Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bejbi była dziś na kolejnych laserach. Śpi ze mną na podusi. Stara się na jednej nóżce podpierać i troszkę chodzić ale to bardzo króciutko. Bejbisia jest super, dzisiaj znalazłyśmy małego kotka który razem z nią sobie zamieszkał. Bejbi w lecznicy czuje się jak w domu, sama wchodzi do gabinetu, nie trzeba jej wnosić, zachowuje się jak świadoma wszystkiego pacjentka.

Posted

Byłam dzisiaj z dziewczynami z Bejbi na laserach i przyznaje że tak kochanej i grzecznej suni chyba drugiej nie ma.Mimo problemu z poruszaniem Bejbi jest pełną życia i miłości do człowieka sunią.Mam nadzieję że trudności finansowe nie przekreślą jej szansy na powrót do zdrowia

Posted

Bejbi potrzebne jest towarzystwo, potrzebni jej są ludzie. Bez nich Bejbi traci siły żywotne. U mnie nie jest jej chyba najgorzej ale musi być izolowana od mojego psa. On zje wszystko co sie rusza. A Bejbi wywołuje wzruszenie i zdziwienie ludzi, którzy ją widza na spacerach. Dla nich to dziwny obrazek. Poruszająca się psina na dwóch nóżkach. Nie potrafię o niej pisać, nie potrafię dlatego, że jeszcze nigdy nie spotkałam psa, który jest tak pogodzony ze swoim losem i tak pogodny przy tym. Od Bejbi można się wiele nauczyć.

Posted

Zabieram ze sobą Bejbi gdzie mogę aby miała bodźce do życia. Dzisiaj również była z nami na wycieczce. Mamy zrobiony plakacik dla niej, Ktoś nam obiecał pomóc w akcji adopcyjnej. Bejbi jest taka cicha i spokojna, że miałyśmy obawy czy jest z nami.

Posted

Bejbi ma przed sobą długą drogę do zdrowia, ale nie poddamy się, będziemy walczyć o jak największą sprawność jej łapek i bardzo się będziemy starać o domek z ogródkiem dla niej.