Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Zawsze powtarzam, że Kasia to skarb prawdziwy. :p

Łapcia a ty czemu nie śpisz po nocach !

Wy wszyscy jesteście tu wspaniali za to co robicie ;):calus:
Atos też jest Wam bardzo wdzięczny :loveu:

a ja po nocach niestety siedzę i zakuwam :-( bo rano jestem na zajęciach.... taki los :roll:

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:kciuki: :cool3:
tylko dziwi mnie to, że jeszcze nikt nie potwierdził swojej wizyty i nie umówił się na konkretną godzinę....
ale dziś zdaje się jest dopiero czwartek...:) jeszcze jutro cały dzień jest :roll:

Posted

no niby tak, jutro może pod wieczór zadzwonię, jeśli się nikt nie odezwie...no ale wiesz to, że sami nie zadzwonili może o czymś świadczyć ale na razie nie ma co panikować ;)

Posted

INU napisał(a):
Dlaczego ja tak mało wiem:-(?
Nikt mnie nie zechce poinformować:-(?

póki co czekam na telefon od dwóch osób - jedni się wstępnie umówili na sobotę, drudzy na niedzielę :) i trzymamy kciuki żeby się nie rozmyślili :)

Posted

Łapcia napisał(a):
póki co czekam na telefon od dwóch osób - jedni się wstępnie umówili na sobotę, drudzy na niedzielę :) i trzymamy kciuki żeby się nie rozmyślili :)

To czuję się poinformowana:-).
I trzymam kciuki:kciuki:.

Posted

Łapcia napisał(a):

Teraz mocno zaciskamy łapki!!:multi::multi:Myślę ze się Atoskowi poszczęsci!:loveu:

Posted

zadzwoniłam do tych od soboty ale dalej nic nie wiem...okazało się, że koleś idzie jutro do pracy no i jeszcze ma mi dać znać co i jak...czy może by chciał też w nd...:roll:

Posted

no właśnie nie wiem...tydzień temu to się nawet zastanawiał czy tego samego dnia nie przyjechać a teraz coś kręci...może ta pogoda tak na wszystkich wpływa....u nas jest strasznie ciemno i ponuro i nic sie nie chce :/

Posted

tak szczerze mówiąc to nic z tego nie rozumiem...dzwoniłam do tego drugiego kolesia co miał jutro przyjechać i najpierw nie wiedział o co chodzi a potem mnie zbył, że nieaktualne...i nie rozumiem tego bo jak dzwonił za pierwszym razem to był naprawdę przejęty i gadał ze mną długo :/
szukamy dalej już raczej nie liczę na tamtego pierwszego też :/

Posted

Nie raczej tylko na pewno nieaktualne :shake:

Nie zwracajmy sobie nimi głowy tylko poszukajmy nowego domku.
Jutro kończy sie aukcja, wystawie ja ponownie, ok? ;)