pcha się do domu i gdy tylko może to siedzi sobie w swoim domu...nie chce wychodzić za bardzo :( chce być z domownikami :/
jedno jest pewne TYLKO ja mogę załatwiać transport, Atos nie wsiądzie nikomu do samochodu

Posted

jakie darling? z tego co pamiętam to zawsze dostawał chappi i mu smakowało to nie zmienialiśmy..ale jeśli chodzi o jedzonko to na serio nie ma się co martwić lubi zajadać...co chyba zresztą widać ;)
jak ostatnio udało mi się być na jeden dzień w domu, to porobiłam trochę fotek...niestety akurat wtedy lało i mam ich mało i tylko w domu..zresztą ciężko mi było utrafić moment, gdy Atos się reprezentował w całej okazałości i przy tym stał nieruchomo przez jakąś chwilkę ;)
jutro wieczorem albo pojutrze postaram się coś ładnego wybrać i wkleić...dziś już nie mam siły a jutro będzie ciężki dzień aż do wieczora :/

Posted

no nigdy nie był cały czas na łańcuchu a od około pół roku czy nawet więcej chodzi przez 24h po całym podwórku, zaraz postaram się jakieś fotki umieścić ale to za chwilę bo dopiero co wróciłam :/
no myślę, że można spróbować z aukcją ponownie, dzięki :)

Posted

tutaj próba spaceru w deszczu...niestety ani ja ani Atos nie byliśmy zadowoleni (widać jaką minę zrobił Atos ;)

no więc wróciliśmy do domu

Posted

a tutaj Atos odpoczywa przed spacerem (mamy oboje nadzieję, że zaraz wyjrzy słońce)

a tutaj postanawia zjeść kolegę, bo mu nie pozwala spokojnie leżeć ;)

Posted

na szczęście czas się trochę wydłuża...póki co ludzie oglądają dom i na razie nic...niby ktoś już ma się zdecydować ale tak już jest od kilku tygodni :)
więc jeszcze co najmniej miesiąc...nawet więcej bo miesiąc to chyba będzie od podpisania umowy...ale to może nastąpić lada moment albo za tydzień, dwa...???

Posted

Łapcia- Ciapcia. Czemu ja wczoraj nie dostałam tych zdjęć ?
Mogłabym do gazety wstawić ładniejsze.

Atos tak cudnie się uśmiecha. [A może ma wadę zgryzu ? hihihi...]

Posted

sorki wczoraj nie dałabym rady, dopiero dziś mam chwilę wytchnienia zresztą wcześniej też dogo się wieszało :/...no i właśnie dziś odkryłam jak się wstawia fotki :D no i dziś zrobiłam porządną selekcję fotek - wypstrykałam ich dużo, ale część była trochę zamazana, na części Atos się odwrócił bo to czarne gdzieś pobiegło i finał był taki, że co się ustawiłam to już wszyscy byli gdzie indziej no po prostu komedia no i jeszcze ta pogoda :/ trzeba mieć szczęście niesamowite, żeby po 5tygodniach pojechać do domu i nie zobaczyć słońca tylko prawie przez cały dzień deszcz :/
aha Atos nie ma wady zgryzu :angryy: ;)
on się tak uśmiecha i to nie do mnie akurat tylko do tego małego czarnego a gdy się popatrzył na mnie to zwykle robił dziwną minę w stylu: mogę zjeść Twój aparat?