ULKA12 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bo nieszczęścia chodzą parami. Trzeba szukać pozytywów, Tobie nic się nie stało, Tazi cała, samochód sobie wyremontujesz lub kupisz nowy, poznasz nowych ludzi w trakcie odzyskiwania prawa jazdy, zwiedzisz trochę kraju naszego pięknego i takie tam:diabloti: Quote
Gacusiowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 parami??? toż to kurde oddział reprezentacyjny był.... :mad: Quote
Minitaur Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ale za to jak się zaprezentował ten oddział :diabloti: Quote
jagienka42 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 to chyba jakies fatum ja w piatek zgubilam na drodze tłumik i przyjdzie nowy dopiero jutro jazda autobusami z czworka dzieci jest koszmarna padam z nog i nawet na dogo wchodze tylko na chwile mam dosyc.ale sa tez dobre strony udalo mi sie wykrecic od pracy chociaz jedna pozytywna wiadomosc w tym tygodniu:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Jagienka - czyżbyś zastosowała moje rady? :diabloti: Z łapą Bonda wiedziałam, że nie może być zbyt prosto. Trochę się zmniejszyło, ale dziś nadrobiło. Dodatkowo maść podrażniła łapę :roll: Będziemy przecinać. :shake: Quote
jagienka42 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bazyliah napisał(a):Jagienka - czyżbyś zastosowała moje rady? :diabloti: Z łapą Bonda wiedziałam, że nie może być zbyt prosto. Trochę się zmniejszyło, ale dziś nadrobiło. Dodatkowo maść podrażniła łapę :roll: Będziemy przecinać. :shake: ha ha czesciowo posluchalam rad calosc byla nie do przyjecia dla kogos normalnego:eviltong: Quote
Bazyliah Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 jagienka42 napisał(a):ha ha czesciowo posluchalam rad calosc byla nie do przyjecia dla kogos normalnego:eviltong: Rozumiem, że posłuchałaś rad odnośnie sukienki i makijażu? :diabloti: I chichotałaś... Quote
jagienka42 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bazyliah napisał(a):Rozumiem, że posłuchałaś rad odnośnie sukienki i makijażu? :diabloti: I chichotałaś... prawie hi hi hi upal byl niesamowity ale ja mam slabosc do dobrych perfum wiec zmysl zapachu u nikogo nie ucierpial:evil_lol: Quote
EVA2406 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bond, chłopie, ogarnij sie już z tymi chorobami. Miej litość dla swojej Rodzinki. Quote
jagienka42 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 a co tutaj taka cisza tylko ja na dogo siedze:mad: Quote
Gacusiowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 melduję się po wieczornym spacerku :D dzionek miałyśmy pełen zajęc - po pierwsze dłuuugi spacer po lesie (z unuraniem się w jakimś g..., kopaniem w błocie, wejściem w popioły z ogniska włącznie), potem kąpiel - więc powyższe nie miały znaczenia ;) pies oczywiście cały nieszczęśliwy z powodu kąpieli, a już próby suszenia to normalnie sadyzm... ale jest piękna i pachnąca za to... sama sobie chyba zdaje z tego sprawę, bo dzisiaj na wieczornym spacerku większoś czasu chodnikiem szła, a nie po trawie :D a tak w ogóle to u nas wszystko ok, oprócz oczywiście braku prawka i środka transportu... aaaaaa, Tazi właśnie pogoniła kota... moje koty nadal do niej dzikie są, nawiewają.. mam nadzieję, że taki moment w końcu nastąpi, że będą koegzystowa w miarę normalnie... Quote
jagienka42 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 oj Gacusiowa rozpuscilas te koty:diabloti:moje mają dawać psom buziaczki i sluchaja:eviltong: Quote
jareth Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 co z Bondem?Czekam wieści jak kania dżdżu.(chyba nie napisałam z błędem?) Quote
Bazyliah Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 jareth napisał(a):co z Bondem?Czekam wieści jak kania dżdżu.(chyba nie napisałam z błędem?) Witam Cię serdecznie na wątku :) Właśnie wróciliśmy od weta. Bond w końcu jutro po południu będzie kastrowany, jednocześnie będzie też sciągany płyn z pęcherza. Po maści pęcherz zmalał, ale wczoraj wieczorem znów się powiększył. Bidna psina :-( Edit: dla niewtajemniczonych: jareth jest wielbicielką Bonda do takiego stopnia, że oferuje mu DS :) Więc jeśli wszystko będzie OK, Bondzik już niedługo będzie w nowym domku :) Quote
jareth Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Buszowałam w Świecie Chartów,ale właśnie ze względu na Bonda i cierpienie z powodu braku afika znalazłam się tutaj.Miałam kupić borzoja,ale skoro mogę uratować Bondzika,to nie widzę innego wyboru jak ratować.A to moje głupole Graf(piesio) i Luna(kicia) Quote
Gacusiowa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 a moje sierściuchy przebrzydłe cały czas trzymają Tazi na dystans :( Quote
Bazyliah Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Fajne zwierzaki. Bondzik uwielbia futrzaste koty. Tylko kot po zabawie z nim ma trochę mniej futra ;) Bo oczywiście ulubiona zabawa to ganianie się z kotami, a jak się kota dopadnie, to wyćlamkanie i wymiętoszenie go. O dziwo tylko jeden kot protestuje przeciwko tej zabawie, Papkota wręcz mu pod dziób sama podchodzi :roll: Quote
jareth Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No Lusia nie raz dostała łapą przez pecynę,ale chyba nic wielkiego się nie dzieje skoro pies ani razu nie został drapnięty tylko pacnięty w pysk.Też trzymam kciuki za Bonda bo już doczekać się nie mogę.Ciekawe jak go przyjmie Graf. Quote
jagienka42 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 oj ale fajne wiesci:multi:Bondzik bedzie miał domek.a Bazyliah bedzie płakać i tęsknić za jełopkiem:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 jagienka42 napisał(a):oj ale fajne wiesci:multi:Bondzik bedzie miał domek.a Bazyliah bedzie płakać i tęsknić za jełopkiem:evil_lol: Najbardziej to moja wetka będzie tęsknić :diabloti: I Dzitoszka nie będzie się miała z kim bawić. A ja sobie wezmą następnego tymczasa :eviltong: Tylko gdzie ja takiego drugiego jełopa znajdę :-( Quote
ocelot Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Bazyliah napisał(a):Najbardziej to moja wetka będzie tęsknić :diabloti: I Dzitoszka nie będzie się miała z kim bawić. A ja sobie wezmą następnego tymczasa :eviltong: Tylko gdzie ja takiego drugiego jełopa znajdę :-( W Tomaszowie;) Quote
Bazyliah Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 jareth napisał(a):jeszcze dla Bazyliah mój afik,już za TM Śliczna! Świetne są te długaśne ryjki :loveu: Quote
Recommended Posts