Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja was musze chyba sprowadzic na ziemie Zuzia to nie dama tylko pies bardzo szczesliwy jak moze sie wytaplac na mokradlach a potem wytarzac w konskiej kupie:diabloti:uwielbia byc mokra ,brudna i wybiegana wtedy az jej sie pyszczek smieje.:roll:Zuzia poczula sie tak pewnie ze cale laki uwaza za swoj teren i nie zawsze slucha jak ja wolam ma wazniejsze sprawy na glowie np.gonienie za motylem dlatego kupilam jej dzisiaj adresowke ktora jest duza i widoczna przy obrozy :evil_lol:przezorny zawsze zabezpieczony.:cool3:

Posted

A gdzie jest powiedziane, że dama nie może taplać się w mokradłach i końskiej kupie :crazyeye:

Wręcz przeciwnie - Zuzia, wie co dla urody czynić należy :lol:

Posted

Bazyliah napisał(a):
A gdzie jest powiedziane, że dama nie może taplać się w mokradłach i końskiej kupie :crazyeye:

To ona to robi dla urody:crazyeye: Ja tam bym się na to nie zdobyła:evil_lol:

Posted

Bazyliah napisał(a):

Naturalne, ekologiczne kosmetyki są teraz w modzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ciotki, jeśli macie niepotrzebne obroże, smycze, cokolwiek psiego - zajrzyjcie na wątek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110101
Jest kilka obroży na ponad sto psów :shake: Często w domach mamy jakieś starsze rzeczy, które nigdy na nic nam się nie przydadzą. A tam bida straszliwa.

Abym sama nie zaśmiecała własnoręcznie założonego wątku - wykażę powiązanie z charcikami :eviltong: Z bazarku stron www na charciki robię gratis stronę dla schroniska w Tomaszowie :cool3:

Posted

Gacusiowa napisał(a):
a nowy domek to normalnie z nerwów ma to co Bondziuchna przez długi czas :oops:

a co ja mam powiedziec w mieszkaniu totalny bajzel a ja sie krece i caluje psa raz sie smieje za chwile placze moja córa zapytala dzisiaj czy ja cos bralam bosssssssssssze co za czasy nawet nie mozna wpadac w histerie bo zaraz nie wiadomo co sobie mysla:angryy:

Posted

majqa napisał(a):
Are you scared to death thinking about Saturday (and having Zuzia)?
wstyd sie przyznac ale ja nie znam angielskiego znam rosyjski ha ha (za moich czasow tego uczuli w szkole) a moja córa juz wybyla z domu.

Posted

[quote name='majqa']Are you scared to death thinking about Saturday (and having Zuzia)?
STOP IT!!! yes :oops:
and introducing her to my cats...
I will have to defend her form Cyput...

Posted

jagienka42 napisał(a):
wstyd sie przyznac ale ja nie znam angielskiego znam rosyjski ha ha (za moich czasow tego uczuli w szkole) a moja córa juz wybyla z domu.

przechodzimy na polski :p
generalnie jestem przerażona...
i nie wiem czy moje koty nie zjedzą Zuźki ;)

Posted

A twoje koty mialy kontakt z psami?to mi przypomina przyjscie do naszego domu kremowej persicy jak zobaczyla psa dostala szoku moja sznaucerka chciala dac jej buziaczka a ta jak poszla z pazurami to zrobil sie wielki kociol nie moglam ich rozdzielic potem musialam kotce wyciagac czarna siersc z lap i pazurow smiesznie wygladala z dodatkowym czarnym kolorem:evil_lol:

Posted

miały - juz wcześniej pisałam :)
Kaśka i Luśka z hodowli z dużymi psami, Cyput z Gacem ze spacerków, nie bali się... chyba
nie wiem co prawda jak zareagują na psa na 'swoim terenie'
Cyput raz dał wpiernicz szczeniaczkowi, a do Afgana startował się bić (bo to drechulec jest)