Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dom dla Bejbi kroi się pod Sochaczewem, na wsi ale Pan się wzruszył jej historią, tylko tam nie ma odpowiednich gabinetów lekarskich. Jutro jadę z Bejbi na jeszcze jedna konsultację do innego lekarza w zależności jak określi jej szanse i przyszłość zdecydujemy o jej wyjeździe.

Posted

Wczoraj byłam z Bejbi na jeszcze jednej konsultacji lekarskiej. Ostatecznie zostało powiedziane, że operacja kręgosłupa nie wchodzi w grę, jest nierealna i absurdalna. Poprawa może nastąpić ponieważ organizm sam sobie radzi na tyle ile może. Tzn, mogą rozsunąć się przestrzenie międzykręgowe i uwolnić jej rdzeń kręgowy w minimalnym stopniu, a to pozwoli na korzystanie z tylnych łap w jakimś procencie. Należy ją wysterylizować, bo cieczki i wejście do pochwy, którym ociera o podłoże mogłoby być źródłem niepotrzebnych infekcji o ciąży nie wspomnę. W każdym razie dom na wsi odpada, musi być ośrodek miejski z lecznicą na jakimś poziomie i świadomość właścicieli też powinna być wysoka. Zwłaszcza, że Bejbi jest bardzo uczuciowym i mądrym psiakiem. Takiego domku szukamy, dlatego ten pod Sochaczewem jest nieaktualny. Padło w rozmowie słowo buda, a to groźne i niepożądane słowo.

Posted

A Bejbi to spryciula mimo że nie jest w pełni sprawna radzi sobie znakomicie.Wczoraj u mnie ustawiła do pionu wszystkie trzy moje psiaki i było tak jak ona chciała

Posted

Bejbiątko to śliczna pluszowa przytulanka ,stworzona do pieszczot i miękkiej podusi , o niesamowitej woli walki o życie. Czy jest gdzieś ktoś kto podaruje jej serce na zawsze ?

Posted

Maleńka ,śliczna czarnulka Bejbi z ogromną wolą walki o zdrowie ,coraz bardziej przywiązuje się do swojej opiekunki. Musimy szybciutko pomóc jej znaleźć człowieka który ją pokocha całym sercem. Tak ciężko doświadczona przez okrutny los ,a tak bardzo chciałaby żyć szczęśliwie, spokojnie u boku ukochanego pana.