szajbus Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Harnas czeka na człowieka, który go pokocha całym sercem Quote
Aska25 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Harnas moj kochany przezywa 2 mlodosc. Psiak poprostu z dnia na dzien rozkwita. Wczoraj byl na 2 spacerkach. 1 standardowy z boksia, wiwatem i ruda-zaba. 2 z Brasta. Psiaki zawsze chodza razem. Spuszczam Harnatka zaraz jak na pole dochodzimy. Jak wracamy ze spacerku zapinam go nie zawsze, bo on grzecznie wraca do budy i jest przy tym bardzo ostrozny i nie zaczepia innych psow. Ale przewaznie idziemy do gabinetu na psikanie szwow po kastracji, wiec wraca na smyczce. Na spacerkach Harnas odrabia lata spedzone w zamknieciu. Biega jak szalony, nosi patyki w pyszczku, przychodzi na smranki, podgryza zacheca do zabawy ... Uwielbia przewracac sie na plecki i tarzac sie. Po jakis 10 min biegania pada pod drzwkiem w cieniu i odpoczywa sobie. Harantek jest przytulasny i calusny. Uwielbia smyranki i dawanie buziakow. Jest takim malym lakomczuszkiem uwielbia gotowane ktore dostaja hospicjowce. Kurczak, raciczki, kurze lapki, jajka. Lubi wszystko oprocz suchej karmy i jedzenia schronowego... Quote
ewatonieja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 HARNAS PIES IDEALNY GDZIE ON ZNAJDZIE ODPOWIEDNIEGO CZłOWIEKA? :cool3: Quote
szajbus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Harnas- pies, który okazał sie byc przylepką prosi o domek Quote
szajbus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Czaruj Harnasiu, czaruj tymi oczkami. Moz ekogos w końcu oczarujesz Quote
Aska25 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Na szybko napisze, zebym pamietała kiedy dac 2 dawke. Harnas dostal dzis 2 tabl pratelu na odrobaczenie, za 2 tyg nastepna. Quote
ewatonieja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Harnas mówi dobranoc inadalliczy ze ktos go pokocha i zabierze do domu Quote
ewatonieja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Harnatek pewnie był wczoraj na spacerku bo Asia25 jest zawsze w poniedziałki u niego :cool3: Quote
Aska25 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Harnas byl na spacerku w sobote i niedz z Ania. Ja wczoraj niestety go nie wyprowadzilam, bo czesalam i odpchlalam hospicjowce. Harnas tez został odpchlony co niestety wywolywalo u niego dosc duze przerazenie, ale to pewnie dlatego, ze nie mialam tych tubek do wyciskania na kłab tylko ten sprey, kt na dodatek strasznie smierdzi. No ale dzieki temu Harnatek przed pchlami zabezpieczony. Mimo 6 lat w schronie jego skora i siersc sa w bardzo dobrej kondycji ... Quote
ewatonieja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 czy to nie byłaby udana para? :cool3: __________________ Quote
Aska25 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Natka ja marze o tym zeby Harnas do mnie poszedł. Jak wszystko pojdzie ok to wezme go w pazdzierniku, oczywiscie wczesniej beda musialy sie poznac z naszym Chico. Mam nadzieje, ze ten okaze sie wyrozumialy w stosunku do Harnatka i pomoze mu poznac cala okolice. Jak nie to bedziemy Harnasiowi dalej szukac domku ... Juz sobie wyobrazam ... ja i Harnas razem w łóżeczku pod kolderka ... ciekawe czy chcialby sie do łóżka pakowac ... Quote
szajbus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No Asia, pasujecie do siebie jak dwie polówki jednego jabłka. Ty blondynka, on blondyn itd.... Quote
Aska25 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oj jakbym miala takiego blądyna to bym chyba swojego chlopa wywalila bo on czarny :P Bylam wczoraj w schronie na chwile bo Kokocha do domu poszla i musialam sie przekonac, zeby uwierzyc. Harnatek byl na specrku z Boksia, Wiwatem i Zaba, czyli standardowy zestaw spacerowiczow. Wyszalal sie, zjadla poł duzej puszki Darlinga (az bylam w szoku ze taki ma apetycik), pil wode z butelki. Spacerki sa jednak coraj bardziej skomplikowane, bo Suzi boksia sie robi coraz bardziej zaborcza i zaczyna mnie pilnowac, wiec nie ma juz siedzenia w cieniu i pieszczoszkowania Harnasia bo ta malpa przylazi i warczy. Wiec juz wole nie ryzykowac ze sie pogryza. Zreszta po powrocie ze spaceru nie zapinalam Harnasia tylko sobie luzno siedzial. I wiecie 1 raz sie oddalal, polecial na chwile za kociarnie (oczywiscie z Wiwatem), potem ciekawsko patrzyl co jest za zamknietymi drzwiami hotelika. A potem nawet wszedl do hoteliku na chwile za mna jak po wode bylam. Harnas sie robi coraz bardziej odwazny i ciekawski. Dzis bedziemy z Ania to znowu pospaceruje chlopak, a nawet bedzie na 2 spacerkach 1 z boksia i Ałajem, a 2 z Brasta. A niech se chlopak polata. Bo dzis nie karmie bo nic nie ugotowalam a Harnatek jak widzi karme sucha to patrzy na mnie takim wzrokiem jakby chcial powiedziec: "Chyba zartujesz, zabieraj to gowno, chce puszeczke albo gotowane, najlepiej kurczaczka z ryzem i raciczke, nomoga byc tez kurze lapki ..." Quote
szajbus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A czegoś się spodziewała? Jak sie przyzwyczai podniebienie do rarytasów to potem od chrupek można odgnioty dostać.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts