Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harnas mnie zaskakuje.
Po obserwacji bardzo sie zmienil. Dzisiaj zmieniali sitake w plocie za buda Harnasia. Wiec na jego budzie lezaly narzedzia. Harnas sobie wskoczyl na bude i obserwowal. Nie byl wcale agresywny. Dawal sie glaskac Tomkowi pracowikowi. Pani dyrektor i Ntalia tez go glaskaly. Chyba przeszlo mu to strozowanie jak zmienil bude.
Przy karmieniu tez wykazuje sie nie lada sprytem. Psy dostaly dzis kurczaka gotowanego + szyjki z kury i serca do tego ryz i makaron i troche karmy zalanej tym wywarem z miecha. Harnas wyjadl wszystko oprocz karmy. Niezly jest i taki przytulasny i radosny...

Posted

No to podbijam kolejna porcja zdjec

Harnas z Wiwatem bardzo sie polubily, razem brykaly bez smyczek. Potem wspolne jedzenie :)

Potem picie, ale grzecznie w kolejce czekamy

A tu jego ulubiona kolezanka,ktora jeszcze na smyczce chodzi. Sa w jednakowym wieku i oboje sie zachowuja na spacerach jak szalency :)

No daj ten patyk !!!!!!!!!!!!

Pora na odpoczynek

Posted

Jestem pod wrażeniem, u nas w schronisku psiak co jest dwa lata w schronisku uważany jest za nieadopcyjnego:shake:

Chylę czoło dziewczyny.
Harnaś jest niesamowity

Posted

Tylko, ze nie możemy psów wyprowadzać, kontakt przez kraty - to też tak na prawdę sprawdzić reakcji psiaków do końca nie możemy.

Swoją drogą harnaś to suuuper psiak;)

Posted

Harnas obfotografowany jak gwiazda. Prawdziwy pieknis.

A tu Harnas przy swojej nowej budzie

A na tym zdjeciu widac ze Harnatek ma troszke trawki koło siebie. Jest tez nowy kawalek plotu.

Posted

No dzis dla Harnasia byl dzień lekko przerazajacy. No nie dzień tylko niecala godzinka.
Harnas odbył dzis swoja 1 kapiel - nie wiem od jak dawna. Myslalam, ze pojdzie latwiej, bo 1 byl Wiwat kapany i nie robil poblemow, no moze przez 2 min na poczatku. Harnas byl z nami w kociarni i sie przygladal, co jakis czas atakujac przez siatke jakiegos kota:) Do wanienki w kociarni dal sie grzecznie wlozyc. Schody zaczely sie jak probowalam zblizyc do niego sluchawke przysznica. Woda byla letnia, ale niestety Harnas jak tylko do niego zblizalam wpadal w poploch straszny i probowal zwiac z wanienki. Dzieki bogu nie gryzl. Tylko sie na mnie patrzyl przerazony. No wiec sprobowalam moczyc go reka. Na poczatku przedni lapki. Bal sie wody, ale po chwili bylo ok. No wiec zmoczylam go calego. Woda sie lala z kranu, bo sluchawka odpadala. Ja bralam na reke i go moczylam. Potem troszke szamponu, ale tylko na grzbiecie. Splukalam go kubkiem, ale widac bylo, ze reka czul sie bezpieczniej.
Powiedzmy to takie wstepne kapanie bylo, a raczej oswajanie z woda. Mysle ze nastepnym razem bedzie juz nieco bardziej odwazny.
Potem poszlismy na spacerek z Wiwatem i Rudym bo sie przypaletal. Psiaki pobiegaly troche i schnely na slonku. Niestety Hrnatek sie caly wytarzal w trawie, widocznie za czysty byl :) Zdjec mam duzo, ale w koncu 6 lat w boksie byl niezauwazony, to teraz bedzie mial zdjec az za duzo.

Harnas wyraznie woli Wiwata, ale z Rudym tez szalal.

Ps. Taki spacerki to marzenie. Ja sobie poddrzewem siedzialam, a one same sie spacerkowaly :)

To zaczynam od grupowych:p

Posted

A tutaj cala sesja, zdjecia podobne al Harnas jest taka pieknościa ze nie moglam sie powstrzymac przed wstawieniem

A teraz seria - I TAK SIE WYTARZAM WIEC PO CO MNIE KAPAC !!!

Jeśli myslicie, ze to koniec to sie myslicie. Mam wiecej zdjec Harnatka :diabloti:, ale nie mam sily juz wstawiac. A najlepsze zostawilam na koniec :p

Posted

A teraz THE BEST OFF - moje ukochane 3 fotki.

Idealne do ogloszen - pokazuje całe piękno psiaka

Tutaj Harnatek wstydziolek ktory ma juz dosyc zdjec

Harnas żaba :)

To byloby na tyle z wczorajszej wizyty. Moze dzieki tej relacji ktos wypatrzy Harnasia - Milasia :)