jasioslawinka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Niestety, rodzice wyjezdaja. Byc moze z powodu pogody, wyjada w piatek, wtedy z checia podwioze. Bejbi wracaj szybko do zdrowia:) Quote
ewatonieja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 bEJBI SPI Z NA PODUSI TUZ PRZY HANI,KTO POKOCHA TEGO UROCZEGO PSIAKA? Quote
jasioslawinka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 nie bedzie mnie teraz przy komputerze, ale propozycja nadal aktualna. Karolina Quote
hanka456 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Bejbi była dziś na kolejnych laserach. Śpi ze mną na podusi. Stara się na jednej nóżce podpierać i troszkę chodzić ale to bardzo króciutko. Bejbisia jest super, dzisiaj znalazłyśmy małego kotka który razem z nią sobie zamieszkał. Bejbi w lecznicy czuje się jak w domu, sama wchodzi do gabinetu, nie trzeba jej wnosić, zachowuje się jak świadoma wszystkiego pacjentka. Quote
szajbus Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 wspaniała i dzielna suczynka. Domku pokochaj ta slicznotkę! Quote
Niewiasta_21 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wystarczy raz zobaczyc Bejbisie,zeby sie w niej zakochac. Jasioslawinka dziekujemy,ale dzis spokojnie damy rade ja zabrac. Quote
ewatonieja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Lekarze Mowia Ze W Nozce Bejbi Zanikaja Miesnie, Duzy Wpływ Na Odzyskanie Nawet Czesciowej Sprawnosci Moga Miec Masaze. Prosimy O Wsparcie Dla Tej Bezproblemowej,kochanej Drobinki Quote
ciapuś Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Byłam dzisiaj z dziewczynami z Bejbi na laserach i przyznaje że tak kochanej i grzecznej suni chyba drugiej nie ma.Mimo problemu z poruszaniem Bejbi jest pełną życia i miłości do człowieka sunią.Mam nadzieję że trudności finansowe nie przekreślą jej szansy na powrót do zdrowia Quote
ewatonieja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 bejbi pobieram pozytywna energię od hani tylko z umiarem :cool3: Quote
ewatonieja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 bejbi nie chce jesc nie chce sie ruszac,odżywa tylko w towarzystwie wielu ludzi , biedna jeszcze pamięta schronisko i nie może się przystosowac do innych warunków :-( Quote
hanka456 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Bejbi potrzebne jest towarzystwo, potrzebni jej są ludzie. Bez nich Bejbi traci siły żywotne. U mnie nie jest jej chyba najgorzej ale musi być izolowana od mojego psa. On zje wszystko co sie rusza. A Bejbi wywołuje wzruszenie i zdziwienie ludzi, którzy ją widza na spacerach. Dla nich to dziwny obrazek. Poruszająca się psina na dwóch nóżkach. Nie potrafię o niej pisać, nie potrafię dlatego, że jeszcze nigdy nie spotkałam psa, który jest tak pogodzony ze swoim losem i tak pogodny przy tym. Od Bejbi można się wiele nauczyć. Quote
Szyszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hamiu Tobie wysyłam wielkie buziaki za wielkie serducho, a za Bejbi trzymam kciuki, za powrót do zdrowia i za domek przepełniony miłością. Quote
ewatonieja Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 bejbi była z nami w łęczycy :) bardzo grzeczna i przyjacielska :loveu: Quote
hanka456 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zabieram ze sobą Bejbi gdzie mogę aby miała bodźce do życia. Dzisiaj również była z nami na wycieczce. Mamy zrobiony plakacik dla niej, Ktoś nam obiecał pomóc w akcji adopcyjnej. Bejbi jest taka cicha i spokojna, że miałyśmy obawy czy jest z nami. Quote
hanka456 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Bejbi ma przed sobą długą drogę do zdrowia, ale nie poddamy się, będziemy walczyć o jak największą sprawność jej łapek i bardzo się będziemy starać o domek z ogródkiem dla niej. Quote
szajbus Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Domku z ogródkiem sliczna sunia cię potrzebuje! Nie zajmie ci duzo miejsca! Quote
jasioslawinka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 jestem pelna podziwu dla Was, jak walczycie o zdrowko Bejbi:) :Rose: Bejbi do gory:) Quote
olgaj Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :evil_lol: powiem tak... bejbi swietnie jezdzi autem, lepiej niz hanka i anka Nie marudzi tak jak ciotki :loveu: Quote
Recommended Posts