Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote=Moriaaa;993440

Ja jeszcze dzisiaj miałam dwa telefony o Prezesa:crazyeye:

A masz namiary na te domki Moriaaa ? My mamy 2- letnią jamnisie na domku tymczasowym w Bielsku - Białej i szukamy dla niej domku bez innych zwierząt bo strasznie zazdrosna.

Posted

nie mam czym fotek , bo zgubiłam sprzęt, cholera ale on super, wiecie jak on za Pancią łazi, aż śmieszne, naprawde... jaki drugi jamnior????? jaka ta suńka piękna , nie mogę normalnie....

Posted

Pogódka napisał(a):
nie mam czym fotek , bo zgubiłam sprzęt, cholera ale on super, wiecie jak on za Pancią łazi, aż śmieszne, naprawde... jaki drugi jamnior????? jaka ta suńka piękna , nie mogę normalnie....

Kochany jest, przesłodki. A jak fajnie wygląda jak się tak dwa jamniory za tobą snują. Cudna sprawa.

A telefony o Prezesa nadal dzwonią u mnie też.

:loveu:

Posted

[quote name='eurydyka']chyba warto tytul watku zmienic:)
Jasne.

Dostałam dzisiaj SMSa:

"Witam, Prezesik ma sie dobrze tylko na drugi dzień dostał kataru. Bylismy u weterynarza, dostał leki i już jest lepiej. Nie płacze, śpi z nami, mnie obrał za swoją panią. Cały czas chodzi za mną. Jak zrobimy zdjęcia to wyślemy. Pozdrawiam Monika P."

Mój kilkudniowy trening zadziałał. A obawiałam się że będzei im płakał, szczekał, skamlał przez pierwsze dni. Ale widać zrozumiał. to mądry psiak, jamnik - wiadomo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Zresztą Prezes nie był odbierany w biegu. Ludziska posiedzieli, wypili kawę, pogadaliśmy, popaliliśmy i to tez myśle dobrze wpłyneło bo psiak wyciszył się. Ludzie naprawdę fajni, jakbym ich znała od zawsze.

Jak tylko przyślą zdjęcia to wkleję. A tytuł jak najbardziej trzeba zmienić.

:loveu:

Posted

Uwielbiam dostawac takie wieści:

"pozdrowienia z siedlec przesyła prezesik Dziękujemy za pieska .Jest super pokochalismy go mocno .Dzieci są szczęsliwe . prezesik to kochany jamnik ,bardzo mądry ,aportuje i pięknie spiewa .czuje się dobrze jest wesoły i zaprzyjaznił się z naszym kotkiem razem jedzą i bawią się . dzisiaj zajerestrowaliśmy się na dogomani .....pozdrawiamy :dog:"

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak sie czyta takie wiesci to az cieplo sie na sercu robi.

I ciagle, ciagle, ciagle wierze w czlowieka. Bo tak naprawde to wspaniala istota, czasami tylko pokryta kurzem, a czasami wolajaca o milosc w zbyt agresywny sposob.

Posted

[quote name='mimiś']Isadora!! bierzesz Alfika?!!- wreszcie jakaś dobra wiadomość w tym dziale!:multi:

Na tymczas, Alfik ma już dom u mnie będzie czekał na przyjazd tych co go adoptują.

[quote name='nata od jadzi']a chyba se zmienię ten tytuł wątku :D

[quote name='nata od jadzi']ale się czepiacie :eviltong:

A to dobrze że sobie zmieniłaś tytuł, już się nie będziemy czepiać.

Alfik już jest u mnie jest cudny