Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ElzaMilicz napisał(a):

Kasiu, zmień to leczenie Elzy w podpisie.

Zmienie jak dogo zacznie normalnie działać. Na chwile obecna od kilku dni nie potrafie zmienić podpisu. Niestety.

Posted

no ok odezwał się ktoś przez gg ale i tak coś nie bardzo mi podpasował..np. tym, że nie bardzo chciał przyjechać no ale już prawie się przekonał po czym unikał tematu kastracji, aż napisał, że Atos będzie smutny a gdy się uparłam - cytuję "niech sobie jeszcze torche podupczy
szkoda psa"
trochę mnie to zniecheciło ale koleś się ciągle upiera i zgadza na wizytę poadopcyjną i wkurzył się na mnie, że z moich wypowiedzi wynika, że posądzam go o to, że chce żeby Atos był reproduktorem :/
ale on jest dziwny pytał się mnie czy może zmienić imię psu :/

eh to chyba jednak nie ten przez duże W niech się zgłosi ktoś normalny :(

Posted

a tak w ogóle to co mam mówić ludziom, którzy twierdzą, że wykastrowany = osowiały, zdziczały... przecież nie każdy z nich jest potencjalnym pseudohodowcą :/
chociaż jak do tej pory nikt, kto miał alergię na słowo "kastracja" nie był dla mnie godny uwagi, bo już samo jego zachowanie go dyskwalifikowało...

Posted

[quote name='Łapcia']a tak w ogóle to co mam mówić ludziom, którzy twierdzą, że wykastrowany = osowiały, zdziczały... przecież nie każdy z nich jest potencjalnym pseudohodowcą :/
chociaż jak do tej pory nikt, kto miał alergię na słowo "kastracja" nie był dla mnie godny uwagi, bo już samo jego zachowanie go dyskwalifikowało...
To zależy.
Na przykład moja mama nie zgadza się na kastrację Misia, ale pseudohodowcą nie jest:eviltong:.
A tego kolesia skreśl - nie wygląda na kogoś, kto byłby Właścicielem (zmienić imię kilku letniemu psu:crazyeye:?!)!

Posted

[quote name='INU']To zależy.
Na przykład moja mama nie zgadza się na kastrację Misia, ale pseudohodowcą nie jest:eviltong:.

no i właśnie o to mi chodzi ;)

[quote name='INU'] A tego kolesia skreśl - nie wygląda na kogoś, kto byłby Właścicielem (zmienić imię kilku letniemu psu:crazyeye:?!)!

jak się spytałam dlaczego to napisał: nowe życie, nowe imię...chciał przechrzcić biednego Atosa na jakiegoś dropsika albo nudlika :crazyeye::shake::-?
i sie zasmucił, że jednak to nie jest najlepszy pomysł...
niektórzy ludzie to są naprawdę dziwni :/

Posted

jak się spytałam dlaczego to napisał: nowe życie, nowe imię...chciał przechrzcić biednego Atosa na jakiegoś dropsika albo nudlika :crazyeye::shake::-?
i sie zasmucił, że jednak to nie jest najlepszy pomysł...
niektórzy ludzie to są naprawdę dziwni :/
Rozumiem, gdyby Atos źle by się psu kojarzyło, ale...
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!

Posted

pewnie, że nie :) Atos to Atos i myślę, że mu z tym dobrze ;)

a wiecie ostatnio do Atosa, gdy bawił się z tym czarnym szczeniakiem na podwórku, przeskoczył pies sąsiada - taki młody zawsze piszczał do Atosa, żeby się bawić i widocznie nauczył się skakać przez płot..i nagle było trzech rozrabiaków a cały ogród był ich :) musiało to komicznie wyglądać :)
a Atos jak widać jest bardzo gościnny ;)

Posted

[quote name='Łapcia']pewnie, że nie :) Atos to Atos i myślę, że mu z tym dobrze ;)

a wiecie ostatnio do Atosa, gdy bawił się z tym czarnym szczeniakiem na podwórku, przeskoczył pies sąsiada - taki młody zawsze piszczał do Atosa, żeby się bawić i widocznie nauczył się skakać przez płot..i nagle było trzech rozrabiaków a cały ogród był ich :) musiało to komicznie wyglądać :)
a Atos jak widać jest bardzo gościnny ;)
Bo Atosik jest baaardzo kochany i kocha wszystkich:p.