kasiaprodex Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 podnoszenie to nic nie da tam trzeba jechac z nienacka. nie pisac na forum bo to akurat czytają i sie pewnie przygotuja.z zaskoczki ich. pewnie zaraz duzo psow zniknie:angryy: zapraszam dyrekcje ze schronu do wypowiedzi a nie tylko do czytania jak wpadniemy to zdjecia zrobimy wszystki psom a nie tylko tych co Wy bedziecie chcieli.:mad: Quote
epe Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A czy nie sądzicie dziewczyny,że już nadeszła pora,aby zająć się tym schronem-tak jak olkuskim? Quote
jolek68 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Powiem tak, chcesz tam wejść, musisz zadzwonić do właściciela bo nikogo nie ma. Pan właściciel przejdzie się z tobą, dużo psów i tak jakoś na pokaz, dziwne, bo jedynym człowiekiem jakiego możesz zobaczyć to właściciel, żadnych pracowników :shake: Ciekawe kto się tymi psami zajmuje :angryy: Quote
malagos Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jolek68 napisał(a):Powiem tak, chcesz tam wejść, musisz zadzwonić do właściciela bo nikogo nie ma. Pan właściciel przejdzie się z tobą, dużo psów i tak jakoś na pokaz, dziwne, bo jedynym człowiekiem jakiego możesz zobaczyć to właściciel, żadnych pracowników :shake: Ciekawe kto się tymi psami zajmuje :angryy: Chyba same sobą :-( Quote
Weronia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 kasiaprodex napisał(a):podnoszenie to nic nie da tam trzeba jechac z nienacka. nie pisac na forum bo to akurat czytają i sie pewnie przygotuja.z zaskoczki ich. pewnie zaraz duzo psow zniknie:angryy: zapraszam dyrekcje ze schronu do wypowiedzi a nie tylko do czytania jak wpadniemy to zdjecia zrobimy wszystki psom a nie tylko tych co Wy bedziecie chcieli.:mad: Jak to podnoszenie nic nie daje :eviltong: Znienacka wiele osób jeździło.. Jakby dyrekcja się wypowiedziała, to bym z krzesła spadła :D Quote
Weronia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Ziutka napisał(a):Pozdrowienia od Pokera :loveu: psiaka, który dzięki wielkiemu zaangażowaniu Emilii2280 znalazł swój dom na północy Polski ;) OOo przynajmniej jemu się udało, super Quote
Ziutka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pozdrowienia od Pokera :loveu: psiaka, który dzięki wielkiemu zaangażowaniu Emilii2280 znalazł swój dom na północy Polski ;) Quote
emilia2280 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Proszé, chociaz kilku sié udalo. Nie wiem, co z resztá? Quote
jolek68 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ciężki temat, byliśmy w tym schronie szukając własnego psa :shake: Powinno zostać zamknięte, szkoda mi tych psów które tam miały trafić i nie dotarły...:-( Quote
Charly Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 W okolicach Warszawy zaginął Keks. Jest wielkości jamnika. O kontakt prosi clo Tel: 509 173 446 Nie wiem czy ktoś na tym wątku jezdzi do Chrcynna. Ale na wszelki wypadek... Quote
jolek68 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Charly tam jeżeli trafił to go już nie ma :shake: no chyba że właściciele szybko sami tam zajrzą to jest nadzieja :shake: Quote
Linka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Poszukuję od jakiegoś czasu pracy i natknelam sie na ogłoszenie 'azylu dla bezdomnych zwierzat', ktory poszukuje "tresera psów".. Azyl znajduje się w okolicach Wołomina, ale nigdzie nie znalazłam wzmianki o takiej placówce.. Zainteresowana praca co prawda nie jestem, ale ciekawi mnie co to za miejsce? Quote
Weronia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Linka']Poszukuję od jakiegoś czasu pracy i natknelam sie na ogłoszenie 'azylu dla bezdomnych zwierzat', ktory poszukuje "tresera psów".. Azyl znajduje się w okolicach Wołomina, ale nigdzie nie znalazłam wzmianki o takiej placówce.. Zainteresowana praca co prawda nie jestem, ale ciekawi mnie co to za miejsce? A to nie chodzi przypadkiem o schronisko w Wołominie? www.boz.org.pl/mz/wolomin/ Quote
Kanzaj Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 DOGOMANIACY Z CHOTOMOWA, LEGIONOWA I OKOLIC - HELP!!! Dziś w ciągu dnia, z ulicy Jesionowej w Chotomowie uciekła sunia średniej wielkości, czarna, podpalana b. jasno. Ma na imię BRYZA. Ma lekko falującą, sztywną sierść, jest dość szczupła, ma płócienną, kolorową obrożę. Jest dość płochliwa, boi się gwałtownych ruchów. Zna podstawowe komendy. To sunia z Krzyczek i w niedzielę zawitała wreszcie do swojego, nowego domu... Mam zdjęcia, ale nie potrafię ich tu wkleić - ktoś pomoże?... Telefony: 0 603 136 578, 0 723 68 45 45 Quote
Owieczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wkleje , bo moze gdzies taki kudłaczek czeka na dom http://www.dogomania.pl/forum/f97/jest-dom-dla-szczyla-oby-wyrosl-na-bardzo-duze-kudlate-psisko-do-17-11-09-a-173349/ Quote
Florentynka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zapraszam na zbiorczy wątek psów typu "parówa" Mamy nadzieję, że zgromadzenie paróweczek w jednym miejscu ułatwi szukanie im domów. Jelsi macie takie w swoim schronisku - dorzućcie je na wątek z krótkim opisem, zdjęciem i linkiem do wątku, jeśli taki istnieje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/ Quote
daisy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Czytaj watek zanim zamieszczasz post, tu nie ma parowek ....... (((( [quote name='Florentynka']Zapraszam na zbiorczy wątek psów typu "parówa" Mamy nadzieję, że zgromadzenie paróweczek w jednym miejscu ułatwi szukanie im domów. Jelsi macie takie w swoim schronisku - dorzućcie je na wątek z krótkim opisem, zdjęciem i linkiem do wątku, jeśli taki istnieje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/ Quote
malagos Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Co słychac w tym schronisku? Ktoś je odwiedza? Quote
mimiś Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 szukałam nowych wiadomości o tej rzeźni, atu watek martwy- nikt nie mieszka w poblizu? Quote
Weronia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Też chętnie dowiedziałabym się co nowego w schronie... Quote
emilia2280 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Moze jak Kielce ruszyly to pora na reaktywacjé Chrcynna? Quote
Recommended Posts