florida_blue Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 piękny pies - Łapcia zmniejsz zdjecie :) Quote
Łapcia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 pies jest śliczny a niestety musze sprzedac dom i nie mam mozliwosci trzymania pieska u siebie, mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto go przygarnie p.s. mam problemy ze zmniejszeniem zdjecia :/ nie chca sie zmiany zapisac :( Quote
Łapcia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 to napisz co chcesz wiedziec: tak jak pisalam pies ma 7 lat, jest lagodny, mial kontakt z innymi psami i nie wykazywal agresji, wrecz nadludzka cierpliwosc np. podczas zabawy z niesfornym szczeniakiem, lubi biegac, jesli od czasu do czasu zapewni mu sie mozliwosc wybiegania to moze byc przy budzie Quote
ElzaMilicz Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 On znajdzie dom. Miejcie tylko cierpliwość. Zaraz poprosimy kogoś o pomoc. Quote
ElzaMilicz Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Do allegro będzie potrzeba więcej inormacji. Dlaczego musi zmienić dom. w jakim wieku był człowiek, który się nim piekował. Czy była to kobieta czy mężczyzna ? Czy zawsze był na łańcuchu ? Czy może teraz tam trafił ? Czy jest wykastrowany ?itd. Dla mnie on wygląda na bardzo zadbanego. Quote
Łapcia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 on jest zadbany!! jest w domku z ogrodem moich dziadkow, po smierci dziadka musimy sprzedac dom - babcia jest chora i nie moze zajmowac sie calym domem musi sie przeniesc do malego mieszkania w bloku i niestety chociaz bardzo bysmy chcieli nie bedziemy juz miec warunkow dla Atosa a wiec powod: zdarzenia losowe zmuszają do sprzedaży domu, brak możliwości zabrania psa do nowego miejsca na co dzień opiekowała się nim starsza osoba - kobieta, jednak pies miał styczność z młodymi ludźmi, także niedawno zaprzyjaźnił się z młodym chłopakiem, z którym chętnie się bawił na łańcuchu był przez kilka lat (oczywiście nie 24h na dobę - głównie na noc - w ciągu dnia zawsze miał możliwość wybiegania się) od kilku miesięcy chodzi spuszczony nie jest wykastrowany najlepiej jakby trafił do domu z ogrodem, gdzie mógłby się wybiegać lub do kogoś w bloku kto może sobie pozwolić od czasu do czasu na dłuższy spacer albo w ogóle do kogoś kto miałby miejsce dla niego :( Quote
Kasia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Elu melduje się. ;) Jutro wieczorem zrobie mu wyróżnione allegro. Łapcia podaj mi prosze jeszcze numer telefonu do siebie i jak masz to gg :lol: Quote
ElzaMilicz Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Przydałaby się ta kastracja, żeby rozmnażacze sobie odpuścili. Łapka nie możecie mu tego zafundować ? Byłoby lepiej dla niego.To taki piękny pies o wspaniałym spojrzeniu. Quote
Łapcia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 szczerze mówiąc nie bardzo o tym myśleliśmy żeby go kastrować.... Quote
Kasia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 gdzie on teraz mieszka? miejscowosć znaczy sie :lol: Quote
Łapcia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Kłodzko (to jest 100 km na południe od Wrocławia) Quote
Łapcia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 kurcze mi coś nie wychodziło dodawanie zdjęć, tu na tym zdjęciu zajada sobie na leżąco, żeby się nie przemęczać ;) jedno z taką mokrą mordką jest pewnie po zabawie w rozchlapywanie miski wody na siebie i wszystko w około...on lubi wodę od małego, tak się nauczył, że jak ma wielką miskę wody to wchodzi przednimi łapami do niej u nurkuje mordką, łapie wodę w pysk i rozrzuca ;) fajnie to wygląda :) tylko teraz się przyzwyczaił, że jak pije wodę to też wsadza łapę do małej miski i sobie miesza :) i nie da się go tego oduczyć...ale i tak jest kochany :) Quote
Kasia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wyróżniona aukcja Atosa :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=342478439 Oby przyniosła mu nowy domek! Najlepszy! Quote
Łapcia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 dzięki wielkie :) mam nadzieję, że znajdzie dom, w którym będzie mu dobrze..... Quote
Łapcia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 jasne na pewno napiszę :) szkoda, że coś poczta nawaliła i więcej zdjęć nie doszło ale może się uda Quote
ElzaMilicz Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Podnosimy Atosa. A tu inny Atos, tak dla rozluźnienia. :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9781731#post9781731 Quote
Recommended Posts