Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiele je na pewno dzieli ; wygląd, wiek i przeszłość.
Obie jednak znalazły się w pewnym momencie w podobnej sytuacji - opuścił je ukochany człowiek.
Obie są łagodne, spokojne i obie bardzo spragnione czułości ludzkiej ręki. Pierwsze biegną do siatki, aby chociaż przez chwilę być blizej człowieka.
Długo zastanawiałam się czy pokazywac je światu...
Ale moze to jedyna ich szansa?
Cola

Przyjechała do schroniska z ulicy z 3 szczeniakami. Była czułą i troskliwą matką.
Gdy ją zobaczyłam po raz pierwszy opiekowała się ostatnik malcem. Machała radośnie ogonkiem za każdym moim podejsciem do siatki, skomlała i starała się byc jak najbliżej.
Teraz jest po kwarantannie i od wczoraj na ogólnych boksach. Przygasła i posmutniała.
Ale wciaz czeka...

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepsi jest w schronisku od ok roku, jest chyba najmniejszą sunią w boksie. Najpierw była w psim przedszkolu i tam chyba czuła sie pewniej. Najczęściej jest gdzies ukryta. Ale zawołana pędzi do siatki i zamaszyście macha ogonkiem.
Nikt nigdy nie pytał o sunię, nikt nie był nią zainteresowany.
Ale Pesi tez cierpliwie czeka...

Posted

Cała Jetusia, szkoda, że nikomu się nie spodobała:( Mogę po wakacjach jej obiecać domek tymczasowy, ale mam cichutką nadzieję, że wcześniej komuś się spodoba!!! Dobrze byłoby, żeby Niki-Lidka porobiła więcej zdjęć malej Pepsi, wtedy Allegro lepiej wygląda i inne ogłoszenia też:)

Posted

A szczeniaczek Coli poszedł do adopcji? Faktycznie widać, że sunia przygasła i posmutniała - strasznie jej szkoda. poróbcie im więcej zdjęć, będę ogłaszać, choć tyle mogę pomóc!!!

Posted

Wszystkie szczeniaki Coli mają juz domy; ten ostatni poszedł na 2 dni i wrócił ponownie, ale po paru dniach zabrali go inni ludzie.
Zdjecia wkleje troche pózniej.
Dzieki Aguś:lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Cała Jetusia, szkoda, że nikomu się nie spodobała:( Mogę po wakacjach jej obiecać domek tymczasowy, ale mam cichutką nadzieję, że wcześniej komuś się spodoba!!! Dobrze byłoby, żeby Niki-Lidka porobiła więcej zdjęć malej Pepsi, wtedy Allegro lepiej wygląda i inne ogłoszenia też:)

Aga dzieki ze tak myslisz o naszych jetkopopdobnych suniach; to juz chyba 4...(z moją Zulą):cool3:

Posted

Biedne te kundelki:-(
Poprosiłam o zrobienie Allegro spanielce i 2 dni po ukazaniu sie ogłoszenia sunia pojechała do nowego domu. Tel dzwonił wiele razy...
A tu takie śliczne, spragnione miłosci sunie marnieją w schronie tyle czasu:-(