Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Łapcia']na razie czekamy ale chyba szukamy dalej pan się mocno zastanawia i wolałby rasowego z papierami i młodszego :( niby ma się jeszcze odezwać....

przyjaciel_koni - dzięki wielkie za zaangażowanie w sprawę Atosa :)
Elza jeszcze raz dzięki za info :)
:Rose:

No proszę... Jaka zmiana frontu...
Może jeszcze zapytał o takiego bez kastracji (może nowa rasa mu się marzy - rotko-onek).
I z papierem... do pilnowania...
Może ten papier mu będzie bronił dobytku...

Wobec powyższego - bardzo będę Wam wdzięczna, za skreślenie zawodnika z listy potencjalnych chętnych...

Przepraszam Was - Wyglądało rozsądnie...
Przykro mi, ale kłamliwe toto... Rozmawiając ze mną nie miał takich wymagań ! U mnie już psiaka nie dostanie.

Posted

ja nawet nie wiem czy Atos byłby do pilnowania...bo coś mi o dzieciach mówił, że ma i taki starszy pies może je nie zaakceptować....no i zdziwił się, że to adopcja a nie sprzedaż....więc szczerze mówiąc, widząc taką reakcję nawet nie zaczynałam tematu kastracji bo widziałam, że z tego nic nie będzie więc nawet nie wiem czy by się wykręcał czy nie, zresztą pan już i tak nie bardzo chciał rozmawiać...podejrzewam, ze sam się skreślił i już nie zadzwoni...

przyjaciel_koni napisał(a):

Przepraszam Was - Wyglądało rozsądnie...

nie ma co przepraszać, każdą szansę warto sprawdzić, a że niektórzy ludzie są jacy są to przecież nie nasza wina :roll:
dzięki ;)

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']No proszę... Jaka zmiana frontu...
Może jeszcze zapytał o takiego bez kastracji (może nowa rasa mu się marzy - rotko-onek).
I z papierem... do pilnowania...
Może ten papier mu będzie bronił dobytku...

Świetnie to brzmi. :lol:

Posted

wlasnie zadzwonil jakis starszy pan i wstepnie chce przyjechac pod koniec przyszlego tygodnia :lol:
wydal mi sie spoko no ale zobaczymy czy zadzwoni...
pan mial pieska ale musial go uspic bo juz mial 17 lat i byl bardzo chory
powiedzial mi ze moge w kazdej chwili przyjechac odwiedzac psa (zapewne dlatego, ze wynajmuje pokoje turystom - jest z okolic Otmuchowa ;) )
no w kazdym razie, jak to zwykle bywa na poczatku, na razie jest chetny poznac Atosa...miemy nadzieje, że sie nie rozmysli i ze Atos tez bedzie chetny zostac pieskiem tego pana :roll:
przynajmniej jest jakis telefon :)

Posted

Atos, ty mimo wszystko szukaj domu na pierwszej. :)

Łapcia, nie możesz podmienić zdjęcia w pierwszym poście na inne, bez łańcucha ?
Gdy patrzy się na obecne ma się wrażenie, że Atos to "głupi pies łańcuchowy".