Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawa propozycja spedzenia długiego wekendu....:cool3:
A czy znalazłoby sie u kogos z Was miejsce w autku dla jednej osoby i srdeniej wielkości psa??:roll:

Posted

[quote name='Truflowo-struclowa']Czy ktos sie wybiera na wystawowe tournee 1-2-3-5.05.2008?

1.05 CACIB Bar
2.05 CAC Petrovac
3.05 CACIB Zadar
4.05 CACIB Zadar

A moze ktos ewentualnie rozwazy wyjazd?
Zadar jest w Chorwacji, natomiast 2 pierwsze wystawy umpozliwiaja zrobienie Championatu Serbiii i Montenegro...

Tutaj info o Serbii i Montenegro: http://www.eurodogshows.com/shows/2008/bar2008.doc
Czarnogóra odłaczyla sie w 2006 roku od Serbii, wiec do zdobycia jest tylko championat Czarnogóry

Posted

my też rozważałyśmy te wystawy ale niestety ze względu na to co się działo w Kosowie zrezygnowałyśmy z wyjazdu w tamte strony. Jedziemy na długi weekend w bezpieczniejsze miejsce ;)

Posted

[quote name='dorotal']Jak wejdziecie na strone zwiazku Czarnogóry to jest tam informacja o tej wystawie http://www.kscg.cg.yu/pages/entryform.htm . I pisze o tylko championacie czarnogóry

Masz racje.

A ta informacja o wystawie ktora ja podalam ze strony eurodogshows wyglada bardzo podobnie do tej ze strony Zwiazku w Czranogorze, no i na tej 'mojej' jets o championacie Serbii i Montenegro. Ale nie upieram sie ;);)

Posted

efra-husky napisał(a):
my też rozważałyśmy te wystawy ale niestety ze względu na to co się działo w Kosowie zrezygnowałyśmy z wyjazdu w tamte strony. Jedziemy na długi weekend w bezpieczniejsze miejsce ;)

Ja z cietymi ogonami mam niestety troche ograniczony wybor :-(