Łapcia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Atos wkrótce pojedzie do swojego domu, do Strzelina. Dziś był u niego przyszły właściciel. Atos będzie miał 0,5 ha do pilnowania i 1,5 roczną ON-kę jako towarzyszkę życia. Nawiasem mówiąc odkąd Camara wystawiła allegro ruch u Atosa jak w ulu. Ale też miała inne zdjęcia do dyspozycji. :roll: W sprawie Atosabył również bardzo dobrze brzmiący tel. spod Warszawy. Niestety pan Grzegorz twierdzi, że pokochał wyłącznie Atosa i nie dał przekierować się na owczarkarzy. :niewiem: Łapcia na razie nie zmieniaj tytułu. super wieści!! :) :multi::multi::multi::multi::multi: 3mam kciuki i mam nadzieję, że w końcu się uda :)....już tak długo to wszystko trwa...Atos już by pewnie z chęcią pohasał po swoim nowym własnym "ogródku" :lol: to super, że będzie też miał towarzystwo :cool3: Quote
ElzaMilicz Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Atos od wtorku u siebie. ;) Do dziś nic nie narozrabiał, powoli aklimatyzuje się. Tu w drodze. Jasmina - przyjaciółka Atosa. Quote
Łapcia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Atos od wtorku u siebie. ;) Do dziś nic nie narozrabiał, powoli aklimatyzuje się. super, że jest grzeczny miejmy nadzieję, że będzie mu tam dobrze :) [quote name='ElzaMilicz'] Tu w drodze. biedna Mordka..ale może już polubił troche te wstrętne samochody? [quote name='ElzaMilicz'] Jasmina - przyjaciółka Atosa. wygląda na miłą ;) myślę, że się zaprzyjaźnia :D Quote
Recommended Posts