Ula_czarnuszka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Witam w ten beznadziejnie pochmurny i deszczowy dzionek:razz: Nadrobiłam wątkowe zaległości i chyba jestem na bieżąco.. Od czwartku zamiast pięknej, niebieskiej strony głównej forum wyświetlała mi się nieskazitelnie biała karta, a przegłądarka pisała nieodmiennie, że ładowanie strony "zakończono" :angryy: Nie wiem ki diabeł...:mad: Dziś mając chwilę czasu -urlopowy areszt domowy bo auto w warsztacie do piątku:cool1: (gacusiowa, to plaga jakaś?), próbowałam na trzech przeglądarkach: Firefoxie, Operze i IE... Udało się na IE, którego hmmm, nie lubię i na ogół nie używam... Dyskryminacja jakaś czy co :diabloti: Gacusiowa, na wystawie w JG nie byłam z wyż wymienionego braku auta:oops: Podobno lało...A teraz widzę, że i Ty szans nie miałaś.. Trochę mi lżej, bo plułam sobie w brodę, że Twój telefon na skrzynce dogo został, a wglądu brak:shake: Dobrze, że Bondzik ma widok na DS już wkrótce:cool3: Quote
ZUZANNA11 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dopiero teraz tu trafiłam... Bazyliach -> marysiu...jakie ty masz ogromne serducho :o. Ogromne ukłony dla Ciebie ! Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jareth napisał(a):Bazyliah,jak Bondzik? no wlasnie nie trzymaj nas w niepewnosci Quote
Bazyliah Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wróciliśmy. Bondzik śpi z termoforkiem, otulony kocykami. Psa z lecznicy do samochodu i z samochodu do domu TŻ musiał nosić, bo Jełopik sobie ubzdurał, że będzie szedł w przeciwną stronę :roll: Płyn z łapy spuszczony - do piątku naświetlamy specjalną lampą. Bond będzie w majtach chodził, bo ma zapędy kombinatorskie w stosunku do ex-jajek :roll: Kołnierz niestety odpada w przedbiegach, bo przy Dzitce, po po paru sekundach byłby w strzępach. Quote
jareth Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 To dobre wieści.Miejmy nadzieję,że łapa też da mu już spokój i będzie zdrowa.Serdeczne pozdrowienia dla ciebie Bazyliah i uściski dla Bonda. Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 super super bedzie Bondzik w galotach latał:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Strasznie mi szkoda Jełopika. To taki panikarz. Co się obudzi to piszczy :-( Nie wiem, jak go przypilnuję, żeby się nie ćlamał :roll: Bo przecież korci go niesamowicie :roll: Quote
Bazyliah Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 jagienka42 napisał(a):super super bedzie Bondzik w galotach latał:evil_lol: Hiiii, ja mam dla niego takie specjalistyczne, poporodowe majty :diabloti: Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gacusiowa napisał(a):Bondziulak w pampersie :razz: oj Gacusiowa poporodowe gacie to nie pampers tylko przewiewna cos jakby siateczka, skora przez to moze oddychac.ha ha ja też takie miałam:evil_lol: Quote
Gacusiowa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jagienka42 napisał(a):oj Gacusiowa poporodowe gacie to nie pampers tylko przewiewna cos jakby siateczka, skora przez to moze oddychac.ha ha ja też takie miałam:evil_lol: :oops::-o:roll: ja nie miałam TEJ przyjemności, to nie wiem :oops: Quote
Bazyliah Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Jak dziś sąsiedzi nie wezwą TOZu do mnie to będzie cud. Jełopa wyje... Wyje, jak go się ruszy, wyje, jak idzie na spacer, wyje, jak się nie może polizać po ex-jajkach. Majty nie zdały egzaminu. Bondzik chodzi teraz w gustownym różowym kaftaniku :roll: Ale pomino bólu i rozpaczy michę wtrząchnął :cool3: Gacusiowa - Tazi , z tego, co pisała Jagienka też taka wrażliwa. Będziesz miała wesoło. Quote
Gacusiowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bazyliah napisał(a):Gacusiowa - Tazi , z tego, co pisała Jagienka też taka wrażliwa. Będziesz miała wesoło. :crazyeye::placz::roll: Biedny Bondziuchna... Dlatego ja za radą szkoleniowca jeszcze czekam chwilkę ze sterylką, żeby Tazi się bardziej 'podbudowała'... Ale nie da się tego odwlekać w nieskończoność...:roll: a nam pani szkoleniowiec powiedziała, że duże postepy zrobiłyśmy (to znaczy większe Tazi ;)) i że się nie spodziewała, że to tak ładnie będzie wyglądać :multi: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bondzikowi i cioteczce Bazyliah współczujemy... (nie wiem komu bardziej...) [SIZE=2]A Tazi i Gacusiowej- Gratulujemy :multi: Napisz cos wiecej o szkoleniu. Klikacie?[SIZE=2]:razz: Quote
Gacusiowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ula_czarnuszka napisał(a):Bondzikowi i cioteczce Bazyliah współczujemy... (nie wiem komu bardziej...) [SIZE=2]A Tazi i Gacusiowej- Gratulujemy :multi: Napisz cos wiecej o szkoleniu. Klikacie?[SIZE=2]:razz: klikać próbujemy troszkę w domu na szkoleniu - chwalimy entuzjastycznie do ochrypnięcia i nagradzamy :diabloti: - kłusujemy po boisku i uczymy się 'wymieniać' na patyczki :D na razie 'łapiemy kontakt' i 'wzmacniamy' psychikę Tazi - generalnie wszystko co robimy ma na celu poprawienie pewności siebie psa - przeciągamy się i pies wygrywa, oswajamy z obcymi, chwalimy, chwalimy, chwalimy... to podstawa, żeby zacząć pracować z psem :) Quote
Minitaur Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ula_czarnuszka napisał(a):Bondzikowi i cioteczce Bazyliah współczujemy... (nie wiem komu bardziej...) [SIZE=2]A Tazi i Gacusiowej- Gratulujemy :multi: Napisz cos wiecej o szkoleniu. Klikacie?[SIZE=2]:razz: Bondzikowi ofkors...:placz: Quote
jagienka42 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 biedny Bond ja wole odjajczać koty one to jakoś lepiej znoszą.na drugi dzień nie pamiętają że im klejnoty zabrano:evil_lol: Quote
Gacusiowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 fakt, z kotami nie ma problemu... co nie znaczy, że mając tę świadomość nie wyłam jak czekałam, żeby się Grubcio z narkozy wybudził :oops: Quote
jagienka42 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 a ja w koncu doczekalam sie nowego tymczasa przyjeżdża w piątek:multi: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 jagienka42 napisał(a):a ja w koncu doczekalam sie nowego tymczasa przyjeżdża w piątek:multi: Kto to? podeślij linka :razz: Quote
Bazyliah Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Jagienka - trzymam kciuki. Psina jest w podpisie Jagienki - Saba :cool3: Quote
jagienka42 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bazyliah napisał(a):Jagienka - trzymam kciuki. Psina jest w podpisie Jagienki - Saba :cool3:trzymaj Bazyliah mocno ja juz tak dlugo na nia czekam ale w koncu sie udalo.oj mam troche stracha czy sie wszystko dobrze ulozy pomiedzy nią a moimi zwierzakami:roll: Quote
Bazyliah Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Opuchlizna z miejsc drażliwych schodzi :) Natomiast łapa nie koniecznie. Mamy naświetlać, smarować, naświetlać, smarować... Wycie ciut rzadsze, ale Jełopik nadal podkreśla, jaki to on obolały i nieszczęśliwy :roll: Na spacer to go wyciągnąć z domu nie można - kładzie się i wyje :shake: Edit: zdecydowanie nie wyje z bólu - jak dostał michę, obejrzałam, obmacałam na wszystkie strony - nawet nie zwrócił uwagi. Francuski piesek ;) Quote
jareth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Symulant.No,ale czy nie jest miło jak nad nami skaczą?:lol: Quote
Recommended Posts