Łapcia Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Zawsze powtarzam, że Kasia to skarb prawdziwy. :p Łapcia a ty czemu nie śpisz po nocach ! Wy wszyscy jesteście tu wspaniali za to co robicie ;):calus: Atos też jest Wam bardzo wdzięczny :loveu: a ja po nocach niestety siedzę i zakuwam :-( bo rano jestem na zajęciach.... taki los :roll: Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Juz niedługo weekend...kciuki zaciskamy cały czas! ;) Quote
Łapcia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 :kciuki: :cool3: tylko dziwi mnie to, że jeszcze nikt nie potwierdził swojej wizyty i nie umówił się na konkretną godzinę.... ale dziś zdaje się jest dopiero czwartek...:) jeszcze jutro cały dzień jest :roll: Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zawsze można pierwszemu sie odezwać i zapytać o której się zjawią...? ;) Quote
Łapcia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 no niby tak, jutro może pod wieczór zadzwonię, jeśli się nikt nie odezwie...no ale wiesz to, że sami nie zadzwonili może o czymś świadczyć ale na razie nie ma co panikować ;) Quote
Łapcia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 piątek już dzisiaj :D a sobota niedługo i niedziela :cool3: Quote
INU Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dlaczego ja tak mało wiem:-(? Nikt mnie nie zechce poinformować:-(? Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Trzymamy kciuki aby ci ludzie sie odezwali! :lol: Quote
Łapcia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 INU napisał(a):Dlaczego ja tak mało wiem:-(? Nikt mnie nie zechce poinformować:-(? póki co czekam na telefon od dwóch osób - jedni się wstępnie umówili na sobotę, drudzy na niedzielę :) i trzymamy kciuki żeby się nie rozmyślili :) Quote
INU Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Łapcia napisał(a):póki co czekam na telefon od dwóch osób - jedni się wstępnie umówili na sobotę, drudzy na niedzielę :) i trzymamy kciuki żeby się nie rozmyślili :) To czuję się poinformowana:-). I trzymam kciuki:kciuki:. Quote
Łapcia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 ale jak mówię to jeszcze nic pewnego, więc jakby ktoś czytając ten wątek zapragnął pomóc Atosowi to zapraszam do Kłodzka ;) Quote
Rybka_39 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Łapcia napisał(a):póki co czekam na telefon od dwóch osób - jedni się wstępnie umówili na sobotę, drudzy na niedzielę :) i trzymamy kciuki żeby się nie rozmyślili :) Teraz mocno zaciskamy łapki!!:multi::multi:Myślę ze się Atoskowi poszczęsci!:loveu: Quote
Łapcia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Rybka_39 napisał(a):Teraz mocno zaciskamy łapki!!:multi::multi:Myślę ze się Atoskowi poszczęsci!:loveu: obyś miała rację ;) Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Łapcia napisał(a): obyś miała rację ;) ktos sie konkretnie zapowiedział? ;) Quote
Łapcia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 na razie nie :( poczekam do wieczora i sprobuję zadzwonić...w końcu ludzie mogą być w pracy jeszcze :roll: Quote
Łapcia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 zadzwoniłam do tych od soboty ale dalej nic nie wiem...okazało się, że koleś idzie jutro do pracy no i jeszcze ma mi dać znać co i jak...czy może by chciał też w nd...:roll: Quote
Łapcia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 no właśnie nie wiem...tydzień temu to się nawet zastanawiał czy tego samego dnia nie przyjechać a teraz coś kręci...może ta pogoda tak na wszystkich wpływa....u nas jest strasznie ciemno i ponuro i nic sie nie chce :/ Quote
Łapcia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 więc chyba na razie dalej szukamy:roll: Quote
Łapcia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 tak szczerze mówiąc to nic z tego nie rozumiem...dzwoniłam do tego drugiego kolesia co miał jutro przyjechać i najpierw nie wiedział o co chodzi a potem mnie zbył, że nieaktualne...i nie rozumiem tego bo jak dzwonił za pierwszym razem to był naprawdę przejęty i gadał ze mną długo :/ szukamy dalej już raczej nie liczę na tamtego pierwszego też :/ Quote
Kasia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nie raczej tylko na pewno nieaktualne :shake: Nie zwracajmy sobie nimi głowy tylko poszukajmy nowego domku. Jutro kończy sie aukcja, wystawie ja ponownie, ok? ;) Quote
Recommended Posts