Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a pokazywałyście go już na wyżłowatym wątku?
Ja chyba założę taki osobny dla kropciatych wyżłowatych - Tolo będzie na nim numer dwa po Kozaku
Możemy ich w komplecie ogłaszać - trochę są podobne.

Jak on się ma do iinych psów? W budzie jest dlatego, żeby ktoś go zauważył czy nie lubi innych?
Jest wykastrowany? Wiadomo skąd się wziął w schronie?
A jaki jest do dzieci? Ma kontakt z jakimiś młodszymi wolontariuszami?

Posted

Yorija napisał(a):
a pokazywałyście go już na wyżłowatym wątku?
Ja chyba założę taki osobny dla kropciatych wyżłowatych - Tolo będzie na nim numer dwa po Kozaku
Możemy ich w komplecie ogłaszać - trochę są podobne.

Jak on się ma do iinych psów? W budzie jest dlatego, żeby ktoś go zauważył czy nie lubi innych?
Jest wykastrowany? Wiadomo skąd się wziął w schronie?
A jaki jest do dzieci? Ma kontakt z jakimiś młodszymi wolontariuszami?

Tolo akceptuje inne psy, wyofuje sie gdy jest obszczekiwany czy atakowany
ujał kogoś za serce i dlatego znalazł sie przy budzie, mysleliśmy ,że to zwiększy jego szanse na dom :oops: do dzieci pewnie jak do doroslych lubi
ale to juz potwierdzi lub zaprzeczy hania ,któa pewnie go obserwuje bo pracuje w schronisku napisze do niej zaby tu zerkneła

Posted

Potwierdzam to, co powiedziała Ewatonieja. Tolo jest lagodnym psiakiem, ktory w boksie ogólnym umierał ze smutku. Pzry budzie poczatkowo było mu jakby trochę lepiej, ale dni mijały a on niezauważany przez nikogo zaczął znowu gasnąć ze smutku.
Tolo jest kochany, delikatny, nikogo nie zaczepia. Dzieci w schronisku nie ma, ale myslę, że nie popełnię błędu jesli powiem, że nie nalezy obawiać się go w żadnym momencie. Tolo ma troszkę usztywnienie tylnych lap. Myslę, że to wiek, bo nie jest najmłodszy ale może się mylę.

Ogłoszenia dla Tolo mile widziane wszędzie. Mozna podawać mojego maila
hanka456@wp.pl albo telefon stacjonarny (042) 643 59 71 (wieczorem).

Posted

[quote name='Yorija']Wrzuciłam jego zdjęcia i link na wątek wyżełkowy

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18981

czy on ma jakieś allegro? Jeżeli chcecie moge zrobic tylko potrzebuję namiary kogoś (tel.) kogo wpisać do tego ogłoszenia.
Ja co jakiś czas ponawiam ogłoszenia Tolcia ale wszelka pomoc mile widziana
Co do namiarów to ja podałam w pierwszym poście swoje i je można podawać też w ogłoszeniach.