Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harnasiatko przeniesione do blaszaka do fakirka i boksi. Biedaczysko chodzi teraz rzadzniej na spacery, ale jest tak zimno, ze dobrze ze spi w grupie i ma towarzystwio. Nie mam sumienia go brac jako 1 z calej 3, a taka gromada to juz ciezko. Ale jak w pt bedziemy top polata.
Harnas jest taki slodki, przytula sie, rozklada do smyrania, daje buziaczki. nie lubi powrotow do budy, ale wie ze musi. Balam sie tego blaszaka, ale jest ok. grupa zgrana.
Harnas jest strasznym rozrabiaka, szarpie sie patykiem, lata jak szalony, mamy taka zabawe cos w stylu babajaga patrzy:eviltong: to jak ja sie skradam to on czasem sie tak rozszaleje ze jak 2 latek wyglada. Jak sie go dobrze rozkokosi to podryza rece, powarkuje, jest cudny.

Ja nie wiem, ale jak on do tych niemiec pojedzie to mi serce peknie:-( Juz jak o tym mysle to rycze, nie wyobrazam sobie zycia i hosp bez Harniego :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

To nie do konca tak. Harni jest w najbardziej potrzebujacych przypadkach i Hania mowila ze raczej 90% tych psow jedzie do domu, dlatego napisalam ze pojedzie. Wiecie jak on nie pojedzie do niemiec to on bedzie do konca zycia w schronisku :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Dzisiaj wytarmosiłam Harnasia :evil_lol:
Niby taki już wiekowy pan,ale tylko z metryczki ;)
Harnasiątko to fantastyczne ,wesołe rozbawione psisko .
Nie mam pojęcia dlaczego Harnaś tak długo czeka na swoją szansę.
Już najwyższa pora by Harnaś poszedł do domku !!!!

Harnasiątko ze swoją najukochańszą pańcią
Jaki wdzięczny jest za opiekę to zdjęcie najlepiej ukazuje :lol: