Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Moriaaa napisał(a):Miodzio!!!:loveu::loveu::loveu: Prezesik jest nawet SuperMiodzio:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote=Moriaaa;993440 Ja jeszcze dzisiaj miałam dwa telefony o Prezesa:crazyeye: A masz namiary na te domki Moriaaa ? My mamy 2- letnią jamnisie na domku tymczasowym w Bielsku - Białej i szukamy dla niej domku bez innych zwierząt bo strasznie zazdrosna. Quote
Pogódka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 nie mam czym fotek , bo zgubiłam sprzęt, cholera ale on super, wiecie jak on za Pancią łazi, aż śmieszne, naprawde... jaki drugi jamnior????? jaka ta suńka piękna , nie mogę normalnie.... Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pogódka napisał(a):nie mam czym fotek , bo zgubiłam sprzęt, cholera ale on super, wiecie jak on za Pancią łazi, aż śmieszne, naprawde... jaki drugi jamnior????? jaka ta suńka piękna , nie mogę normalnie.... Kochany jest, przesłodki. A jak fajnie wygląda jak się tak dwa jamniory za tobą snują. Cudna sprawa. A telefony o Prezesa nadal dzwonią u mnie też. :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='eurydyka']chyba warto tytul watku zmienic:) Jasne. Dostałam dzisiaj SMSa: "Witam, Prezesik ma sie dobrze tylko na drugi dzień dostał kataru. Bylismy u weterynarza, dostał leki i już jest lepiej. Nie płacze, śpi z nami, mnie obrał za swoją panią. Cały czas chodzi za mną. Jak zrobimy zdjęcia to wyślemy. Pozdrawiam Monika P." Mój kilkudniowy trening zadziałał. A obawiałam się że będzei im płakał, szczekał, skamlał przez pierwsze dni. Ale widać zrozumiał. to mądry psiak, jamnik - wiadomo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Zresztą Prezes nie był odbierany w biegu. Ludziska posiedzieli, wypili kawę, pogadaliśmy, popaliliśmy i to tez myśle dobrze wpłyneło bo psiak wyciszył się. Ludzie naprawdę fajni, jakbym ich znała od zawsze. Jak tylko przyślą zdjęcia to wkleję. A tytuł jak najbardziej trzeba zmienić. :loveu: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 az sie milo na sercu robi!! wiecej takich udanych adopcji prosze!! Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Uwielbiam dostawac takie wieści: "pozdrowienia z siedlec przesyła prezesik Dziękujemy za pieska .Jest super pokochalismy go mocno .Dzieci są szczęsliwe . prezesik to kochany jamnik ,bardzo mądry ,aportuje i pięknie spiewa .czuje się dobrze jest wesoły i zaprzyjaznił się z naszym kotkiem razem jedzą i bawią się . dzisiaj zajerestrowaliśmy się na dogomani .....pozdrawiamy :dog:" :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 znow za szybka odp i nad twoim sie pojawilo... :( Quote
Fortuna Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jak sie czyta takie wiesci to az cieplo sie na sercu robi. I ciagle, ciagle, ciagle wierze w czlowieka. Bo tak naprawde to wspaniala istota, czasami tylko pokryta kurzem, a czasami wolajaca o milosc w zbyt agresywny sposob. Quote
eurydyka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ma sliczny lancuszek i identytyfikator, superancko wyglada Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Może już by wątek przenieść do JUŻ W NOWYM DOMU :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 miałam to napisać ;) Zmieńcie tytuł wątku to mod przeniesie :) Śliiiiiiiiiiiiiiczny jest :loveu: Quote
Moriaaa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nata...zmień tytuł wątku cioteczko! Jamniś już u swojej nowej Rodzinki! :) Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A u mnie od jutra taka para :loveu::loveu::loveu:, a ja się ciesze jak egzaltowana dzierlatka: Quote
mimiś Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Isadora!! bierzesz Alfika?!!- wreszcie jakaś dobra wiadomość w tym dziale!:multi: Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 a chyba se zmienię ten tytuł wątku :D Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='mimiś']Isadora!! bierzesz Alfika?!!- wreszcie jakaś dobra wiadomość w tym dziale!:multi: Na tymczas, Alfik ma już dom u mnie będzie czekał na przyjazd tych co go adoptują. [quote name='nata od jadzi']a chyba se zmienię ten tytuł wątku :D [quote name='nata od jadzi']ale się czepiacie :eviltong: A to dobrze że sobie zmieniłaś tytuł, już się nie będziemy czepiać. Alfik już jest u mnie jest cudny Quote
Ola164 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tytuł watku świetny :) A Psezesik, Alfik i inne jamnioski śliiiiiczne :loveu: Quote
Erazm Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Filip, Prezesik, Alfik same cuda się Isadorce trafiają, przez skromność nie wspomnę o Sisi i Calineczce;), a o Rambo chyba WSZYSCY wiedzą Quote
Recommended Posts