Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ola164 napisał(a):Oj, miniaturka czyli 5kg milosci :loveu::loveu::loveu: Albo 4,5 jak mój Rambunio :loveu::loveu::loveu: Quote
Moriaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jamniś jest cudowny, ale kompletnie skołowany całą sytuacją. Wyszliśmy na króciutki spacerek, cieszył się jak dzieciak. Z tymi kg. to raczej przesadziłyście;) aż taka mini miniaturka to z chłopaka nie jest, ale jest zdecydowanie mniejszy od Aprilka. Malusi taki. Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moriaaa napisał(a): [...ciach...] Jamniś jest cudowny, ale kompletnie skołowany całą sytuacją. Wyszliśmy na króciutki spacerek, cieszył się jak dzieciak. Z tymi kg. to raczej przesadziłyście;) aż taka mini miniaturka to z chłopaka nie jest, ale jest zdecydowanie mniejszy od Aprilka. Malusi taki. Słodziak jest :). Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 PPCI (pakiecik pomocy cioci Isadory) [SIZE=2]podlinkowany baner wys. 100, szer. 67 [SIZE=2]podlinkowany baner wys. 80, szer. 54 [SIZE=2]podlinkowany user-bar wys. 19, szer. 200 Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ewatonieja napisał(a):taki czarny ze go nie widac :evil_lol: Z pozostałych zdjęć jeszcze gorzej :) pomimo rozjaśniania w fotoszopie. Quote
Bunia1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Przepiękny jest. Zawsze chorowałam na czarnego podpalanego, a miałam same rude;) Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ciotka Isadora zrobiła jeszcze inne banerki (podlinkowane): 100/150 80/120 19/200 :loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 do gory malutki:multi:Komu slicznego przegubowca??? Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]Witaj śliczny Prezesie :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Śliczniutki Prezesik domku potrzebuje.- cudny jest. Quote
luka1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 E, z taką urodą długo nie bedzie szukał domu. Wiem, bo niedawno szkałam domu dla Rufusa. Telefonów miałam tyle, że przebieraliśmy jak w butiku. Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Boze, jaki jestes sliczny. Po prostu te oczy mnie zahipnotyzowaly. Jestem pod ogromnym wrazenie, az plakac mi sie chce jak na niego patrze. Chociaz ja ostatnio czesto placze, czytajac wasze powiesci o psinkach. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Pogódka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dawno nie zaglądałam, nie miałam czasu... dawajcie jamniorka do Siedlec, napewno znajdę mu tu nowy domek najwyżej ja go na dt wezmę , ale nie będzie potrzeby, trzy osoby pytały mnie o jamniorka czekam na wiadomości Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pogódka napisał(a):dawno nie zaglądałam, nie miałam czasu... dawajcie jamniorka do Siedlec, napewno znajdę mu tu nowy domek najwyżej ja go na dt wezmę , ale nie będzie potrzeby, trzy osoby pytały mnie o jamniorka czekam na wiadomości Oho się szykuje :):) chłopka ma powodzenie. W czwartek ma przyjechać do mnie Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pogódka napisał(a):to jamniorek do Ciebie jedzie? na stałe?? On miał jechać do mnie już w niedzielę bo natychmiast dzwoniłam, była sytuacja patowa. Do dzisiaj miałam Filipa - jamniora z Lublina na tymczasie. Ale dałąbym rade. # jamniki w domu to sama radocha. Udało sie jakoś Prezesa przetrzymać bo w czwartek dziewczyny mają transport. Co do tego czy na tymczas czy na stałe to powiem ci że w przypadku jamnika nie ma u mnie nic pewnego :loveu::loveu::loveu:. W planie z czasem i tak jeszcze jeden więc kto wie, kto wie :loveu::loveu::loveu:. Na dzień dobry jest wersja że tymczas. Ale ostatecznie to tez Rambo mój stały rezydent zdecyduje. :loveu: Quote
haank Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Isadora a Ambra pisała na wątku sunki z katowic, że ma sprawdzony domek dla jamniora. Może ten psiaczek .. ?? Albo zaproponujesz jej jakiegoś innego :) Ja nie mam ostatnio czasu siedzieć na dogo więc nie bardzo się orientuje :(... Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 haank napisał(a):Isadora a Ambra pisała na wątku sunki z katowic, że ma sprawdzony domek dla jamniora. Może ten psiaczek .. ?? Albo zaproponujesz jej jakiegoś innego :) Ja nie mam ostatnio czasu siedzieć na dogo więc nie bardzo się orientuje :(... No właśnie mało ciebie widzę. Ja napisałam Ambrze że niech zajrzy do mnie na allegro i na watek jamników w potrzebie - jest wysyp jamników - niestety. Jak już jesteś to z twoich banerków tylko Dymka jest nadal aktualny, pozostałe już w domkach. Ten czarny wychudzony dzisiaj wyjechał ode mnie i właśnie dostałam info ze już w domu :). Cała w nerwach byłam - płakał jak wyjeżdżał. Quote
Recommended Posts