Aska25 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bedziemy krecic film z Harnatkiem, moze to pomoze znalezc domek ... Narazie zdjecia z dzisiejszego spaceru. Jutro cos napisze... Quote
Aska25 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wyswietlaja wam sie ciotki zdjecia z wczoraj?? Quote
ocelot Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Aska25 napisał(a):wyswietlaja wam sie ciotki zdjecia z wczoraj?? W domu nie, w pracy tak. Quote
Aska25 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Oki juz powinno byc wszystko dobrze... Harnas jest cudownym, kochanym i bardzo wiernym psem. Na pscerach jest coraz bardziej odwazny i zaczyna sobie olewac wolanie i przychodzenie do nas. Nie to ze uccieka ale nie przybiega od razu, trzeba sobie pokrzyczec zanim kolezka przybiegnie. Harni zawsze idzie na spacerze 1 i czeka na reszte, patrzy czy idziemy i biegnie dalej. Nawet sie z Mruczka polubil i razem biegaja. Jak cos sie mu nie podoba to warknie a wtedy jego wielki ochronisrz Trevis interweniuje i odgania nachalnego towarzysza spaceru. Harnas moze juz biegac luzem po terenie i slicznie sie pilnuje. Wczoraj nie poszedl z Ania dio budy tylko siedzial ze mna w kuchni i wyjadal jedzenie z wiadra. Tak sie najadl kuraka i kielbasy ze mial brzuchola jak balon. Harni troszke przytyl, ale na zime to bardzo dobrze... Boze jak ja sie martwie o ta zime przy budzie... A i ani mu dolozyla 2 sztuczne poduchy i Harni je cale poszarpal i rozwalil. Jak przyszlysmy to wszedzie bylo wypelbnienie z tych poduszek. Tej z pierza nie pogryzl. A co Harnatek nie lubi podrobek :) Normalnie go tak kocham i nie moge wziac - dlaczego swiat jest taki niesprawiedliwy... Quote
hanka456 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Harnaś już odsiedział swoje. O dom dla Harnasia prosimy. Quote
Aska25 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cioteczki, jutro krecimy film z Harnasiem ... Quote
hanka456 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jestem bardzo ciekawa efektów kręcenia. Jak tylko już będzie proszę nie zapominajcie i wysyłajcie. Quote
Aska25 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Juz po kreceniu, musze powiedziec ze nie wiedzialam ze Harni taki zaborczy jest. Bylismy z Trevisem i Mruczka, jej tez krecilismy i poprostu jak usiadlam, (bo taki byl plan zeby pokazac ze sie przytula i przychodzi do mnie) to charnas usiadl przede mna i tylko zeby pokazywal, Mrunia nie mogla do mnie podejsc. Harnas specjalnie mnie lizal, włazil na kolana, rozkladal sie i jak Mruczka tylko sie zblizala to zeby pokazywal, normalnie taki ochroniarz. Potem bylismy na 2 spacerku z 3 blaszakowa (alaj, fakir, boksia) i Harnas tak sie wkrecil w bronienie mnie, ze sie na Fakira rzucil z zebiskami jak przyszedl na glaskanie... Potem Harni juz latal luzem do konca naszej wizyty, tzn lazil za mna (troche jak wiwat sie zaczal zachowywac) i rzucil sie na Skrzeka jak do mnie podszedl. Wzielam go jeszcze do nowego pokoju wolont. i tam jest kanapa, jak usiadlam to charni na nia wskoczyl i sie na mnie polozyl i zaczepial lapka do smyrania. Wiedzialam ze Harnas bedzie kanapowcem i lozkowcem... Obawiam sie ze najlepiej gdyby mial dom bez innych psow, bo on jest strasznie zaborczy... Quote
jasioslawinka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Harnas gwiazda filmowa:cool3: Quote
Aska25 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Za tydzien w niedziele jest msza w nowosolnej, na ktora mozemy zabrac psiaki, nie wiem ile ale wiem ze na 100% bire Harnasia. I bede go na rękach trzymac, pokazywac i zachecac. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie szczekal na ksiedza :) Moze poswiecony bedzie mial wiecej szczescia.... A i gdyby ktos chcial go zaadoptowac, to ja od siebie kupie mu duzy worek dobrej karmy .... Quote
hanka456 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Asia jesteś niemożliwa. Może ksiądz wypędzi z Harnasia tę zaborczość. Quote
Aska25 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ciotki narazie piatkowe zdjecia Harnasia, film nie wiem jak sie wstawia, wiec jak ktos wie to prosze o instrukcje. Narzie milego ogladania :) A i nie bojcie się, ale potwornie zle na fotach wychodze :P Quote
Aska25 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Zdjecia w sumie same portretowe, ale w ruchu to sama zrobie jak tylko aparat bede miala... A tu widac mine Harnasia jak mialam jego patyk i Mruczka sie zblizala :) Tu widac juz nie ma patyka ale Mruczka jest blisko, wiec trzeba ja ostrzec, bo to jego pancia jestem i trzeba mnie bronic ;) Agresywny nie jestem, ale potrafie pogonic intruza ;) Quote
Aska25 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Harni troszke widoczny na filmiku nr 1: http://www.wrzuta.pl/film/aFcWe7UJa9...ego_schroniska 2 Harnasiowy filnik :) http://www.wrzuta.pl/film/mw40czTX7K/harnas_z_lodzkiego_schroniska Quote
Recommended Posts