Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies jest śliczny a niestety musze sprzedac dom i nie mam mozliwosci trzymania pieska u siebie, mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto go przygarnie
p.s. mam problemy ze zmniejszeniem zdjecia :/ nie chca sie zmiany zapisac :(

Posted

to napisz co chcesz wiedziec: tak jak pisalam pies ma 7 lat, jest lagodny, mial kontakt z innymi psami i nie wykazywal agresji, wrecz nadludzka cierpliwosc np. podczas zabawy z niesfornym szczeniakiem, lubi biegac, jesli od czasu do czasu zapewni mu sie mozliwosc wybiegania to moze byc przy budzie

Posted

Do allegro będzie potrzeba więcej inormacji. Dlaczego musi zmienić dom. w jakim wieku był człowiek, który się nim piekował. Czy była to kobieta czy mężczyzna ? Czy zawsze był na łańcuchu ? Czy może teraz tam trafił ? Czy jest wykastrowany ?itd.

Dla mnie on wygląda na bardzo zadbanego.

Posted

on jest zadbany!! jest w domku z ogrodem moich dziadkow, po smierci dziadka musimy sprzedac dom - babcia jest chora i nie moze zajmowac sie calym domem musi sie przeniesc do malego mieszkania w bloku i niestety chociaz bardzo bysmy chcieli nie bedziemy juz miec warunkow dla Atosa
a wiec powod: zdarzenia losowe zmuszają do sprzedaży domu, brak możliwości zabrania psa do nowego miejsca
na co dzień opiekowała się nim starsza osoba - kobieta, jednak pies miał styczność z młodymi ludźmi, także niedawno zaprzyjaźnił się z młodym chłopakiem, z którym chętnie się bawił
na łańcuchu był przez kilka lat (oczywiście nie 24h na dobę - głównie na noc - w ciągu dnia zawsze miał możliwość wybiegania się)
od kilku miesięcy chodzi spuszczony
nie jest wykastrowany
najlepiej jakby trafił do domu z ogrodem, gdzie mógłby się wybiegać lub do kogoś w bloku kto może sobie pozwolić od czasu do czasu na dłuższy spacer albo w ogóle do kogoś kto miałby miejsce dla niego :(

Posted

Przydałaby się ta kastracja, żeby rozmnażacze sobie odpuścili.
Łapka nie możecie mu tego zafundować ? Byłoby lepiej dla niego.To taki piękny pies o wspaniałym spojrzeniu.

Posted

kurcze mi coś nie wychodziło dodawanie zdjęć, tu na tym zdjęciu zajada sobie na leżąco, żeby się nie przemęczać ;) jedno z taką mokrą mordką jest pewnie po zabawie w rozchlapywanie miski wody na siebie i wszystko w około...on lubi wodę od małego, tak się nauczył, że jak ma wielką miskę wody to wchodzi przednimi łapami do niej u nurkuje mordką, łapie wodę w pysk i rozrzuca ;) fajnie to wygląda :) tylko teraz się przyzwyczaił, że jak pije wodę to też wsadza łapę do małej miski i sobie miesza :) i nie da się go tego oduczyć...ale i tak jest kochany :)