ewatonieja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 asia niech wraca z wakacji bo harnas tęskni :cool3: Quote
Aska25 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Harnasiu juz niedlugo sie zobaczymy. Nie bylo dnia zebym nie myslala o tobie i Wiwatku, on znalazl dom, wiec teraz czas na ciebie. 1 jestem w schronie i chyba cie zacaluje kochany na smierc... Quote
luka1 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Aska WRACAJ !!! bo nie wiem nic co z moja Murka!!! Quote
Ania i Kajber Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Harnaś ,czekając na Asię chodził na spacerki ze mną i Travisem,z którym mieszka teraz buda w budę-mają z jednej strony dobrze,bo na końcu hospicjum-cień i spokój,z drugiej nikt ich tam nie dojrzy do adopcji.W sobotę pokazywałam Harnatka starszemu Państwu ze Stoków do domu z ogródkiem,ale ostatecznie zadecydowali,że trochę za duży,wzieli mniejszą sunię z placyku przed kociarnią. Mruczka mieszka nadal w tym samym boksie ,daję się głaskać i nie wydaje się dzika. Quote
ewatonieja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 harnas -czy dasz mu szanse na normalne zycie?:-( mruczka jest spokojna kiedy czlowiek jest poza boksem,kiedy wchodzi to... :oops: Quote
ewatonieja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 klatka to juz przeszłość ale Harnas jest nadal bezdomny acz ma swoja opiekunkę i to jedyne pocieszenie Quote
hanka456 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Harnaś jeden z weteranów schroniska, domu potrzebuje bardzo. czy do końca życia już na łańcuchu będzie? Quote
Recommended Posts