Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki i wujkowie bardzo potrzebujemy waszej pomocy
Mamy możliwość wybudowania boksu w którym będą dochodziły do sił najcięższe przypadki. Boks powstanie dzięki pracy osób pomagającym zwierzętom i trzeba zebrać fundusze jedynie na materiały.Po wyliczeniu wyszło nam że koszt takiego boksu to 1500 zł.Mamy już zapewnioną lokalizację i pomoc w budowie potrzebujemy jedynie a może aż wsparcia finansowego.
KTO POMOZE NAM W RATOWANIU TYCH NAJBARDZIEJ POTRZEBUJąCYCH

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Tolo był dziś na spacerku.[/quote]
Napisz więcej? Jaki jest na spacerze? Ciągnie, węszy, załatwia się, czy do człowieka bardziej?

Posted

Przez schronisko przechodzi cicho i delikatnie, nawet psy w zagródce przy wejściu nie zwracaja na niego uwagi,potem jak większość wyprowadzanych psiaków odwąchuje koła samochodu Pani Dyrektor i trochę ciągnie na trawkę naprzeciwko furtki ,żeby się załatwić, ale tam posesje sasiadów,więc idziemy szybko do ulicy i na łakę.Owszem węszy,załatwia się,ale nie ciagnie,jest zresztą dość lekki, nie czuc go na smyczy, jak cmoknę czy zawołam to odwraca łepek. Byłam z nim dopiero 3 raz w ciągu 3 miesiecy,więc chyba nie kojarzy mnie specjalnie,ale generalnie jest przyjazny każdemu człowiekowi.Potrzebuje domu i codziennych spaceróW.

Posted

Tolo jest bardzo łagodnym i delikatnym psem. Zawsze zainteresowany tym co się dzieje w schronisku i wokół niego. Szkoda go, bo to starszy Pan, który zachowal urok młodych lat.