Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zabieramy Bejbi z leczncy do Hani,zeby zredukowac koszty. Jak tylko Bejbi sie troszke wzmocni,ruszami z lekami i laserami. Jeden laser kosztuje 15 zł i trzeba na nie chodzic codziennie. le ich potrzeba to niewiadomo,w zaleznosci od tego jak Bejbi bedzie na nie reagowała.
Musi sie udac.
Jesli ktos ma mozliwosc wesprzec nas bazarkami,to prosimy,naprawde niemamy z czego opłacic tych laserów :-(

Posted

Nie mogłam patrzeć jak Bejbi z prośbą w oczach czołga się do człowieka gdy ten pojawia się w zasięgu jej wzroku. Jest nadzieja, że będzie korzystała z trzech łap. potrzebuje jednak codziennej opieki i swobodnego poruszania się. U mnie jej będzie mam nadzieję, lepiej niż w schronisku, ale nie będzie miała takiej swobody jaką powinna otrzymać, a to ze względu na mojego psa.

Posted

Bejbi tak bardzo przypomina mi moja Czike, ktora przedwczesnie odeszla 7 miesiecy temu za TM:placz:
Nie byla to moja pierwsza "psia smierc", ale to jest ta z ktora sie chyba nigdy nie pogodze:shake:

Jesli moglabym jeszcze jakos pomoc, to z checia :) Dysponuje autkiem, jakby byly problemy z dojazdem do lecznicy.
Co do $$$, to moze jeszcze cos wyskrobie, niestety studuije, nie pracuje:/ a dzis jeszcze zaplacilam na adopcje wirtualna.

Posted

jasioslawinka napisał(a):
Bejbi tak bardzo przypomina mi moja Czike, ktora przedwczesnie odeszla 7 miesiecy temu za TM:placz:
Nie byla to moja pierwsza "psia smierc", ale to jest ta z ktora sie chyba nigdy nie pogodze:shake:

Jesli moglabym jeszcze jakos pomoc, to z checia :) Dysponuje autkiem, jakby byly problemy z dojazdem do lecznicy.
Co do $$$, to moze jeszcze cos wyskrobie, niestety studuije, nie pracuje:/ a dzis jeszcze zaplacilam na adopcje wirtualna.

a kogo adoptowalas wirtualnie?
kolejny dogomaniak z Łodzi?:cool3:

Posted

Jasioslawinka a z jakiej dzielnicy jestes?
Bejbi trzeba codziennie wieczorkiem wozic do lecznicy,z Dąbrowy na Chojny. Nie jest to daleko,ale przy niechodzącej Bejbi to problem. Ja zawsze znajde czas wieczorkiem zeby ją przewieść,ale na długi weekend mnie nie bedzie,moze wtedy bys mogła pomóc?

Posted

ewatonieja napisał(a):
a kogo adoptowalas wirtualnie?
kolejny dogomaniak z Łodzi?:cool3:

Rabbiego. Wogole jak moja mama go zobaczyla, to widal sie bardzo znajomy, bo kiedys wlasnie bardzo podobnego dokarmiala, mieszkal pod balkonem. I zniknal w tym samym czasie, co Rabbi zostal przyjety do schronu. Wtedy po osiedlu blakaly sie trzy psy, jeden jest ze mna do tej pory:D

Niewiasta_21 napisał(a):
Jasioslawinka a z jakiej dzielnicy jestes?
Bejbi trzeba codziennie wieczorkiem wozic do lecznicy,z Dąbrowy na Chojny. Nie jest to daleko,ale przy niechodzącej Bejbi to problem. Ja zawsze znajde czas wieczorkiem zeby ją przewieść,ale na długi weekend mnie nie bedzie,moze wtedy bys mogła pomóc?

Auto na codzien mam dla siebie, chyba ze rodzice wyjezdzaja na dzialke, wiec jeszcze nie jestem na 100% pewna. Jestem z Janowa, ale to nie problem, bo i tak jezdza kilka razy w tygodniu do TZeta na Chojny:)

Posted

nie wiem, jak to bedzie. niestety, jeszcze nie moga sie zdecydowac, czy jada.

na pewno moge podwiezc jeszcze dzis, jutro, a w przyszlym tygodniu pon, wt (tak kolo 17), sr, pt, sob, niedz (po 20, jesli lecznica jest calodobowa).

inne dni niestety nie wiem:(

Posted

Bejbi jest bardzo dzielna. Stara się na trzech nóżkach troszkę przemieszczać. Mam nadzieję, że uda jej sie pokonać tę niemoc. Dziś była na kolejnych laserach. Troszkę ją to stresuje, bo i zastrzyki i antybiotyk ma podawany. W każdym razie gdy wychodzi na spacerek wzbudza troszkę sensację.

Posted

Bejbi potrafi zawładnąc kazdym sercem,jest taka kochana.
Jasioslawinka szukamy przewozów tylko na ten czwartek,piątek i sobote (chociaz tez jeszcze niewiem czy ja nie dam czasem rady). W reszte dni ja zawsze znajde czas wieczorkiem,bo lecznica całodobowa,wiec niema problemu.