dorplant Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 masuje od pazurkow w strone lokcia, a on patrzy na mnie "maslanym" wzrokiem "tak mi dobrze tak mi rob".ile razy tak masowac ? Quote
lisica Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 U mnie jak miałam wykręcony giczał w kolanie i po zdjęciu gipsu spuchło pod kolanem to masaże pomogły,uruchomiły nogę i zlikwidowały opuchliznę,w końcu też ssak. Generalnie jednak to wizyta u weta,bo pies nie powie o co kamon Quote
saJo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dorplant napisał(a):masuje od pazurkow w strone lokcia, a on patrzy na mnie "maslanym" wzrokiem "tak mi dobrze tak mi rob".ile razy tak masowac ? Tak, zeby opuchlizny nie bylo. W nieuzywanej konczynie czesto jest uposledzone krazenie, musisz "pomoc" odprowadzic chlonke z lapy. Quote
dorplant Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 mam wrazenie ze troszke zeszla ta opuchlizna Quote
muminka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 może zadzwoń do weta aby jakąś wspomagającą maść włączyć? u kota po 24 godzinach opuchlizna zeszła. Quote
dorplant Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Sajo, Lisica, pomoglo masowanie, opuchlizna zeszla:multi::multi::multi::multi::multi: dzieki za podpowiedz :lol: Quote
lisica Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dorplant napisał(a):Sajo, Lisica, pomoglo masowanie, opuchlizna zeszla:multi::multi::multi::multi::multi: dzieki za podpowiedz :lol: :bigcool:Cieszę się niezmiernie:lol: Quote
dorplant Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 oznajmiam Dick byl na pierwszym krociutkim treningu posluszenstwa :lol:,tak sie cieszyl ze go biore na trening :loveu: Quote
lisica Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Czyli idzie ku lepszemu:multi:,Cieszę sie niezmiernie Quote
arrakis Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 dorplant napisał(a):oznajmiam Dick byl na pierwszym krociutkim treningu posluszenstwa :lol:,tak sie cieszyl ze go biore na trening :loveu: Pewnie się bardzo chłopak starał i przykładał - żeby czasem mu znowu nie kazali w domu siedzieć;). Quote
dorplant Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 arrakis napisał(a):Pewnie się bardzo chłopak starał i przykładał - żeby czasem mu znowu nie kazali w domu siedzieć;). on sie zawsze stara :p,czasami tylko nie w ta strone co trzeba :diabloti: normalnie z placu trzeba go za leb sciagac bo zlezc nie chce :evil_lol: Quote
dorplant Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 amakor go niedawno widziala i stwierdzila ze wogole po nim nie widac ze mial lokiec polamany :p Quote
lisica Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No w końcu jesteś.:multi: Niezmiernie się cieszę ze u Dicka OK,szkoda by go było gdyby nie mógł sobie po placu polatać:painting::sweetCyb: Quote
dorplant Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 teraz w zyciu nikt by nie powiedzial ze mial lokiec w "proszku":p Quote
dorplant Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 niedlugo wrzuce filmik jak Dickus "bryka":lol: Quote
Recommended Posts