Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='INU']Łapciu - może podlinkuj sobie to zdjęcia, które masz podpisie? Więcej osób zajży:razz:. mam linka obok, nie umiem podlinkować ale może znajdę ten banerek co go zrobiłaś tylko nie wiedziałam czy mi się zmieści [quote name='ElzaMilicz']Łapka wstawiaj tu opowiastki z życia Atosa. Takie spacerki mało dają. ok postaram się Quote
INU Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Łapcia']mam linka obok, nie umiem podlinkować ale może znajdę ten banerek co go zrobiłaś tylko nie wiedziałam czy mi się zmieści To ja Ci mogę podlinkować to zdjęcie: Quote
Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='INU']To ja Ci mogę podlinkować to zdjęcie: :Rose::Rose::Rose::D:lol::sweetCyb::multi::calus: DZIĘKUJĘ!! ;) Quote
Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='INU']A tu ten baner: to teraz jeszcze muszę stoczyć walkę z podpisem :/ ale może będzie działać :roll: Quote
Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Łapcia napisał(a):to teraz jeszcze muszę stoczyć walkę z podpisem :/ ale może będzie działać :roll: no ok nie działa.....może jutro :angryy: albo dziś w nocy :roll: Quote
Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 z takich ciekawostek mi się przypomniało, że odkąd pies sąsiada raz przeszedł do Atosa i czarnego małego jak się bawili to odtąd przechodzi częściej i razem sobie biegają...fajnie mieć tak po sąsiedzku kumpla a że z sąsiadem żyjemy w zgodzie i że raczej nic nie poniszczą to nam to nie przeszkadza tak więc Atos naprawdę toleruje inne zwierzęta i jak widzi nowego osobnika to bardziej do niego ciągnie, z ciekawości a nie żeby go pogryźć...tylko czasem zapomina, że osobnik np. mały kiciuś może się bać jak taki wielki potwór biegnie do niego ;) Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Łapciu sama nie zmienisz podpisu. Ja prosiłam moda znajomego o zmianę ;) ale jest też w administracji wątek na ten temat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10221521#post10221521 Atosik maszeruje na pierwszą stronę :lol: Quote
Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Kasia napisał(a):Łapciu sama nie zmienisz podpisu. Ja prosiłam moda znajomego o zmianę ;) ale jest też w administracji wątek na ten temat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10221521#post10221521 Atosik maszeruje na pierwszą stronę :lol: no właśnie liczę na to, że zmienię..kilka dni temu coś przy nim majstrowałam....ale on raz działa raz nie z reguły co drugi dzień działa...wczoraj działało...dziś nie..więc jutro będzie działać :D może jednak trochę logiki jest w tym chaosie na dogo ;) Quote
Łapcia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 no ok działało i zmieniłam...pomijając fakt, że zrobiłam to na okrętkę ;) jakoś mi się uwsteczniła zdolność wklejania banerów..więc odkryłam jak podlinkować wstawiony obrazek...:oops::shake: no ważne, że działa ;) Quote
Łapcia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Atos znajdź ładny domek...może ktoś właśnie teraz Cię wypatrzy i pokocha :( Quote
Łapcia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 na allegro jeszcze wczoraj było 250 odsłon....może ktoś jeszcze zadzwoni Quote
Łapcia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 miałam przeczucie, że jeszcze ktoś się odezwie :) ale na razie jeszcze się zastanowi więc zobaczymy :) ale na razie czekam na wieści od pana z okolic Otmuchowa ależ jest gorąco w takie dni to tylko się do lodówki schować....Atos się też chowa w przedpokoju, leży sobie na zimnej podłodze i czeka aż minie ten upał :/ no chyba, że dostanie wielka michę zimnej wody na podwórku...wtedy można nurkować pyszczkiem i "gryźć" wodę...a ile radości jest wtedy :) Quote
ElzaMilicz Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Co tam prosi, wymaga ! To nie kmiot, przecież ! Quote
Łapcia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Co tam prosi, wymaga ! To nie kmiot, przecież ! no jasne wymaga ;) sąsiad Atosa to go nawet profesorem nazywa ;) to tak w porównaniu z jego niesfornym szczeniakiem, który jeszcze parę miesięcy temu piszczał i próbował gryźć płot żeby przejść do Atosa..a Atos kulturalnie podchodził do ogrodzenia, witał się z sąsiadem, dał się pogłaskać i nie udzielała mu się wariacja tamtego szczeniaka ale jak już jest możliwość to Atosik daje rade ;) i biega i goni za tym małym pieskiem ze zdjęcia...niestety nieraz jest za duży i nie zmieści się np. pod huśtawkę i wtedy się wkurza, że przegrywa w zabawie i tak fajnie szczeka takim głosem nie jak na kogoś z ulicy tylko tak zabawowo dopóki ścigana ofiara nie wyjdzie z ukrycia i nie można ją znowu gonić na mnie też tak czasem szczeka...jak udaje, że rzucam patyk i chowam za siebie a Atos już się zbiera do biegnięcia a tu ni ma patyka...fajne jest to jego szczekanie i jak tu twierdzić, że psy nie mówią...skoro można doskonale zrozumieć o co chodzi :) no ok rozmarzyłam się o profesorze Atosie...;) bardzo zachęcam do jego przygarnięcia :loveu: Quote
INU Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Łapcia napisał(a):no jasne wymaga ;) sąsiad Atosa to go nawet profesorem nazywa ;) to tak w porównaniu z jego niesfornym szczeniakiem, który jeszcze parę miesięcy temu piszczał i próbował gryźć płot żeby przejść do Atosa..a Atos kulturalnie podchodził do ogrodzenia, witał się z sąsiadem, dał się pogłaskać i nie udzielała mu się wariacja tamtego szczeniaka ale jak już jest możliwość to Atosik daje rade ;) i biega i goni za tym małym pieskiem ze zdjęcia...niestety nieraz jest za duży i nie zmieści się np. pod huśtawkę i wtedy się wkurza, że przegrywa w zabawie i tak fajnie szczeka takim głosem nie jak na kogoś z ulicy tylko tak zabawowo dopóki ścigana ofiara nie wyjdzie z ukrycia i nie można ją znowu gonić na mnie też tak czasem szczeka...jak udaje, że rzucam patyk i chowam za siebie a Atos już się zbiera do biegnięcia a tu ni ma patyka...fajne jest to jego szczekanie i jak tu twierdzić, że psy nie mówią...skoro można doskonale zrozumieć o co chodzi :) no ok rozmarzyłam się o profesorze Atosie...;) bardzo zachęcam do jego przygarnięcia :loveu: I jak to możliwe, że taki pies nie może znaleźć nowego, ODPOWIEDZIALNEGO Właściciela? No jak? Tym czasem - ATOSIKU, hooop po domek! Quote
Łapcia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 INU napisał(a):I jak to możliwe, że taki pies nie może znaleźć nowego, ODPOWIEDZIALNEGO Właściciela? No jak? nie wiem :( Quote
Łapcia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 może już niedługo się to zmieni i Atos znajdzie nowy domek :D Quote
Łapcia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 do góry, dziś mam nadzieję, że ktoś się odezwie :) Quote
Kasia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Odezwał sie ten KTOŚ? Na allegro 4 obserwatorów i ponad 7 wejść.... Quote
Łapcia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 no właśnie się nie odezwał..ale we wtorek miała jego żona wrócić i mieli ustalić termin..może żonie się nie spodobał :( jeszcze na gg miał się ktoś odezwać...też miał pogadać z żoną....hehe nic bez zgody żony i bez jej akceptacji ;) chociaż tutaj to akurat trochę źle, że tak jest a dziś w ogóle gg mi ciągle wysiada...co dostanę wiadomość to wyskakuje jakiś błąd na pół ekranu i się zamyka :(:placz: więc nawet nie wiem czy nie zjada mi jakiś wiadomości :( :shake::angryy::angryy::angryy: Quote
Łapcia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kasia napisał(a): Na allegro 4 obserwatorów i ponad 7 wejść.... czekam zatem aż ktoś się odezwie!! Quote
Recommended Posts