Jump to content
Dogomania

!!!!! Chrcynno !!!!!! - schronisko - niedaleko Krzyczek...

Recommended Posts

Posted

Podhalan wlasnie walczy o zycie, mial ogromna ilosc kleszczy i ma babeszjoze. Lezy w klinice pod kroplowkami.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Podhalan wlasnie walczy o zycie, mial ogromna ilosc kleszczy i ma babeszjoze. Lezy w klinice pod kroplowkami.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panie Krzysztofie,co pan na to? Co na to leczacy psa weterynarz?

Posted

Dajcie spokój i przestańcie klepać po próżnicy . Bo do gadania to wielu a jak chodzi o konkretną pomoc to wtedy cisza. Pani Krzysztofie to , panie Krzysztofie tamto. Chcecie odpowiedzi , jedźcie do schronu i będziecie miały okazję o wszystko wypytać.

Posted

To może sie zaloguje i będzie szukał domów swoim psom? Jak w innych schroniskach? A strona internetowa, jest jakaś aktualna z psami do adopcji?

Posted

to zeby psy nie musialy skwarek wytopionych ze wszystkich skladników odzywczych jakie mogly miec przed wytopieniem, oraz sprowadzane 200km, polecam choc tyle na poczátek:

DIF pisze:

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Ja osobiście nie kupię tej karmy, bo wg mnie jest "bytowa" czyli na przetwanie.
Ale uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

Ewusek napisał(a):
Zefirek, nie jestem skoligacona z wlascicielami, poznalam ich jak zabieralam stamtad psy...
W obecnej chwili moge mowic tylko o warunkach, w jakich zyja psy. Bylam w wielu schronach i tutaj warunki sa naprawde niezle.

Jak wygladaja psy- nie wiem, bo nie wchodzilam na boksy - Romeo spal w samochodzie i nie moglam go zostawic (ma 3 miesiace). Jestem umowiona na poniedzialek, zeby zrobic zdjecia wszystkim psom i zamiescic na forum.

Zefirek, jEzeli z psami jest rzeczywiscie tak jak mowisz, to bede jedna z osob, ktore na pewno pomoga.
\
Nie jestes skoligacona z wlascicielem, i jak wchodzisz do schroniska to patrzysz czy psy maja wode w miskach.
Obudz sie dziewczyno, otworz oczy na sprawozdania, a nie na miski. Dzieki takim jak Ty nic nie widzacej, istnieja takie mordownie. :angryy: Troche dla dobycia wiedzy, i przestan nam TU BAJKI OPISYWAC. My mamy oczy szeroko otwarte i widzimy nawet na odleglosc.
http://www.boz.org.pl/mz/chrcynno/2010/110216_wiw.pdf
Czytaj szefunciu, bo i tak twoj biznes dobiega konca. Na jakiej to podstawie nie wydales psa do adopcji???
Co twoja wlasnosc??? lepiej niech zostanie zagryziony, po co ma byc uratowany, co to dla ciebie jeden pies wiecej, czy mniej, to miejsce dla nowego, dla nowego doplywu gotowki. BARBARZYNCO PRAWO I TAK CIE DOSIEGNIE.
Epe pomagamy TW i dobieramy sie do tego raju,:angryy: w grupie sila.

Posted

Od dawna o niczym innym nie marzę! Pamiętam sprawę Krzyczek oraz fakt,iż Chrcynno
współpracowało z Krzyczkami!:angryy:
Pamiętam wiele dramatycznych wpisów, a najbardziej utkwił mi opis użytkowniczki
Aggie,która napisała o wstrząsającym skowycie, dochodzącym z bunkrów na terenie schronu:placz:
Na jej pytanie co się tam dzieje, właściciel odpowiedział,że tam jest salka szpitalna i to pies po operacji tak skowycze:angryy::angryy::angryy:
Znaczy bez środków przeciwbólowych był???:angryy::angryy::angryy:
A czy to prawda,że właściciel dla zabawy wykorzystywał psy w czasie prywatnych zawodów paintballowych?

Posted

Oprocz naszych tradycyjnych pytan do gmin i innych urzedow, zamierzam zrobic sobie wycieczke do tego przybytku i z przyjemnoscia poznam tego milosnika zwierzat dla kasy. Podobno ciekawe miejsce, mozna niezlych typkow tam spotkac i niezle sie zabawic. Ciekawe czy za friko??? czy tez trzeba miec wypchany portfel. Moze ten :diabloti: zechce nam tu napisac i odpowiedziec na nasze pytania. Czyta dogo ale niestety to wielki tchorz.

Posted

Ellig napisał(a):

Niestety nie udalo sie:(:(

"Kochani, mam smutną wiadomośc.... przed chwilką dostałam telefon z lecznicy - serce stanęło...., nie wpłacajcie pieniążków....."

Posted

epe napisał(a):
To był pierwszy wątek o tym przybytku, założony przez dziennikarkę p.Izę Szumielewicz!
Wklejam go, bo dawno nikt go nie czytał, a warto wrócić do przeszłości!
http://www.dogomania.pl/threads/10480-quot-pseudoschronisko-quot-w-Chrzczynnem

Ciekawy, wiec zaczynamy, pismo do starosty o kopie statutu, reszta na PW, :diabloti: nie musi znac kazdego naszego ruchu, to tak jak gra w pokera.:evil_lol:

Posted

epe napisał(a):

Aggie,która napisała o wstrząsającym skowycie, dochodzącym z bunkrów na terenie schronu:placz:
Na jej pytanie co się tam dzieje, właściciel odpowiedział,że tam jest salka szpitalna i to pies po operacji tak skowycze:angryy::angryy::angryy:
Znaczy bez środków przeciwbólowych był???:angryy::angryy::angryy:
A czy to prawda,że właściciel dla zabawy wykorzystywał psy w czasie prywatnych zawodów paintballowych?

Sala pooperacyjna w bunkrze- fajowo.
A ja też słyszałam o tym, że dziewczyny wyciągały psy pomazane farbą... oni tam organizują tego paintballa, nie chcę myśleć nawet o tym, dlaczego te psy były brudne. Może żywe tarcze sobie zorganizowali, kto lepiej trafi... jezu
A ubrudzić się przypadkiem nie ubrudziły, bo boksy są za murem takim, więc to jest niemożliwością:|

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ciekawy, wiec zaczynamy, pismo do starosty o kopie statutu, reszta na PW, :diabloti: nie musi znac kazdego naszego ruchu, to tak jak gra w pokera.:evil_lol:

Jednak zna, niewiadomo skąd.

Posted

wolf_shadow napisał(a):
Jednak zna, niewiadomo skąd.

Nawet jednej setnej nie zna :shake: to co tu jest napisane to wlasnie dla niego lub jego szpicli, reszta to plotki, bo przeciez nikt z nas nie dzieli sie wiedza z byle badziewiem.:angryy: