Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś cisza, zbytnio mnie to nie martwi bo nie mam siły na nic...jeszcze może Kłodzko po niedzieli się odezwie a do tamtej pani to dziś nie zagadywałam..myślałam, że się odezwie...ale nie ma co panikować, tak myślę....powinna niedługo się odezwać..w końcu w taki weekend to każdy normalny człowiek gdzieś wychodzi i nie siedzi przed kompem :/

na wszelki jednak wypadek podniosę Atosa

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Atos Ty jeszcze tutaj!:-o
Mam nadzieje ze tym razem cos z tego bedzie...

też mam taką nadzieję...ale wolę dmuchać na zimne...bo to raz tak było, że już miało być i lipa??

Posted

Atos miał już któreś z kolei allegro, jest na kilku forach i tam też co jakiś czas podnoszę - poznałam tam kogoś z Kłodzka, kto szuka wśród znajomych (a jest to jak się okazało dobra koleżanka siostry mojej dobrej koleżanki, z którą znamy się ładnych parę latek..ze 14 będzie :) to myślę, że się też zaangażowała w sprawę :D), my też jeszcze cały czas na własną rękę szukamy kolejny raz wśród naszych znajomych..ostatnio ktoś z okolicznej wioski miał dać znać jak wygląda tam rozeznanie...czy ktoś może nie chciałby przygarnąć, u mnie w grupie i z roku też wiedzą, że chcę oddać psa...ale tu już raczej nic nie wyniknie, bo to daaaawno ogłaszałam i nikt się nie zgłosił to teraz tym bardziej się nie znajdzie....no ale coś się jeszcze dzieje :roll:
jeśli chodzi o tamtą panią spod Piły to ona ma czas i tak przez 2 tyg miała nie mieć domu...no dziwne, że się nie odzywa tylko powiedziała, że nie za bardzo weekend następny...ale ja jej jeszcze nie skreślam..ale wolę nie stopować tak całkiem..
pomęczę ją delikatnie na gg..chociaż nie wiem tak naprawdę czy gg nie "pożycza" od dziecka swojej siostry...planuję tam zadzwonić ale póki co nie mam kompletnie do tego głowy :morning::morning::morning::tard: i nie chce czegoś zepsuć.......a skoro i tak wcześniej nie da się umówić to może aż tak późno nie będzie jak tam pod koniec tygodnia zadzwonię
z innymi stronkami nie kombinowałam ale może faktycznie zajmę się tym pod koniec tygodnia..zobaczymy co wyjdzie z tymi znakami zapytania, które na razie są..ok no to chyba dobranoc!!
:flaming:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Łapcia, ja to co innego, ale Ty... co robisz przy klawiaturze o 4-tej nad ranem ?
Atos nie zapominamy o tobie, psiaku.

robię sobie małą przerwę :cool1: :/
po paru dniach odpisała mi kolejna osoba..ale z Koszalina...jeszcze dam znać co i jak i gdzie tą wizytę przedadopcyjną przeprowadzić...mam nadzieję, że któraś wypali :angryy::placz::-(:shake: eh...
:sadCyber:

Posted

napiszę tylko, że chyba jest jakaś nadzieja.. :D coś się kręci a od jutra postaram się rozkręcić jeszcze bardziej...i napisać coś więcej....a teraz idę dalej: :sleep2::-P

Posted

pojawił się jeszcze jakiś nowy pan..ale on odpisuje strasznie wolno na maile...osoba spod Piły jakby zapomniała o Atosie ale ja mam jeszcze parę możliwości
niemniej jednak jakby ktoś chętny się znalazł to zapraszam do Kłodzka :)

Posted

tak generalnie to mocno zastanawia mnie fakt czemu jak już ktoś się odezwie to za jakiś czas ma wszystko w nosie i jakby w ogóle się nie odzywał :angryy:

Posted

[quote name='Łapcia']tak generalnie to mocno zastanawia mnie fakt czemu jak już ktoś się odezwie to za jakiś czas ma wszystko w nosie i jakby w ogóle się nie odzywał :angryy:

Ponieważ jedni potrzebują informacji, bo tak naprawdę wahają się czy wogóle przygarnąć psa, inni wybierają pośród kilku opcji i akurat Atos ma pecha. :shake:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']akurat Atos ma pecha. :shake:
:-(:placz::shake:

jakoś tak teraz ucichło...Kasia chyba musimy się znowu dogadać w sprawie allegro :-(
już sama tracę nadzieję :oops:

niemniej jednak mam pewna nadzieję na domek tymczasowo-ewentualnie-stały - jak już pisałam szukamy nie tylko na dogo i coś może się trafiło...jednak to ostateczność i myślę, że lepiej gdyby jednak ktoś Atosa zauważył...:roll:

Posted

Łapcia napisał(a):
napisałam jeszcze maila do kogoś kto mi dawno temu obiecał, że się odezwie a tego nie zrobił...no ale może....:roll:

chyba na razie to też nie wypali :-(:shake:

Posted

Atos do góry...już niedługo Kasia znowu wystawi allegro :loveu::Rose:

postaram się również odnawiać mu ogłoszenia inne :)

ale czekam tez bo może jakiś dogomaniak zechce przygarnąć Atosa :cool3:
to taki pieszczoch :)

Posted

przegięcie!!
jakiś czas temu było tak:

Laura (5-06-2008 21:52)
;( Ten piesek jest sliczny
Laura (5-06-2008 21:58)
tzn jestem osoba bardzo czula i opiekuncza pies moglby chodzic po ogrodzie a spałby w budzie
Laura (5-06-2008 22:02)
ja moge poczekac ale zalezy mi na tym psie
Laura (5-06-2008 22:06)
obiecuje ze jezeli uda sie z transportem pies bedzie bardzo kochany
Łapcia (5-06-2008 22:09)
chcialabym aby byla Pani na 100% pewna ze chce wlasnie tego pieska i zeby Atos mogl poznac nowa Pania na swoim terenie
Łapcia (5-06-2008 22:09)
rozumiem ze moze to byc niemozliwe
Laura (5-06-2008 22:10)
ja jestem pewna na 100%
[SIZE=2]Laura (5-06-2008 22:19)
moge podpisac (umowe adopcyjna) bo wiem ze bedzie mu u nas dobrze
Laura (5-06-2008 22:23)
pozdrowic psiaka prosze

a dziś po wielu dniach moich prób nawiazania kontaktu:
Laura 13:48:19
[SIZE=4]przepraszam ale jakos nie przekonalam siostry uwaza ze Atos ma 7 lat a to zbyt duzo ona chce jakiegos szczeniaka

[SIZE=2]ręce i nogi opadają z tymi ludźmi :angryy::angryy::angryy:
robią nadzieję są na tak i w ogóle a potem trzeba się prosić żeby łaskawie napisali, że jednak nie!!!!!!!
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
sorry ale nerwy mi puściły a że stresujący okres to tym bardziej :angryy::angryy::angryy:

Posted

aha i przepraszam osoby, które zainteresowały się wizytą przedadopcyjną...niestety to była strata czasu z Waszej strony...
zaczynam wierzyć, że normalni homo sapiens są na totalnym wymarciu a to co się teraz rozpanoszyło to szkoda gadać!!!:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Łapcia napisał(a):
aha i przepraszam osoby, które zainteresowały się wizytą przedadopcyjną...niestety to była strata czasu z Waszej strony...
zaczynam wierzyć, że normalni homo sapiens są na totalnym wymarciu a to co się teraz rozpanoszyło to szkoda gadać!!!:angryy::angryy::angryy::angryy:

Albo są totalnie zapsieni ;).
Eh, na takich ludzi po prostu szkoda nerwów :angryy:!