Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='INU']Łapciu - może podlinkuj sobie to zdjęcia, które masz podpisie? Więcej osób zajży:razz:.

mam linka obok, nie umiem podlinkować ale może znajdę ten banerek co go zrobiłaś tylko nie wiedziałam czy mi się zmieści

[quote name='ElzaMilicz']Łapka wstawiaj tu opowiastki z życia Atosa. Takie spacerki mało dają.

ok postaram się

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Łapcia']mam linka obok, nie umiem podlinkować ale może znajdę ten banerek co go zrobiłaś tylko nie wiedziałam czy mi się zmieści

To ja Ci mogę podlinkować to zdjęcie:

Posted

Łapcia napisał(a):
to teraz jeszcze muszę stoczyć walkę z podpisem :/ ale może będzie działać :roll:

no ok nie działa.....może jutro :angryy: albo dziś w nocy :roll:

Posted

z takich ciekawostek mi się przypomniało, że odkąd pies sąsiada raz przeszedł do Atosa i czarnego małego jak się bawili to odtąd przechodzi częściej i razem sobie biegają...fajnie mieć tak po sąsiedzku kumpla
a że z sąsiadem żyjemy w zgodzie i że raczej nic nie poniszczą to nam to nie przeszkadza
tak więc Atos naprawdę toleruje inne zwierzęta i jak widzi nowego osobnika to bardziej do niego ciągnie, z ciekawości a nie żeby go pogryźć...tylko czasem zapomina, że osobnik np. mały kiciuś może się bać jak taki wielki potwór biegnie do niego ;)

Posted

Kasia napisał(a):
Łapciu sama nie zmienisz podpisu.
Ja prosiłam moda znajomego o zmianę ;) ale jest też w administracji wątek na ten temat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10221521#post10221521

Atosik maszeruje na pierwszą stronę :lol:

no właśnie liczę na to, że zmienię..kilka dni temu coś przy nim majstrowałam....ale on raz działa raz nie z reguły co drugi dzień działa...wczoraj działało...dziś nie..więc jutro będzie działać :D
może jednak trochę logiki jest w tym chaosie na dogo ;)

Posted

no ok działało i zmieniłam...pomijając fakt, że zrobiłam to na okrętkę ;)
jakoś mi się uwsteczniła zdolność wklejania banerów..więc odkryłam jak podlinkować wstawiony obrazek...:oops::shake:

no ważne, że działa ;)

Posted

miałam przeczucie, że jeszcze ktoś się odezwie :) ale na razie jeszcze się zastanowi więc zobaczymy :)
ale na razie czekam na wieści od pana z okolic Otmuchowa

ależ jest gorąco w takie dni to tylko się do lodówki schować....Atos się też chowa w przedpokoju, leży sobie na zimnej podłodze i czeka aż minie ten upał :/
no chyba, że dostanie wielka michę zimnej wody na podwórku...wtedy można nurkować pyszczkiem i "gryźć" wodę...a ile radości jest wtedy :)

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Co tam prosi, wymaga ! To nie kmiot, przecież !

no jasne wymaga ;)

sąsiad Atosa to go nawet profesorem nazywa ;) to tak w porównaniu z jego niesfornym szczeniakiem, który jeszcze parę miesięcy temu piszczał i próbował gryźć płot żeby przejść do Atosa..a Atos kulturalnie podchodził do ogrodzenia, witał się z sąsiadem, dał się pogłaskać i nie udzielała mu się wariacja tamtego szczeniaka

ale jak już jest możliwość to Atosik daje rade ;) i biega i goni za tym małym pieskiem ze zdjęcia...niestety nieraz jest za duży i nie zmieści się np. pod huśtawkę i wtedy się wkurza, że przegrywa w zabawie i tak fajnie szczeka takim głosem nie jak na kogoś z ulicy tylko tak zabawowo dopóki ścigana ofiara nie wyjdzie z ukrycia i nie można ją znowu gonić

na mnie też tak czasem szczeka...jak udaje, że rzucam patyk i chowam za siebie a Atos już się zbiera do biegnięcia a tu ni ma patyka...fajne jest to jego szczekanie i jak tu twierdzić, że psy nie mówią...skoro można doskonale zrozumieć o co chodzi :)

no ok rozmarzyłam się o profesorze Atosie...;)
bardzo zachęcam do jego przygarnięcia :loveu:

Posted

Łapcia napisał(a):
no jasne wymaga ;)

sąsiad Atosa to go nawet profesorem nazywa ;) to tak w porównaniu z jego niesfornym szczeniakiem, który jeszcze parę miesięcy temu piszczał i próbował gryźć płot żeby przejść do Atosa..a Atos kulturalnie podchodził do ogrodzenia, witał się z sąsiadem, dał się pogłaskać i nie udzielała mu się wariacja tamtego szczeniaka

ale jak już jest możliwość to Atosik daje rade ;) i biega i goni za tym małym pieskiem ze zdjęcia...niestety nieraz jest za duży i nie zmieści się np. pod huśtawkę i wtedy się wkurza, że przegrywa w zabawie i tak fajnie szczeka takim głosem nie jak na kogoś z ulicy tylko tak zabawowo dopóki ścigana ofiara nie wyjdzie z ukrycia i nie można ją znowu gonić

na mnie też tak czasem szczeka...jak udaje, że rzucam patyk i chowam za siebie a Atos już się zbiera do biegnięcia a tu ni ma patyka...fajne jest to jego szczekanie i jak tu twierdzić, że psy nie mówią...skoro można doskonale zrozumieć o co chodzi :)

no ok rozmarzyłam się o profesorze Atosie...;)
bardzo zachęcam do jego przygarnięcia :loveu:

I jak to możliwe, że taki pies nie może znaleźć nowego, ODPOWIEDZIALNEGO Właściciela?
No jak?

Tym czasem - ATOSIKU, hooop po domek!

Posted

no właśnie się nie odezwał..ale we wtorek miała jego żona wrócić i mieli ustalić termin..może żonie się nie spodobał :(
jeszcze na gg miał się ktoś odezwać...też miał pogadać z żoną....hehe nic bez zgody żony i bez jej akceptacji ;)
chociaż tutaj to akurat trochę źle, że tak jest
a dziś w ogóle gg mi ciągle wysiada...co dostanę wiadomość to wyskakuje jakiś błąd na pół ekranu i się zamyka :(:placz:
więc nawet nie wiem czy nie zjada mi jakiś wiadomości :( :shake::angryy::angryy::angryy: