Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazyliah napisał(a):
Wiesz, istnieje poważne ryzyko, że jak Gacusiowa przyjedzie, to będziesz miała siłę się tylko do furtki doczołgać :evil_lol:

Znając wyczyny Dzitki, to mogłaby nie dać rady :p

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gacusiowa napisał(a):
na chwilę Was same zostawić :loveu:
i nastukają a nastukają...

piąteczek (a w zasadzie sobotka) nadchodzi!!! :multi::multi::multi:

jak Bondziuchnie noc minęła? dalej siura??

Odpukać - przez noc w porządku, rano też OK. Może Jełopik tyle wody w siebie wlał :roll: Albo kombinuje, jak kuj-kuj przełożyć.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Odpukać - przez noc w porządku, rano też OK. Może Jełopik tyle wody w siebie wlał :roll: Albo kombinuje, jak kuj-kuj przełożyć.

Albo ciach-ciach :cool3:

Posted

O kurcze po tych opisach Dzitki to ona mi sie jeszcze bardziej podoba musze ja kiedys poznac jak bedziesz w okolicach Krakowa mozesz ja przywiesc na kilka godzin do popilnowania:evil_lol:

Posted

jagienko, Dzitka z opisu bardzo mi przypomina moje kocury - Cyputa i Grubcia (w nowym domku) - tylko w wersji mini :diabloti:
siniaków na nogach co prawda ogonem nie robią, ale za to skalpowanie skóry na plecach - w gratisie ;)
a takie niby słodkie

Posted

za chwile jade z zuzia szczyc i wyczesywac koty do znajomych zobaczymy jak sie zachowuje w obcym domu i jak do obcych kotow mam nadzieje ze futro nie bedzie latac i zostawi mi cos do wyczesania:evil_lol:

Posted

dziwna kolejność postów :roll:

jestestwo zostanie w odpowiednim czasie poinformowane
a ponieważ się słucha, nie przewiduję 'wyłamania' :diabloti:

jakby co, to będę miała wsparcie ze strony grawitacji :D

Posted

majqa napisał(a):
Byle się antygrawitacja nie włączyła...:razz:

nie grozi... :cool1:
w przypadku mojej siostry (182/52kg) jest to możliwe...
u mnie (nie powiem/nie powiem) wręcz przeciwnie :diabloti:

Posted

Możecie na mnie liczyć. Na mnie antygrawitacja na pewno nie zadziała a i przez przypadek cuś mogę złamać sk*********, bo inaczej tego nazwać nie można. Jak dostanę bana, albo ostrzeżenie, to przeżyję. Po prostu takie słowa mi się cisną na usta i na takie tylko ta baba zasługuje. Zwierzaki na taki los nie zasłużyły.

P.S. Wytłumaczenie: przeczytałem to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9997286#post9997286

Posted

Bazyliah napisał(a):
Czy ludzie na głowę już zupełnie poupadali, żeby rozmnażać rasy, których nikt nie chce :angryy:

Biodro sie w kieszeni otwiera i bluzgi na usta się cisną. :mad::mad::mad:

Posted

Gacusiowa - na wszelki wypadek zbadaj kał Zuźki - z trzech kolejnych dni się łapie i do weta. Tamten szczenior i Bond zarobaczone były bardzo mocno, upewnij się, czy aby wszystko zostało wybite. Lepiej zbadać, niż odrobaczać niepotrzebnie, bo Zuźka może nie miała tyle robactwa. Ani Zuźka ani Bond przy odbiorze kleszczy nie miały.