Łapcia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 INU napisał(a):Dziwne. Wyświetla mi się, że aukcja została usunięta przez pracownika Allegro... kurcze mi też się tak wyświetliło...:confused: Quote
Kasia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bo tak też sie stało. Dziś w południe Allegro usunęło aukcje Atosa. Znalazł sie jakiś TROLL, któremu Atos lub aukcja sie nie spodobała :angryy: Zapewne to ktoś z użytkowników Allegro bo sami pracownicy Allegro nie weryfikują tak aukcji!!!! Zresztą to była 6 aukcja Atosa więc gdyby było cos nie tak to juz dawno Allegro by ja usunęło! Nie będę wystawiać kolejnej bo od razu ja tez usuną. Już raz tak kiedys miałam - mają mnie teraz na oku :p Może niech ktoś inny wystawi z tekstem i zdjęciami z tej aukcji? Quote
Łapcia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 ciekawe co komu przeszkadzała ta aukcja :( na razie parę osób dzwoniło i się kontaktowało.... jak nie wyjdzie to będę prosić kogoś o wystawienie :( Quote
Kasia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Łapciu wczoraj wystawiałam inną aukcje dla innej bidy i jak na razie nie usuneli jej więc to zapewne ktoś podkablował tylko i wyłacznie aukcje Atosa. Nie wiem dlaczego :shake: Mogę za jakiś czas spróbować jeszcze raz wystawić...Może z innym tytułem :roll: Quote
Łapcia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Kasia napisał(a):Łapciu wczoraj wystawiałam inną aukcje dla innej bidy i jak na razie nie usuneli jej więc to zapewne ktoś podkablował tylko i wyłacznie aukcje Atosa. Nie wiem dlaczego :shake: Mogę za jakiś czas spróbować jeszcze raz wystawić...Może z innym tytułem :roll: ja też nie wiem o co chodzi :shake::roll: nad nim chyba jakieś fatum ciąży :( :placz: Quote
Łapcia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 biedny Atosik juz powoli traci nadzieję :( może jednak ktoś go przygarnie??? Quote
Łapcia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 kurcze jeszcze się okazuje, że mój awaryjny dom się trochę sypie...ale może się da jednak ale kat :(:(:(:( Quote
ElzaMilicz Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wczoraj i u mnie była szansa, ale ludzie poszli myśleć. Cóż niczego nie można robić na siłę. Quote
Łapcia Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ja już ostatnio miałam 3 na raz osoby które myślą i coś się chyba jednak rozmyślili :( Quote
Łapcia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 to mogę prosić o allegro...tylko nie wiem czy znowu nie usuną :/ Quote
Łapcia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Atos jest smutny..on widzi, że jego domek się zwija...tyle się ostatnio dzieje :( proszę niech ktoś go zauważy....:/ Quote
Kasia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Łapciu jesli do tego czasu nie znajdzie sie nikt kto go przygarnie to co z nim będzie? Gdzie pójdzie? Quote
Łapcia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 myślę, że wtedy zrobię wszystko żeby moja alternatywa wypaliła...nawet jeśliby to oznaczało postawienie kogoś przed faktem dokonanym :diabloti: (za zgodą i namową ;) osób, które miałyby karmić i doglądać psiaka :evil_lol:) ale lepiej chyba by było gdyby ktoś się pojawił...tylko czy jest jeszcze na to szansa?? :-( Quote
Łapcia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 witam nie było mnie długo..niestety mam trochę zajęty czas...Atos ma jeszcze trochę czasu...i okazuje się że jest nawet nim ktoś zainteresowany..wczoraj rozmawiałam na gg...ale jeszcze zobaczymy...a Atosik biega sobie dalej po ogródku i się łasi do wszystkiego co się rusza na dwóch nogach, żeby go głaskac ;) Quote
sloneczko76 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Trzymam Kciuki,to Piekny Pies I Napewno Znajdzie Dom. Quote
Łapcia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Witam znowu mnie nie było przez jakiś czas jutro idziemy z Atosem się wykąpać :) mam nadzieje, że będzie ciepło :) Quote
Łapcia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 sloneczko76 napisał(a):Trzymam Kciuki,to Piekny Pies I Napewno Znajdzie Dom. żeby to było takie proste :( Quote
sloneczko76 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wlasnie Moze Jakies Nowe Foteczki:):):)i Cos Ruszy? Quote
Recommended Posts