Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorciu wspaniale, że wszystko tak dobrze się układa :) jeszcze raz moje gartulacje! :)

A teraz ogłaszam wszem i wobec, że nie czekam na Wasze pozwolenia :wink: i kopjuje adresy Waszych stron...w celu wrzucenia ich na moją :lol:

Pozdrawiam!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz ogłaszam wszem i wobec, że nie czekam na Wasze pozwolenia :wink: i kopjuje adresy Waszych stron...w celu wrzucenia ich na moją :lol:

Pozdrawiam!

Alsa, a co my będziemy robić wśród nowofunlandów? :wink:

Posted

Kika, nie nie nie,wrzucam adresy na moją stronę, którą właśnie dokańczam:) a nowofunlandy to strona znajomych :wink: ale jak bardzo chcecie do funlandów.... :lol:

Posted
Dorciu, a kiedy będzie wiadomo czy to będzie chłopak czy dziewczynka ?

Jestem obecnie w 5-tym miesiącu ciąży i było jeszcze za wcześnie aby cokolwiek dojrzeć. Ale gin powiedział, że za miesiąc będzie wiadomo, o ile dzidzia pokaże :wink:

Jak byłam w ciąży, ale jeszcze o niej nie wiedziałam, śniło mi się, że urodziłam dziewuchę :D Ale czy to się sprawdzi - zobaczymy. Najważniejsza jest dla mnie nie płeć ale żeby było zdrowe :D Chociaż jakbym miała prawo wyboru to chciałabym najpierw syna a potem córkę...

(przyszły mężu właśnie się wygadał, że chciałby chłopca, ale jak będzie dziewucha to i tak przeżyje :lol: - byle zdrowe :D )

Alsa no to super!

Dla mnie tworzenie stron to "czarna magia"... :(

Posted

Dorciu dla mnie to też była czarna magia i w pewnym stopniu jest nadal :wink: ale zostałam wręcz smuszona do stworzenia swojej www, mam ostatni rok informatykę, a ocena idzie od razu na świadectwo maturalne, tak więc nie można było sobie w tym roku informatykę....heh...olać :lol:

Oczywiście, że podam adres:)

Aha i jeszcze jedno mam nadzieję, że się nie obrazicie, jak wstawię zdjęcia Waszych piegusów do Galerii Przyjaciół? :)

Pozdrawiam!

Posted

Alsa, będę wręcz zaszczycona jeśli umieścisz zdjęcie mojego brzydalka na swojej stronie :lol:

No a dziś wielki dzień - jadę z rodzinką na wesele i zabieram ze sobą chłopaka :wink: Szkoda tylko ze pogoda taka niepewna :x

Posted

My też poprosimy 'na stronę' ;)

A co do robienia www - ja tam informatyki w szkole nie miałam, bo trochę za stara jestem, ale metodą prób i błedów juz parę stron wymęczyłam... A każda następna na szczęście jest lepsza od poprzedniej :D Najgorzej ma się z tym Rasta, bo jej strona była pierwsza... ;)

Posted

No wiecie wypada się zapytać :wink:

A co do strony...ma gdzieś 16 stron łącznie i robie ją już 5 dzień :o ale już za moment mam zamiar skończyć :)

Jovko: zgadzam się z Dorcią, najwyższa pora to zmienić :lol:

Posted

TAAA DAAAM! www.nakrapiana.prv.pl jeszcze szukam jakiejś innej strony z Księgami gości, bo ten fioletowy.... :-?

Tylko się nie śmiejcie to moja pierwsza www i mogą byc gdzieś jeszcze jakieś błędy, ale mam nadzieję, że się podoba :)

Posted

Ajj Dorciu, przepraszam :oops: Gosie uprzedziłam, ale nie sądziłam, że akurat w tym czasie ktoś jeszcze się wpisze. Tak jak mówiłam zmieniłam Ksiege a wpisy z tamtej niestety sie nie zachowały :( Dorciu jeszcze raz przepraszam :oops:

Posted

Alsa,

no naprawdę SUPER :D

A ja obiecuję się nieco poprawić... Ruszyła już wreszcie moja strona schroniska w Józefowie, więc mam nadzieję, że teraz w wolnych chwilach (których ciągle mało :roll: ) zajmę się Rastową bo aż wstyd tam zaglądać... :oops: Co jak co, ale bardzo aktualna to ona nie jest :oops:

Posted

Aniu to super że zabawa się udała :D

My planyjemy ślub w roku następnym... :D

Jovka no to powolutku ale do dzieła - aktualizować Rastę! :lol:

• 1 month later...
Posted

Oj tak Aniu. Masz całkowitą rację z tymi przygotowaniami. Poza tym nie za ciekawie ostatnio się czuję, zwłaszcza ze względu na pogodę :( Stawy biodrowe mnie bolą i prawie chodzić nie mogę. Na szczęście to moje jedyne niedyspozycje (no bo że nóżki mam jak baloniki opuchnięte zwłaszcza jak ciepło - to pominę :wink: )

Jenny zachowuje sie bardzo dziwnie. Pilnuje mnie na każdym kroku, nigdzie się nie oddala beze mnie :o Normalnie jestem w szoku :D To do niej nie podobne, ale bardzo mi miło, że nie jest na odwrót, że staje się powolutku nieco dojrzalsza no i gorzej nadopiekuńcza niz moja własna mama :wink: hihihihi

Pozdrawiam.

Posted

Zazdroszczę ci takiego psiaka :wink: Salcia by się tak napewno nie zachowywała. Ogólnie nawet nie lubi jak głaszczą ją małe dzieci :(

A wiecie już czy to będzie chłopiec czy dziewczynka ?

• 1 month later...
Posted

Witajcie:)

Dawno się nie odzywałam :oops: Ale nie mogłam niestety.

U nas wszystko dobrze. Dzidzia aż do 08 września nie chciała konkretnie pokazać, co ma między nóżkami, ale w końcu zaświeciła w monitor USG - jajeczkami :)

Noszę więc pod serduszkiem chłopczyka i będzie miał na imię ADAŚ :D

Jest juz ułożony główką w dół - gotów do wyjścia na świat.

Zostało mi jeszcze 7 tygodni do terminu porodu i powiem wam, że juz siedzę jak na szpilkach w oczekiwaniu :D

A Jenny ma obecnie cieczkę. Już rozpoczął się trzeci tydzień, więc już bliżej do końca niż dalej. Całe szczęście, że dostała teraz, bo jest kongo w domu. Biegam ze ścierką i sprzątam poniej kropki z podłogi... :-? Jednak wysterylizuję ją, bo adoratorzy są nachalni jak nie wiem i jest spory problem ze spacerami, a jak będzie Adaś, to wogóle sobie nie poradzę z Jenny podczas jej następnej cieczki :(

Poza tym sunia jest grzeczna. Pilnie nasłuchuje plumkania w moim brzuszku i nadal bardzo lubi kłaść mi na nim głowę :) A jak mówię do niej: gdzie jest dzidzia, gdzie jest Adaś? to rozgląda się a potem dotyka nosem mojego brzuszka :D A ja wtedy wręcz "wymiękam" z wrażenia :D :D :D