Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja niestety od jutra będę odcięta od świata...także od internetu :( może w porze obiadowej będę mogła na chwilę wpaść ale nie wiem ile tego czasu tak naprawdę będzie i czy wystarczy mi na coś jeszcze oprócz obiadu, więc całkiem możliwe, że wejdę tu dopiero w pt..no chyba, że okaże się, że czwartek mam wolny, ale na dzień dzisiejszy nie wiem tego :/
plus tego jest taki, że na gg nie będą mnie atakować dziwni ludzie :D

Atos do góry!!

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej chwilowo jestem póki co nic teraz weszłam tez na gg i sprawdziłam pocztę tylko ten dziwny koleś coś mi napisał znowu :/
no ale nikt poza tym może teraz i dobrze bo chwilowo mam prawie cały dzień zorganizowany od rana do późnego wieczora i i tak mogłabym nie mieć jak odebrać, no ta cisza za fajna nie jest ale koniec maja się chyba zbliża jakoś i może taki jeden koleś się odezwie
na razie Atos ma czas nie bardzo wiem jak dokładnie sprawy stoją ale umowa chyba dalej nie podpisana
ok jutro zdaje się będę mieć już od popołudnia do piątku rana wolne więc jeszcze się pojawię, to 3majcie się i dzięki za wpisy, pozdro!!

Posted

Atos nie bardzo miał styczność z kotami, ale myślę, że problem byłby raczej w tym, że one mogłyby bać się jego - kiedyś przeszedł do nas malutki kiciuś sąsiadów, wzięłam go na ręce i Atos był bardzo ciekawy jego i chciał zobaczyć...nie że ugryźć ale kiciuś się wystraszył i uciekł :/