Ulaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dlaczego nie ma......? :placz::placz::placz::placz::placz: ona tak cudnie w tym ogródeczku leży!! poproszę pana o fotki na meila :loveu: Quote
hanek Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 No właśnie ja tradycyjnie nie zastałam Gerdy w ogródku, stąd nie robiłam fotek. Jak podpisywaliśmy umowę to sobie leżała na kocysiu pod stołem. Quote
Ulaa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Pamiętacie jak pan mówił, że będzie z sunią jeździł na rowerze? Wyobraźcie sobie, że wczoraj go widziałam w rejonie tesco z Gerdą idącą przy rowerku :loveu: Uczy się:multi: Niesamowity to był widok, aż krzyknęłam z radości :loveu: Quote
Ulaa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nie zawsze są powodem do radości :shake: Np martwię się o tą sunie z miotu ze składu opałowego. Też spotkałam ich pod tesco kiedys i babka od razi zagadala, czy napewno musi ją sterylizowac, bo oni by chcieli jednak dopuscic :angryy: Quote
hanek Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 O świetnie! Jak to fajnie gdy można co jakiś czas widzieć wyadoptowane przez fundację psy na własne oczy:loveu: Takie kontrole mimochodne;) Quote
hanek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Gerda albo jest w ciąży urojonej, albo w ciąży faktycznej, na razie o sterylce nie ma mowy. Wspomniałam o sterylce aborcyjnej, ale weterynarz powiedział państwu, że to będzie szkodliwe dla zdrowia i psychiki Gerdy i polecił uśpienie ślepego miotu. Proponował zrobienie USG, ale dla państwa jest to w tej chwili za duży koszt (około 80 zł), więc na razie czekają jak się rozwinie sytuacja. Gerda pogryzła do krwi listonoszkę, która była przyzwyczajona, że może wchodzić na posesję samowolnie. Atakowała też córkę państwa i jej chłopaka, gdy przybyli w odwiedziny do państwa. Ale poza tymi incydentami i tym, że bardzo ciągnie na spacerze, są z Gerdy bardzo zadowoleni. Jest usłuchana, zwalcza im szkodniki w ogrodzie (kawki), pokochali ją. A, no i uwielbia wodę, ładuje się głuptula do Chechła przy każdej okazji:roll: Quote
Ulaa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Który normalny pies lubi listonosza? Gerda zrobiła co do niej należało i teraz już zna swoje miejsce, ta intruzka jedna :evil_lol: A ciążę to gdzie ona mogla załapać? Przecież miała cieczkę w poprzednim domu, w marcu jakoś. Już by było wiadomo, że coś jej się tam kluje. To z pewnością urojona. Dużo ruchu, mało energetyczne jedzenie, żadnych zabawek szczególnie piszczących :roll: A tak wogóle to cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts