Aska25 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Tobi nadal czeka. Ja jutro pojde z nim na spacerek, ale to nie wystarczy ... Quote
Aska25 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Spacerkowe swiezutkie zdjecia Tobisia. Ja juz jestem troche zalamana bo pies sie przywiazuje. Jak czesalam Krisa i mnie widzial to wyl i szczekal. Potem polozyl sie w budzie i smutno patrzyl. Jak do niego przychodze to sie przytula, wicska lepek pod pache, lize po twarzy ... Tak mi jest przykro ze nie moge go wziac ... A tak przybiega do mnie jak go wolam + smakołyk :) Nastepnym razem zmienie aparat i beda lepsze zdjecia Quote
Koma Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cudowny jest ten pies :loveu: Bardzo podobny do mojej suni ;) Quote
szajbus Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Tobiczku pokaz się na pierwszej stronie i pros o domek! Quote
Aska25 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Tobi mowi dobranoc i bedzie snil o nowym domku... Quote
ANETTTA Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 pieknoto zmykaj do domku podnosze tyle tylko moge Quote
Aska25 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Tobi wita wszystkich. Tak cieplutka na dworze, a on siedzi przy budzie na łancuchu. Spacerek po lesnej lace mu sie sni i super cieplutki domek z duza iloscia milosci ;) Quote
szajbus Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Tobiczek marzy o kochającym domku, a ty możesz spełnić to marzenie! Quote
Aska25 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Tobis wita sie grzecznie ze wszystkimi i przypomina ze nadal jest w schronisku Quote
Aska25 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Tobi byl dzisiaj na spacerku. Ma tyle energii. Chcialby pobiegac, a ja linki nie wzielam i mial tylko smyczke. Tobis sie coraz bardziej przywiazuje. Jak mnie widzi to wyje i szczeka. Jak podchodze do niego to macha ogonkiem i skacze. Dzisiaj jak siedzialam kolo niego to wchodzil mi lapkami na kolana i lizal po twarzy. Coraz trudniej jest go zostawiac. Quote
szajbus Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Tobiś przypomina , ze czeka na domek. Komu tego przytulaśnego psiaka? Quote
Aska25 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Udalo mi sie wpasc na 2 godzinki do schroniska, wiec Tobis mial 2 dni z rzedu spacerek. Starsznie sie denerwowal, ze go nie biore, ale on zawsze idzie ostatni. Niestety po kazdym spacerze widze, ze pies jest niewybiegany. Potrzebuje duzo wiecej ruchu, a ja nie jestem w stanie go wybiegac, bo jest tyle bid do wyprowadzania. Ale obiecalam mu, ze w pt albo sobote pojdziemy na dlugi spacerek na lince i pobiega sobie. Zaczne tez zabierac pileczke, moze sie kolezka nia zainteresuje ... Dzisiaj 1 raz na spacerze jak usiadlam to Tobis przyszedl do mnie merdajac ogonkiem i zaczal mi buziaki dawac... Jest cudowny,coraz ciezej jest mi go zostawiac ... Quote
szajbus Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tobiczek czeka na ten jedyny domek i serce tak wrażliwe jak Asi! Quote
Aska25 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Szajbus bardzo dziekuje za podbijanie Tobisia, moze tym sposobem ktos go wypatrzy. Ciekawe jak tam sobie radzi moj skarbek. 2 dzien pada, a on biedny nie ma nawet daszka - tylko buda i tesknota za czlowiekiem. Quote
szajbus Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tobis potrafi kraść serduszka. Domku, nie opieraj sie tej miłości ! Quote
szajbus Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Czyż nie jest piękny?????? Domku, nie spij tylko pędź do schroniska! Quote
Ania i Kajber Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Sliczny i delikatny Tobi.Zycze dobrego domku. Quote
Aska25 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Tobisia przypominam. Musze sie przyznac, ze odkad zaczelam sie zajmowac hosp to kompletnie nie mam dla niego czasu. No ale on w porownaniu z moim podopiecznymi wypada rewelacyjnie. Jest wesoly, bez klakow, siersc w miare. POza tym jest z przodu a tam latwiej o domek. Tobisiowi wynagrodze w pt to zaniedbanie. Quote
Ania i Kajber Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tak to prawda.Widziałam Tobiego przy budzie ,wyglądał dobrze i wesoło. Towarzystwo też ma dobre- m.in. fajnego owczareczka. Quote
Recommended Posts