Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam nic, bo u Harnasia nie byłam od środy :( :( :(
Ania mi mowila, ze Harnas sie bardzo wczoraj ucieszyl na jej widok. Byl na spacerku z boksia i Wiwatem, ale był na smyczce, bo Ania nie chciala ryzykowac, ze Harnatek spierniczy. Dostał jedzonka: ryz+ gotowane mięsko.. jutro bede caly dzien, wiec Harnasia na 100% dopieszcze, dam mu papu, wycałuje ryjka i wyspaceruje bez smyczki.
Ogolnie caly czas mysle o tym, ze musze go zabrac do siebie, ale jeszcze nie wiem jak to zrobie,.jak zrobic,zeby pies psychik zazdrosny o szczeniaki zaakceptował 2 samca w domu. NIe mamy juz nawet klatki po Chico, bo nie byla juz potrzebna to wywiezlismy. Harnas pewnie od razu stałby sie psem kołderkowcem i spał ze mną w łóżeczku... Harnasiu poczekaj kochanie, moze znajdziesz domek. Modle sie o to kazdego dnia ...

Posted

Harnas juz po kastracji.
Boze jaki on był zakręcony jak go pracownik przyprowadzil. Taki ogłupiały strasznie. Ale przejełam go od razu i Harnas siedzial sobie przez 3 godzinki luzem kolo hoteliku i wygrzewal sie na sloncu i probował sie lizac. NIe uciekał aledo budy tez nie chcial isc wiec go zostawiłam tam dopoki nie zaczelo lac.
Luiza mowila ze musieli mu kaganiec zalozyc, bo ich gryzl i nie mogli mu lapki ogolic, zby mu dac znieczulenie ... Moj Hrnatek waleczny :)

Posted

Byłam w schronie wczoraj i dzisiaj specjalnie zeby Harnasia zaprowadzic do gabinetu. Harnatek cholera zjadl wszystkie szwy sobie i lize sie non stop. Mimo tego rana ladnie wyglada. Wczoraj i dzis bylam z nim w gabinecie i mu to przemywali i psikali tym srebrnym. Musialam byc ja bo on sie nikomu niedaje dotykac i gryzie. A ze mna to na kolanka go wzielam, girki rozszezylam i po krzyku. Harnasiatko bylo 2 dni tez na spacerkach. UWAGA Harnatek chodzi juz bez smyczki :) Na spacerkach razem z boksia i wiwatem chodza. Boksie tez dzis sposcilam 1 raz. Wyobrazce sobie moj spacerek. Dochodze napolanke, siadam pod drzewkiem w cieniu, a psiaki lataja. Dzisiaj w 4 biegaly. Jak wracalismy to Harnas mial jezor prawiena ziemi ...