tusia. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie wiem jak mam to napisać... :-(:-(:-( Bogasek odszedł... Miał raka. Mimo to stało się to tak niespodziewanie :placz:. Był psem mojego brata. Jednak gdy wyjeżdżaliśmy na wakacje zawieźliśmy go do babci, później Bogas został już u babci... Jak ochłonę to wstawię zdj... :cry::cry::cry::cry: Nie mogę w to uwierzyć... (')(')(') :cry::cry::cry::cry: Quote
Dinka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Pierwsza moge zlozyc kondolencje.. ;( To straszne.. :shake::shake: Bogasku- Trzymaj sie... [*] Quote
marck Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Moja suczka też miała raka. Umarła kilka dni temu, wiem że ci ciężko ale pamiętaj że ona ciebie bardzo kochała i ty ją napewno też. Z czasem będzie lepiej, ja żeby mi było troszkę lżej mam zamiar wziąść nowego psa. Jeżeli masz taką możliwość weź nowego ze schroniska. On napewno ci się za to odwdzięczy. Kondolencje {+} Quote
Dinka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sleepyangel- nie martw sie... Teraz juz nic go nie boli, nigdy nie jest glodny... ;);) Cioteczko- On cie kocha, jest szczesliwy i chce zebys ty byla szczesliwa.... Quote
tusia. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pozostaje tylko nadzieja, ze tam mu lepiej... Dzieki Wam... Quote
Ola164 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mart wiem co to rozstanie z przyjacielem... A jeśli ten przyjaciel jest jamnikiem to już w ogóle... :( Wiem że teraz słowa pocieszenia nic nie dadzą, pamietaj jednak że jestem z Tobą... A moja jamniczka Hapisia jest teraz z Bogaskiem... Quote
Dinka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dobrze.... Ma duzo jedzenia- Tyle ile zechce... ;) Ma miliony laczek i wogole... ;);) Bogasku [*] Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Biedny Bogasek! Napewno będzie mu tam lepiej...... kondolencje... [*] Quote
Dinka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Bogas- [*] ... Biegaj szczesliwy za TM [CENTER]... [/CENTER] Quote
requiem. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 bogas [`] Kochamy cie! jestes z nami! w serduszku Quote
M@d Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wiem co czujesz. Gdy nasz Beksa odszedł, to zabrał ze sobą kawałek nas samych ... Żadne słowa tego nie wyrażą ... [*] Quote
Recommended Posts