Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

INU napisał(a):
Dziwne. Wyświetla mi się, że aukcja została usunięta przez pracownika Allegro...

kurcze mi też się tak wyświetliło...:confused:

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo tak też sie stało. Dziś w południe Allegro usunęło aukcje Atosa.
Znalazł sie jakiś TROLL, któremu Atos lub aukcja sie nie spodobała :angryy: Zapewne to ktoś z użytkowników Allegro bo sami pracownicy Allegro nie weryfikują tak aukcji!!!!
Zresztą to była 6 aukcja Atosa więc gdyby było cos nie tak to juz dawno Allegro by ja usunęło!

Nie będę wystawiać kolejnej bo od razu ja tez usuną. Już raz tak kiedys miałam - mają mnie teraz na oku :p
Może niech ktoś inny wystawi z tekstem i zdjęciami z tej aukcji?

Posted

ciekawe co komu przeszkadzała ta aukcja :(
na razie parę osób dzwoniło i się kontaktowało....
jak nie wyjdzie to będę prosić kogoś o wystawienie :(

Posted

Łapciu wczoraj wystawiałam inną aukcje dla innej bidy i jak na razie nie usuneli jej więc to zapewne ktoś podkablował tylko i wyłacznie aukcje Atosa. Nie wiem dlaczego :shake:

Mogę za jakiś czas spróbować jeszcze raz wystawić...Może z innym tytułem :roll:

Posted

Kasia napisał(a):
Łapciu wczoraj wystawiałam inną aukcje dla innej bidy i jak na razie nie usuneli jej więc to zapewne ktoś podkablował tylko i wyłacznie aukcje Atosa. Nie wiem dlaczego :shake:

Mogę za jakiś czas spróbować jeszcze raz wystawić...Może z innym tytułem :roll:

ja też nie wiem o co chodzi :shake::roll:
nad nim chyba jakieś fatum ciąży :( :placz:

Posted

myślę, że wtedy zrobię wszystko żeby moja alternatywa wypaliła...nawet jeśliby to oznaczało postawienie kogoś przed faktem dokonanym :diabloti: (za zgodą i namową ;) osób, które miałyby karmić i doglądać psiaka :evil_lol:)

ale lepiej chyba by było gdyby ktoś się pojawił...tylko czy jest jeszcze na to szansa?? :-(

• 3 weeks later...
Posted

witam nie było mnie długo..niestety mam trochę zajęty czas...Atos ma jeszcze trochę czasu...i okazuje się że jest nawet nim ktoś zainteresowany..wczoraj rozmawiałam na gg...ale jeszcze zobaczymy...a Atosik biega sobie dalej po ogródku i się łasi do wszystkiego co się rusza na dwóch nogach, żeby go głaskac ;)