hanka456 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Harnaś czeka. My czekamy wraz z nim na odmianę jego losu. Quote
Aska25 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Moim największym marzeniem noworocznym jest domek dla Harniego. Najlepeij starsza pani, tkora dalaby mu duzo milosci i ciepla... Quote
jasioslawinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Harnas czeka niecierpliwie na swoj dom Quote
ewatonieja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ponad 500 postów a sytuacja niewiele sie zmieniła o dom dla Harnasia ,który potrafi pokochac całym sercem, bardzo prosimy! Quote
szajbus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Harnas cały czas sie przypomina. Natalka nie tylko tyle postów, ale i ogłoszenia nic nie dają :shake: Quote
Aska25 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Harnasiatko przeniesione do blaszaka do fakirka i boksi. Biedaczysko chodzi teraz rzadzniej na spacery, ale jest tak zimno, ze dobrze ze spi w grupie i ma towarzystwio. Nie mam sumienia go brac jako 1 z calej 3, a taka gromada to juz ciezko. Ale jak w pt bedziemy top polata. Harnas jest taki slodki, przytula sie, rozklada do smyrania, daje buziaczki. nie lubi powrotow do budy, ale wie ze musi. Balam sie tego blaszaka, ale jest ok. grupa zgrana. Harnas jest strasznym rozrabiaka, szarpie sie patykiem, lata jak szalony, mamy taka zabawe cos w stylu babajaga patrzy:eviltong: to jak ja sie skradam to on czasem sie tak rozszaleje ze jak 2 latek wyglada. Jak sie go dobrze rozkokosi to podryza rece, powarkuje, jest cudny. Ja nie wiem, ale jak on do tych niemiec pojedzie to mi serce peknie:-( Juz jak o tym mysle to rycze, nie wyobrazam sobie zycia i hosp bez Harniego :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 to Harnaś jedzie do Niemiec? A ma tam juz dom? Quote
ewatonieja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 oooooo to jest interesująca informacja ,może wiecej szczegółów?:cool3: Quote
Aska25 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To nie do konca tak. Harni jest w najbardziej potrzebujacych przypadkach i Hania mowila ze raczej 90% tych psow jedzie do domu, dlatego napisalam ze pojedzie. Wiecie jak on nie pojedzie do niemiec to on bedzie do konca zycia w schronisku :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
szajbus Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Domku to my mu życzymy jak najbardziej. Ja myślałam, ze on już wyjeżdża Quote
anovip1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dzisiaj wytarmosiłam Harnasia :evil_lol: Niby taki już wiekowy pan,ale tylko z metryczki ;) Harnasiątko to fantastyczne ,wesołe rozbawione psisko . Nie mam pojęcia dlaczego Harnaś tak długo czeka na swoją szansę. Już najwyższa pora by Harnaś poszedł do domku !!!! Harnasiątko ze swoją najukochańszą pańcią Jaki wdzięczny jest za opiekę to zdjęcie najlepiej ukazuje :lol: Quote
Aska25 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dzieki :p Jest piekne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jasioslawinka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Harnas czeka na swojego człowieka Quote
Mike i Morgan Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Hehe dostał odpowiedzialne zajęcie :eviltong: Quote
Aska25 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Harni pilnuje garów, nie odstepuje mnie na krok, a jedzenia pilnuje jak prawdziwy straznik :evil_lol: Nie lubi sie dzielic :diabloti: Quote
Recommended Posts