Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zabieramy dzisiaj bejbi i umieszczamy ja na kilka dni w cm-vecie zeby ja zdiagnozowali
bejbi ma jakies pieniadze bo miała sponsora ale ile to nie wiemy
w razie gdyby był ktos chetny pomóc to prosimy o wpłaty
na konto Ani

Anna Matczak
ul. Franciszkańska 9/15
Łódź 91-431

86 1020 3378 0000 1702 0131 7916
z dopiskiem
nick z dogo - na Bejbi
juz niedługo nie będziemy musiały podpierać sie kontem osobisty,ale na razie to jedyne wyjści :(

Posted

Do Bejbi w piątek przychodzi znany i ceniony w Łodzi bioenergoterapeuta, który kocha psiaki i pracuje z nimi. Będziemy starać się pomóc Bejbi na wszystkich możliwych polach.

Posted

Pozatym po pierwszej konsultacji zdięć Bejbi u zaprzyjaźnionego weta okazało sie ze Bejbi ma zblokowany rdzeń w kręgosłupie w częsci lędźwiowej,co powoduje ze jej nóżki sa takie sztywne. Powiedzieli nam ze jesli nie zrobi sie operacji to niestety będzie tylko gorzej :-(
Bejbi ma na koncie ok 300 zł od sponsora. Ale to bedzie zbyt mało,jak zwykle prosimy o wsparcie bo najpierw trzeba pozbyc sie kataru.

Posted

Hania mi napisała:
"Bejbi odwieziona do lecznicy przed chwilą, jej stan jest bardzo poważny. Temperatura wysoka, lekarz nie radzi zabiegu, bo mógłby być ryzykowny dla jej życia. Chce się skupić na jednej łapie, która trochę funkcjonuje, będą potrzebne lasery i droga kuracja Nivalinem.Jutro wykupujemy receptę i zaczynamy rehabilitację Bejbi. zrobią wszystko co w ich mocy aby odzyskała choć trochę sprawność. Ale przedewszystkim musza się skupić teraz nad opanowaniem gila, ktory może być gilem nosówkowym."