Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w ten beznadziejnie pochmurny i deszczowy dzionek:razz:
Nadrobiłam wątkowe zaległości i chyba jestem na bieżąco.. Od czwartku zamiast pięknej, niebieskiej strony głównej forum wyświetlała mi się nieskazitelnie biała karta, a przegłądarka pisała nieodmiennie, że ładowanie strony "zakończono" :angryy: Nie wiem ki diabeł...:mad:
Dziś mając chwilę czasu -urlopowy areszt domowy bo auto w warsztacie do piątku:cool1: (gacusiowa, to plaga jakaś?), próbowałam na trzech przeglądarkach: Firefoxie, Operze i IE... Udało się na IE, którego hmmm, nie lubię i na ogół nie używam... Dyskryminacja jakaś czy co :diabloti:

Gacusiowa, na wystawie w JG nie byłam z wyż wymienionego braku auta:oops: Podobno lało...A teraz widzę, że i Ty szans nie miałaś.. Trochę mi lżej, bo plułam sobie w brodę, że Twój telefon na skrzynce dogo został, a wglądu brak:shake:

Dobrze, że Bondzik ma widok na DS już wkrótce:cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciliśmy.

Bondzik śpi z termoforkiem, otulony kocykami. Psa z lecznicy do samochodu i z samochodu do domu TŻ musiał nosić, bo Jełopik sobie ubzdurał, że będzie szedł w przeciwną stronę :roll:

Płyn z łapy spuszczony - do piątku naświetlamy specjalną lampą. Bond będzie w majtach chodził, bo ma zapędy kombinatorskie w stosunku do ex-jajek :roll: Kołnierz niestety odpada w przedbiegach, bo przy Dzitce, po po paru sekundach byłby w strzępach.

Posted

To dobre wieści.Miejmy nadzieję,że łapa też da mu już spokój i będzie zdrowa.Serdeczne pozdrowienia dla ciebie Bazyliah i uściski dla Bonda.

Posted

Strasznie mi szkoda Jełopika. To taki panikarz. Co się obudzi to piszczy :-(
Nie wiem, jak go przypilnuję, żeby się nie ćlamał :roll: Bo przecież korci go niesamowicie :roll:

Posted

Gacusiowa napisał(a):
Bondziulak w pampersie :razz:

oj Gacusiowa poporodowe gacie to nie pampers tylko przewiewna cos jakby siateczka, skora przez to moze oddychac.ha ha ja też takie miałam:evil_lol:

Posted

jagienka42 napisał(a):
oj Gacusiowa poporodowe gacie to nie pampers tylko przewiewna cos jakby siateczka, skora przez to moze oddychac.ha ha ja też takie miałam:evil_lol:

:oops::-o:roll: ja nie miałam TEJ przyjemności, to nie wiem :oops:

Posted

Jak dziś sąsiedzi nie wezwą TOZu do mnie to będzie cud. Jełopa wyje... Wyje, jak go się ruszy, wyje, jak idzie na spacer, wyje, jak się nie może polizać po ex-jajkach. Majty nie zdały egzaminu. Bondzik chodzi teraz w gustownym różowym kaftaniku :roll:
Ale pomino bólu i rozpaczy michę wtrząchnął :cool3:

Gacusiowa - Tazi , z tego, co pisała Jagienka też taka wrażliwa. Będziesz miała wesoło.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Gacusiowa - Tazi , z tego, co pisała Jagienka też taka wrażliwa. Będziesz miała wesoło.

:crazyeye::placz::roll:
Biedny Bondziuchna...
Dlatego ja za radą szkoleniowca jeszcze czekam chwilkę ze sterylką, żeby Tazi się bardziej 'podbudowała'... Ale nie da się tego odwlekać w nieskończoność...:roll:

a nam pani szkoleniowiec powiedziała, że duże postepy zrobiłyśmy (to znaczy większe Tazi ;)) i że się nie spodziewała, że to tak ładnie będzie wyglądać :multi:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Bondzikowi i cioteczce Bazyliah współczujemy... (nie wiem komu bardziej...)

[SIZE=2]A Tazi i Gacusiowej- Gratulujemy :multi: Napisz cos wiecej o szkoleniu. Klikacie?[SIZE=2]:razz:

klikać próbujemy troszkę w domu
na szkoleniu - chwalimy entuzjastycznie do ochrypnięcia i nagradzamy :diabloti: - kłusujemy po boisku i uczymy się 'wymieniać' na patyczki :D

na razie 'łapiemy kontakt' i 'wzmacniamy' psychikę Tazi - generalnie wszystko co robimy ma na celu poprawienie pewności siebie psa - przeciągamy się i pies wygrywa, oswajamy z obcymi, chwalimy, chwalimy, chwalimy... to podstawa, żeby zacząć pracować z psem :)

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Bondzikowi i cioteczce Bazyliah współczujemy... (nie wiem komu bardziej...)

[SIZE=2]A Tazi i Gacusiowej- Gratulujemy :multi: Napisz cos wiecej o szkoleniu. Klikacie?
[SIZE=2]:razz:

Bondzikowi ofkors...:placz:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Jagienka - trzymam kciuki.
Psina jest w podpisie Jagienki - Saba :cool3:
trzymaj Bazyliah mocno ja juz tak dlugo na nia czekam ale w koncu sie udalo.oj mam troche stracha czy sie wszystko dobrze ulozy pomiedzy nią a moimi zwierzakami:roll:

Posted

Opuchlizna z miejsc drażliwych schodzi :) Natomiast łapa nie koniecznie. Mamy naświetlać, smarować, naświetlać, smarować...

Wycie ciut rzadsze, ale Jełopik nadal podkreśla, jaki to on obolały i nieszczęśliwy :roll: Na spacer to go wyciągnąć z domu nie można - kładzie się i wyje :shake:

Edit: zdecydowanie nie wyje z bólu - jak dostał michę, obejrzałam, obmacałam na wszystkie strony - nawet nie zwrócił uwagi. Francuski piesek ;)