Jump to content
Dogomania

!!!!! Chrcynno !!!!!! - schronisko - niedaleko Krzyczek...

Recommended Posts

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnoszenie to nic nie da tam trzeba jechac z nienacka. nie pisac na forum bo to akurat czytają i sie pewnie przygotuja.z zaskoczki ich.
pewnie zaraz duzo psow zniknie:angryy:

zapraszam dyrekcje ze schronu do wypowiedzi a nie tylko do czytania
jak wpadniemy to zdjecia zrobimy wszystki psom a nie tylko tych co Wy bedziecie chcieli.:mad:

Posted

Powiem tak, chcesz tam wejść, musisz zadzwonić do właściciela bo nikogo nie ma. Pan właściciel przejdzie się z tobą, dużo psów i tak jakoś na pokaz, dziwne, bo jedynym człowiekiem jakiego możesz zobaczyć to właściciel, żadnych pracowników :shake:
Ciekawe kto się tymi psami zajmuje :angryy:

Posted

jolek68 napisał(a):
Powiem tak, chcesz tam wejść, musisz zadzwonić do właściciela bo nikogo nie ma. Pan właściciel przejdzie się z tobą, dużo psów i tak jakoś na pokaz, dziwne, bo jedynym człowiekiem jakiego możesz zobaczyć to właściciel, żadnych pracowników :shake:
Ciekawe kto się tymi psami zajmuje :angryy:

Chyba same sobą :-(

Posted

kasiaprodex napisał(a):
podnoszenie to nic nie da tam trzeba jechac z nienacka. nie pisac na forum bo to akurat czytają i sie pewnie przygotuja.z zaskoczki ich.
pewnie zaraz duzo psow zniknie:angryy:

zapraszam dyrekcje ze schronu do wypowiedzi a nie tylko do czytania
jak wpadniemy to zdjecia zrobimy wszystki psom a nie tylko tych co Wy bedziecie chcieli.:mad:

Jak to podnoszenie nic nie daje :eviltong:

Znienacka wiele osób jeździło..

Jakby dyrekcja się wypowiedziała, to bym z krzesła spadła :D

Posted

Ziutka napisał(a):
Pozdrowienia od Pokera :loveu: psiaka, który dzięki wielkiemu zaangażowaniu Emilii2280 znalazł swój dom na północy Polski ;)

OOo przynajmniej jemu się udało, super

• 2 months later...
Posted

W okolicach Warszawy zaginął Keks. Jest wielkości jamnika. O kontakt prosi clo Tel: 509 173 446
Nie wiem czy ktoś na tym wątku jezdzi do Chrcynna. Ale na wszelki wypadek...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Poszukuję od jakiegoś czasu pracy i natknelam sie na ogłoszenie 'azylu dla bezdomnych zwierzat', ktory poszukuje "tresera psów".. Azyl znajduje się w okolicach Wołomina, ale nigdzie nie znalazłam wzmianki o takiej placówce.. Zainteresowana praca co prawda nie jestem, ale ciekawi mnie co to za miejsce?

Posted

[quote name='Linka']Poszukuję od jakiegoś czasu pracy i natknelam sie na ogłoszenie 'azylu dla bezdomnych zwierzat', ktory poszukuje "tresera psów".. Azyl znajduje się w okolicach Wołomina, ale nigdzie nie znalazłam wzmianki o takiej placówce.. Zainteresowana praca co prawda nie jestem, ale ciekawi mnie co to za miejsce?

A to nie chodzi przypadkiem o schronisko w Wołominie?

www.boz.org.pl/mz/wolomin/

• 1 month later...
Posted

DOGOMANIACY Z CHOTOMOWA, LEGIONOWA I OKOLIC - HELP!!!
Dziś w ciągu dnia, z ulicy Jesionowej w Chotomowie uciekła sunia średniej wielkości, czarna, podpalana b. jasno. Ma na imię BRYZA. Ma lekko falującą, sztywną sierść, jest dość szczupła, ma płócienną, kolorową obrożę. Jest dość płochliwa, boi się gwałtownych ruchów. Zna podstawowe komendy. To sunia z Krzyczek i w niedzielę zawitała wreszcie do swojego, nowego domu... Mam zdjęcia, ale nie potrafię ich tu wkleić - ktoś pomoże?...
Telefony: 0 603 136 578, 0 723 68 45 45

• 3 months later...
Posted

Czytaj watek zanim zamieszczasz post, tu nie ma parowek ....... (((( [quote name='Florentynka']Zapraszam na zbiorczy wątek psów typu "parówa"
Mamy nadzieję, że zgromadzenie paróweczek w jednym miejscu ułatwi szukanie im domów.
Jelsi macie takie w swoim schronisku - dorzućcie je na wątek z krótkim opisem, zdjęciem i linkiem do wątku, jeśli taki istnieje:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/

• 3 weeks later...
  • 9 months later...