Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Wyróżniona aukcja Atosa na 14 dni ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=386072092

bardzo dziekuję!! :cool3:

[quote name='Kasia']
Łapciu moze nowe zdjecia by dały jakis efekt? To już 5 z rzędu aukcja z tymi samymi fotkami...:roll:

na razie już jest, jak się skończy pomyślimy..mam nadzieję w sumie, że to już ostatnia...zresztą nie wiem czy będzie czas na następną...może tak może nie..:-(

jak coś to jest jakaś nadzieja, że po 27 zajadę w końcu do domu to może coś popstrykam
mam trochę zdjęć ale one są stare i jeszcze "klasyczne" ale to też w domu, do którego ostatnio nie mam nawet czasu zajechać :shake: to jakiś koszmar po prostu :mdleje:strasznie się na mnie wszystko zwaliło :/:/:/:/
na pewno jak się jednak zjawię w domu to coś popstrykam ale droga do tego długa i daleka :shake: no i ciekawe czy mnie w ogóle rozpoznają i wpuszczą do domu..z tego co wiem to moje kapcie zostały już dawno zagryzione :placz:

póki co ktoś się odezwał już dziś..ale na razie wątpię, że coś z tego wyjdzie...eh

Posted

witam :) chwilowo wracam do życia :D
niestety u Atosa cisza jak makiem zasiał....ale na razie cieszy mnie fakt, że jutro jadę do domu i zobaczę moje potworki :D tylko żebym aparatu nie zapomniała
eh a wracając do aukcji...to już sama nie wiem czemu to tak jest....Atos to ma jakiegoś pecha biedaczek :(

Posted

Pewnie odstrasza ich wiek...
Zrób zdjęcia z dziećmi ( pożycz od sąsiadów, czy coś :evil_lol:) oraz takie, na których będzie widać zęby, jeśli są białe...
Ludzie chetniej dzwonią po psy, które mają dobry kontakt z maluchami, ale muszą mieć na to dowód. Pisanina nie wystarczy...

Posted

ElzaMilicz napisał(a):

Zrób zdjęcia z dziećmi ( pożycz od sąsiadów, czy coś :evil_lol:)

kurcze skąd ja jakieś dzieci wytrzasnę:hmmmm:
chyba nie da rady :(

Posted

no dobra jutro może jeszcze coś wybiorę :)
niestety dzieci nie mam skąd wziąć....a i Atos nie bardzo umie pozować tak jak ja bym chciała ;) ale niektóre wyszły fajnie :)

Posted

[quote name='Kasia']Super fotki i śliczny Atos :loveu:
Zaraz jakieś wkleję do aukcji...

Łapciu jak wygląda "czas" Atosa? :roll:

EDIT: Dołożyłam nowe zdjecia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=386072092

dzięki Kasiu :)
Atos ma gdzieś tak czas do końca lipca tak około...dziś się w sumie ktoś odezwał może w najbliższych dniach przyjedzie zobaczyć...o ile się nie rozmyśli... :/