jasioslawinka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Przypomnialo mi sie, ze kiedys dla Asi pozbieralam wszystki zdjecia Harniego, zeby wrzucila na strone schronu, ale chyba juz tego nie zrobila wiec zachecam do podziwiania Picasa Web Albums - Schronisko - harnaś Quote
Piromanka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Dogo07']A może warto zainwestować w wyróżnione allefro dla Harnasia ? I dodatkowo umieścić tam filmik ?[/QUOTE] Tak, zdecydowanie wyróżnione Allegro. To tylko 12 zł, a szansa na dom dla niego. Czy oprócz Allegra psiak ma jeszcze jakieś ogłoszenia? Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A Harnatek chociaż nadal wychodzi na spacery? I właściwie co się stało z Asią? Była w nim taka zakochana... Quote
ciapuś Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Ja Harnasiowi od prawie roku robię allegro z tym że nie wyróżnione i cisza Quote
Piromanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Gonia13']śliczny psiak i ciagle sam - smutne...[/QUOTE] Ciapuś, może jednak warto byłoby wyróżnić, bo jednak większość ludzi przegląda kilka, najwyżej kilkanaście pierwszych stron. Quote
anovip1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziś do schroniska przyjechali wspaniali wrażliwi na los skrzywdzonych zwierząt ludzie. Pragnęli otoczyć miłością i dać dom psiakowi który najbardziej tego potrzebuje. Spośród wielu wybrali psa ,który najdłużej ze wszystkich czekał na swoją szansę . Dzisiejszy dzień okazał się tym najważniejszym dla cudownego, wspaniałego ,mojego ukochanego Harnasia :loveu: CZEKAŁ NA TEN DZIEŃ 7 DŁUGICH LAT :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu: DZIŚ HARNAŚ POJECHAŁ DO DOMKU :loveu: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :cunao::laola::cunao: Harnaś pięknie przywitał się ze swoją Panią. Pożegnanie Harnasia z Sarunią . Miejmy nadzieję ,że może kiedyś jeszcze będa mieli okazję razem pobiegać . W schronisku byli nierozłączna parą. Quote
anovip1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pan przywiózł dla Harnasia smakołyczki. Harnasia radosny pysio świadczy o tym ,iż wiedział że coś ważnego, cudownego wydarzyło się w jego życiu. POWODZENIA SKARBIE :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mamamuminka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Serce z radości bije mi jak oszalałe.......codziennie zaglądałam do Harnasia i marzyłam o takim dniu jak dzisiejszy. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
jasioslawinka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 super:D:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: badz szczesliwy Harnasiu! z ciekawosci odwiedzilam strne naszego schronu, bo zobaczyc kto przejmie po Harnasiu paleczke... Nie ma ani Baldura, Story, Bonusa, Mruczki, Azora, itp wszystkie grzeja sie w swoich domach:multi: Tylko Stefanek bezpiecznie czeka na dt. Mam nadzieje, ze ta dobra passa lodzkich weteranow nigdy sie skonczy. Albo niech sie skonczy szybko, bo juz nie bedzie zadnych weteranow;) Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Uwierzycie mi, bądź nie, ale poleciała mi łezka ze wzruszenia! Tak długo na to czekał! :-( Quote
kizimizi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czytam wątek i mi sie płakać chcę a tu na koncu takie wieści dobre! Dużo szczęścia Harnaśiowi zyczę!! Quote
Mike i Morgan Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Hurra w końcu Harnaś ma domek :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a jak to się stało? - pani sama na niego wpadła czy ktoś jej pomógł? Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No i ryczę... Będą wieści z nowego harnasiwoego domku? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cuda się zdarzają :loveu::loveu: Harnasiu, dużo szczęścia i oby było jak w bajce: " i żyli razem długo i szczęśliwie " ... :lol::lol: Jacy wspaniali ludzie :smilecol: Nie zaglądam już dzisiaj nigdzie, cieszę się szczęściem Harnasia. Quote
maarit Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 O kurde ale szczęście:multi::multi::multi: Quote
szajbus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No Harnasiu nawet nie wiesz z jaką przyjemnością cie zdejmę z ogłoszeń i banerka! Harnas miał przeze mnie cały czas odnawiane ogłoszenia łącznie z allegro, jednak nie miał bidulek szcześcia. Aż tu taka wiadomość!!!!!!!!!!!! Harnasiu bądź szczęśliwy piesku! Quote
Recommended Posts