Łapcia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Kasia napisał(a): Nie zwracajmy sobie nimi głowy tylko poszukajmy nowego domku. Jutro kończy sie aukcja, wystawie ja ponownie, ok? ;) ok :) dzięki :loveu: Quote
Rybka_39 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 eh..luknijcie w przygarne psa, tam chcą do pilnowania..moze warto sprobowac;) Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Atos czeka dalej na swojego nowego pana, z którym będzie mógł bawić się w rzucanie patyka albo przeciąganie i z którym będzie chodził na spacerki :painting::cool3: Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 a możecie mi tylko powiedzieć jak się wkleja fotki z komputera?? bo ja mam możliwość tylko ze strony jakiejś i wtedy nie mogę zmniejszać ich rozmiarów :/ Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 dziś był telefon ale koleś źle znosi słowo kastracja, poza tym na gg szaleją niedorozwinięci chłopcy...:mad: szkoda, że nikt normalny się nie zainteresował..czekamy dalej :roll: Quote
Kasia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 prześlij do mnie to wstawie fotki Atosa :lol: fidelek@op.pl Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 chciałam wystawić te fotki co są tutaj w wątku, który poleciła Rybka_39 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108052&page=10 Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 a w najbliższym czasie postaram się nowe fotki skombinować...ale niestety w ten weekend nie tylko ludzie co się umówili do Atosa nawalili ale też nie udało mi się skombinować fotek...ale mój brat ma być w najbliższym czasie z aparatem u Atosa w Kłodzku o ile znowu coś nie nawali....niestety nie jestem w zasadzie na miejscu i ciężko mi idzie załatwianie fotek ale jeśli nikt do tego czasu się nie znajdzie to na pewno niedługo umieszczę coś nowego :) Quote
Kasia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 chcesz na tamtym watku umieścić fotki z tego? czy odwrotnie? wystarczy tylko skopiować z jednego do drugiego...;) Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Kasiu to dasz jeszcze raz aukcję na allegro? dzięki :lol: Quote
Kasia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Łapcia napisał(a): Kasiu to dasz jeszcze raz aukcję na allegro? dzięki :lol: Jasne, jutro rano ja wystawię. Masz moze jakis pomysł na tytuł tej aukcji? ;) Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Kasia napisał(a): Masz moze jakis pomysł na tytuł tej aukcji? ;) może być: Atos, piękny owczarek niemiecki szuka kochającego pana i ciepłego domu tylko nie wiem czy nie za długie...ale tamto poprzednie też było dobre :cool3: Quote
Kasia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Łapcia napisał(a): może być: Atos, piękny owczarek niemiecki szuka kochającego pana i ciepłego domu tylko nie wiem czy nie za długie...ale tamto poprzednie też było dobre :cool3: Zobaczymy jutro i pokombinujemy :lol: Dzis juz pasuję. A tak w ogole to pustki na tym wątku...tylko My tu zagladamy... Quote
Łapcia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Kasia napisał(a): A tak w ogole to pustki na tym wątku...tylko My tu zagladamy... zapraszam zatem do wątku Atosa :cool3: :Dog_run: Quote
Łapcia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 dziś dostałam kolejnego maila...wczoraj też był jeden i to całkiem fajny ale niestety niepewny z przyczyn niezależnych..no i ten pan co miał być w sobotę się odezwał, że mu nie wyszło i że dalej jest zainteresowany...więc jakiś ruch jest :) Quote
Rybka_39 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam chetnego na Atosa!!!:cool3: Na razie pytał czy jest mozliwosc transportu. Quote
Łapcia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Rybka_39 napisał(a):Mam chetnego na Atosa!!!:cool3: Na razie pytał czy jest mozliwosc transportu. to super a wiesz cos o nim wiecej? ze mna tez pare osob sie kontaktowalo :lol: Quote
Kasia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Aukcja Atosa wznowiona. Sprawdzajcie dobrze te potencjalne domki...;) Quote
Łapcia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Rybka_39 ten ktoś też do mnie napisał wcześniej a teraz mi mówi, że z Tobą też się kontaktował ;) Quote
Łapcia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Kasia napisał(a):Aukcja Atosa wznowiona. dzięki za wstawienie :) Quote
Łapcia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Rybka_39 a co Ci ten ktoś pisał jeszcze? bo mnie się spytał czy mam z Tobą kontakt, a gdy napisałam, że tak to już się nie odzywa, wcześniej w mailu zadałam mu parę pytań i odpowiedział mi tylko pytaniem o Ciebie. pan od soboty dziś znowu pisał to zadzwoniłam, znowu coś się pytał...jeszcze się zastanawia :roll: Quote
Recommended Posts