Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ cuda,ta torba,ach...,a i wiuwadełko śliczne:loveu:
Co do linka:jak się podaje linki?Skąd się je bierze?Nie umiem tego odkryć:placz:
To jet hodowla kotów rasowych Masada,potem wchodzisz w chart i już są obróżki.
Ale słodziaczek na okładce kalendarza:lol:,faktycznie jak Bondi.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

linka wklejasz z okienka u góry
w tym przypadku http://www.masada.republika.pl/chart.htm

a jak chcesz fotkę samą wkleic ze strony to mozna spróbowac prawym guzikiem myszy kliknąc na zdjęcie i rozwinac menu pomocnicze - we 'właściwościach' znajdziesz bezpośredni link do zdjęcia który możesz tu skopiowac w okeinko do wstawiania obrazków
na przykład

nota bene chyba ta pomarańczowa mi bardziej 'pasuje' :)

Posted

Gacusiowa danke za info.
Obróżki wzystkie są the best,ale dla czarnego to chyba pomarańczowy najbardziej pasuje.Och,teraz tylko trza kasiorkę skołować i już chłopina będzie elegancki.:loveu:

Posted

Poszalałyście Ciotki :roll:

Jagienka się chwali tymczasami, to i się pochwalę :eviltong: Oprócz psicy Zulki mam: 1 czarne kocię i dziś złowioną błękitnooką mamusię z 3 przecudnymi półdlugowłosymi kociakami :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112386&page=7
Rudy wujek dojedzie do nas jutro po kastracji. I wkrótce dojadą 2 rudzielce malutkie. I szczenior Budrys na czas sterylizacji i gojenia brzuchola Minki.
Kto mnie przyjmie na DT?

Posted

Gacusiowa!! nic nie sugeruję, ale obserwować sprzedawcę będę ;) ;P ;P
najpierw zobaczę jak z tym rozmiarem...

hmm muszelki do rybek tematycznie by pasowały...

Posted

Bazyliah, mogę dorzucić Ci jeszcze trzy trikolorki ok. 4-ro tygodniowe z mamusią.

A poza tym proponuję zmienić tytuł wątku na : salon mody i urody charcików ;) :evil_lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bazyliah, mogę dorzucić Ci jeszcze trzy trikolorki ok. 4-ro tygodniowe z mamusią.

A poza tym proponuję zmienić tytuł wątku na : salon mody i urody charcików ;) :evil_lol:

Eva - tylko tyle Ci powiem: :mad::mad::mad:

Posted

EVA2406 napisał(a):

Moda i uroda też bardzo ważne.:-x

Posted

[quote name='Gacusiowa']a możesz pokazac, bo nie umiem znaleźc?

a ja się dzisiaj zaskoczyłam bardzo, bo dzisiaj 'zaczepiła' mnie, łażącą z Tazi po Łagowie, jeszcze 'lekko ciepłą' po weselu, a na pewno niewyspaną (do tej pory mi zostało, sądząc po tym jak składnie piszę) obca kobita :diabloti: z pytaniem 'czy to jest Bondzik'?

szybko przetrawiwszy sens zapytania odpowiedziałam, zgodnie z prawdą z resztą, że wręcz przeciwnie, to Tazunia jest :diabloti:
okazało się, że to Oris z TZtem byli - na spacerku :)
pogadaliśmy troszkę, TZ Oris porobił zdjęcia (które, mam nadzieję zamieszczą w wątku) - i poszłyśmy z Tazunią na poweselne śniadanko (Tazuni najbardziej smakowała goloneczka :diabloti:)

a ja po tym weselu dalej 'dochodzę'...

[FONT=Times New Roman]Ja również byłam w ciezszkim szoku bo jak zobaczyłam afgana na parkingu to bylam prawie pewna ze to jest jeden z naszych uratowanych. A jezeli chodzi o ta pomylke z imionami to my z mezem również wracaliśmy z imprezy i jak tylko zdazyła się okazja to po prostu powiedziałam pierwsze imie, które mi przyszło do glowy. Foteczki sa i z pewnością będą wstawione. Ludzi to jest szok jaki swiat jest mały. [/FONT]

Posted

[quote name='oris']

Gacusiowa już nawet charcią uprząż ma kolorystycznie dopasowaną do lakieru na paznokciach:lol: Jaka fajna ta smyczka w żółwiki! Afgany to moja ukochana rasa, szkoda, że nigdy nie będę miała charta, marzę o tym od dzieciństwa :(

Posted

[quote name='jagienka42']nie mogłam się powstrzymać to zastępcza mama trzech kociąt,jeden jest w kennelu z dziką kotką która nie chce ze mną rozmawiać:angryy:
Jakie pijawki cudniaste!!

Posted

jareth napisał(a):
Faktycznie bardzo podobny afik.:lol:
Gdzie są takie obroże i smyczki???

obróżka na e-bayu ło tu http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380028492131

a smyczka lupine http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1194

ja co i rusz kuszę w temacie obróżkowym różnymi ładnymi obróżkami :D

powiedz mi tylko jaka kolorystyka/tematyka, a poszukam obróżki dla Bondzika :D
polukaj tutaj - może znajdziesz coś co Ci będzie odpowiadac
http://home.search-desc.ebay.com/martingale-collar_Collars-Tags_W0QQcatrefZC12QQdfspZ32QQflocZ1QQfromZR40QQftrtZ1QQftrvZ1QQftsZ2QQsabfmtsZ1QQsacatZ52353QQsaobfmtsZinsifQQsaslcZ2

Posted

jareth napisał(a):
Faktycznie bardzo podobny afik.:lol:

według mnie średnio :diabloti:
Tazi ma tak z 1/3 ofutrzenia Bondzikowego - ale to przez to pokrewieństwo na pewno...
Albo dowodzi jak rzadką rasą są Afgany... :roll:

Posted

jareth napisał(a):
http://i13.ebayimg.com/02/i/000/eb/3d/47a0_1.JPG
No ta jest śliczna,ale jak tam sie kupuje,płaci,odbiera?Jaki jest przelicznik?I czy taka będzie dobra dla Bonda?

spojrzę, choc byłoby łatwiej, jakbyś link do aukcji wkleiła - a obróżka faktycznie śliczna...
znalazłam... http://cgi.ebay.com/Fabulous-Turquoise-Greyhound-Saluki-Borzoi-Collar_W0QQitemZ190232998735QQihZ009QQcategoryZ20746QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

kupuje się tak jak na allegro (licytacja albo 'kup teraz'), przelicznik jak się płaci pay-palem całkiem fajny - w tej chwili 2,2-2,3 za USD, znacznie lepszy jakby płacic przelewem, płatnośc natychmiast jest, i wysyłka na drugi dzien na adres z pay-pala (warto wejśc z kimś w spółę, żeby zamówic parę obróżek, wtedy koszty przesyłki są rozsądnie podzielone)
W tym przypadku sama jedna obróżka posztowałaby pewnie (nie jest w opcji kup teraz) około 20 USD plus przesyłka 12 USD (lub mniej), załóżmy, że przeliczone po 2,3 to 73,6 PLN - plus przesyłka w kraju

Posted

Tak,tylko żeby zapłacić Pay-Pal muszę podać jakiś kod zabezpieczający kartę,a ja go po prostu nie mam.Co z tego,że wygrałam licytacje i kupiłam obróżkę,jak jej nie kupiłam,bo nie mogę zapłacić.Ta druga opcja też odpada bo trza dołączyć kopię maila,nie mam drukarki.O kant dupy to potłuc.:placz::placz::placz:

Posted

jareth napisał(a):
Tak,tylko żeby zapłacić Pay-Pal muszę podać jakiś kod zabezpieczający kartę,a ja go po prostu nie mam.Co z tego,że wygrałam licytacje i kupiłam obróżkę,jak jej nie kupiłam,bo nie mogę zapłacić.Ta druga opcja też odpada bo trza dołączyć kopię maila,nie mam drukarki.O kant dupy to potłuc.:placz::placz::placz:

a już licytnęłaś?
łomatko, szybka jak piorun jesteś
z pay-palem to też nie jest tak szybko... tam aktywacja trochę trwa i trzeba miec karte wypukłą...
piszę PW