Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo nieszczęścia chodzą parami. Trzeba szukać pozytywów, Tobie nic się nie stało, Tazi cała, samochód sobie wyremontujesz lub kupisz nowy, poznasz nowych ludzi w trakcie odzyskiwania prawa jazdy, zwiedzisz trochę kraju naszego pięknego i takie tam:diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to chyba jakies fatum ja w piatek zgubilam na drodze tłumik i przyjdzie nowy dopiero jutro jazda autobusami z czworka dzieci jest koszmarna padam z nog i nawet na dogo wchodze tylko na chwile mam dosyc.ale sa tez dobre strony udalo mi sie wykrecic od pracy chociaz jedna pozytywna wiadomosc w tym tygodniu:evil_lol:

Posted

Jagienka - czyżbyś zastosowała moje rady? :diabloti:

Z łapą Bonda wiedziałam, że nie może być zbyt prosto. Trochę się zmniejszyło, ale dziś nadrobiło. Dodatkowo maść podrażniła łapę :roll:
Będziemy przecinać. :shake:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Jagienka - czyżbyś zastosowała moje rady? :diabloti:

Z łapą Bonda wiedziałam, że nie może być zbyt prosto. Trochę się zmniejszyło, ale dziś nadrobiło. Dodatkowo maść podrażniła łapę :roll:
Będziemy przecinać. :shake:

ha ha czesciowo posluchalam rad calosc byla nie do przyjecia dla kogos normalnego:eviltong:

Posted

jagienka42 napisał(a):
ha ha czesciowo posluchalam rad calosc byla nie do przyjecia dla kogos normalnego:eviltong:

Rozumiem, że posłuchałaś rad odnośnie sukienki i makijażu? :diabloti: I chichotałaś...

Posted

Bazyliah napisał(a):
Rozumiem, że posłuchałaś rad odnośnie sukienki i makijażu? :diabloti: I chichotałaś...

prawie hi hi hi upal byl niesamowity ale ja mam slabosc do dobrych perfum wiec zmysl zapachu u nikogo nie ucierpial:evil_lol:

Posted

melduję się po wieczornym spacerku :D

dzionek miałyśmy pełen zajęc - po pierwsze dłuuugi spacer po lesie (z unuraniem się w jakimś g..., kopaniem w błocie, wejściem w popioły z ogniska włącznie), potem kąpiel - więc powyższe nie miały znaczenia ;)

pies oczywiście cały nieszczęśliwy z powodu kąpieli, a już próby suszenia to normalnie sadyzm... ale jest piękna i pachnąca za to...
sama sobie chyba zdaje z tego sprawę, bo dzisiaj na wieczornym spacerku większoś czasu chodnikiem szła, a nie po trawie :D

a tak w ogóle to u nas wszystko ok, oprócz oczywiście braku prawka i środka transportu...

aaaaaa, Tazi właśnie pogoniła kota... moje koty nadal do niej dzikie są, nawiewają.. mam nadzieję, że taki moment w końcu nastąpi, że będą koegzystowa w miarę normalnie...

Posted

jareth napisał(a):
co z Bondem?Czekam wieści jak kania dżdżu.(chyba nie napisałam z błędem?)

Witam Cię serdecznie na wątku :)

Właśnie wróciliśmy od weta. Bond w końcu jutro po południu będzie kastrowany, jednocześnie będzie też sciągany płyn z pęcherza. Po maści pęcherz zmalał, ale wczoraj wieczorem znów się powiększył. Bidna psina :-(

Edit: dla niewtajemniczonych: jareth jest wielbicielką Bonda do takiego stopnia, że oferuje mu DS :) Więc jeśli wszystko będzie OK, Bondzik już niedługo będzie w nowym domku :)

Posted

Buszowałam w Świecie Chartów,ale właśnie ze względu na Bonda i cierpienie z powodu braku afika znalazłam się tutaj.Miałam kupić borzoja,ale skoro mogę uratować Bondzika,to nie widzę innego wyboru jak ratować.A to moje głupole Graf(piesio) i Luna(kicia)

Posted

Fajne zwierzaki. Bondzik uwielbia futrzaste koty. Tylko kot po zabawie z nim ma trochę mniej futra ;) Bo oczywiście ulubiona zabawa to ganianie się z kotami, a jak się kota dopadnie, to wyćlamkanie i wymiętoszenie go. O dziwo tylko jeden kot protestuje przeciwko tej zabawie, Papkota wręcz mu pod dziób sama podchodzi :roll:

Posted

No Lusia nie raz dostała łapą przez pecynę,ale chyba nic wielkiego się nie dzieje skoro pies ani razu nie został drapnięty tylko pacnięty w pysk.Też trzymam kciuki za Bonda bo już doczekać się nie mogę.Ciekawe jak go przyjmie Graf.

Posted

jagienka42 napisał(a):
oj ale fajne wiesci:multi:Bondzik bedzie miał domek.a Bazyliah bedzie płakać i tęsknić za jełopkiem:evil_lol:

Najbardziej to moja wetka będzie tęsknić :diabloti:
I Dzitoszka nie będzie się miała z kim bawić.
A ja sobie wezmą następnego tymczasa :eviltong: Tylko gdzie ja takiego drugiego jełopa znajdę :-(

Posted

Bazyliah napisał(a):
Najbardziej to moja wetka będzie tęsknić :diabloti:
I Dzitoszka nie będzie się miała z kim bawić.
A ja sobie wezmą następnego tymczasa :eviltong: Tylko gdzie ja takiego drugiego jełopa znajdę :-(

W Tomaszowie;)