przyjaciel_koni Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Łapcia']na razie czekamy ale chyba szukamy dalej pan się mocno zastanawia i wolałby rasowego z papierami i młodszego :( niby ma się jeszcze odezwać.... przyjaciel_koni - dzięki wielkie za zaangażowanie w sprawę Atosa :) Elza jeszcze raz dzięki za info :) :Rose: No proszę... Jaka zmiana frontu... Może jeszcze zapytał o takiego bez kastracji (może nowa rasa mu się marzy - rotko-onek). I z papierem... do pilnowania... Może ten papier mu będzie bronił dobytku... Wobec powyższego - bardzo będę Wam wdzięczna, za skreślenie zawodnika z listy potencjalnych chętnych... Przepraszam Was - Wyglądało rozsądnie... Przykro mi, ale kłamliwe toto... Rozmawiając ze mną nie miał takich wymagań ! U mnie już psiaka nie dostanie. Quote
Łapcia Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 ja nawet nie wiem czy Atos byłby do pilnowania...bo coś mi o dzieciach mówił, że ma i taki starszy pies może je nie zaakceptować....no i zdziwił się, że to adopcja a nie sprzedaż....więc szczerze mówiąc, widząc taką reakcję nawet nie zaczynałam tematu kastracji bo widziałam, że z tego nic nie będzie więc nawet nie wiem czy by się wykręcał czy nie, zresztą pan już i tak nie bardzo chciał rozmawiać...podejrzewam, ze sam się skreślił i już nie zadzwoni... przyjaciel_koni napisał(a): Przepraszam Was - Wyglądało rozsądnie... nie ma co przepraszać, każdą szansę warto sprawdzić, a że niektórzy ludzie są jacy są to przecież nie nasza wina :roll: dzięki ;) Quote
ElzaMilicz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']No proszę... Jaka zmiana frontu... Może jeszcze zapytał o takiego bez kastracji (może nowa rasa mu się marzy - rotko-onek). I z papierem... do pilnowania... Może ten papier mu będzie bronił dobytku... Świetnie to brzmi. :lol: Quote
Łapcia Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 wlasnie zadzwonil jakis starszy pan i wstepnie chce przyjechac pod koniec przyszlego tygodnia :lol: wydal mi sie spoko no ale zobaczymy czy zadzwoni... pan mial pieska ale musial go uspic bo juz mial 17 lat i byl bardzo chory powiedzial mi ze moge w kazdej chwili przyjechac odwiedzac psa (zapewne dlatego, ze wynajmuje pokoje turystom - jest z okolic Otmuchowa ;) ) no w kazdym razie, jak to zwykle bywa na poczatku, na razie jest chetny poznac Atosa...miemy nadzieje, że sie nie rozmysli i ze Atos tez bedzie chetny zostac pieskiem tego pana :roll: przynajmniej jest jakis telefon :) Quote
ElzaMilicz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Atos, ty mimo wszystko szukaj domu na pierwszej. :) Łapcia, nie możesz podmienić zdjęcia w pierwszym poście na inne, bez łańcucha ? Gdy patrzy się na obecne ma się wrażenie, że Atos to "głupi pies łańcuchowy". Quote
ElzaMilicz Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No to rozwinęłaś skrzydła, Łapcia ! :evil_lol: Quote
Łapcia Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 no na pierwszej stronie jest więcej fotek :) Quote
Łapcia Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Kasia dziś nie zdążyłam załatwić tego co miałam :oops::roll: ale myślę, że jutro się uda :lol: Atos do góry!! Quote
Kasia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Aukcja Atosa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=374718006 Quote
ElzaMilicz Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Łapka wstawiaj tu opowiastki z życia Atosa. Takie spacerki mało dają. Quote
INU Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Łapciu - może podlinkuj sobie to zdjęcia, które masz podpisie? Więcej osób zajży:razz:. Quote
Recommended Posts