Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki za kciuki :p
opatrunku jednak nie zmieniono bo ten zalozony przez Pania Marzenke jest suuuper, szwy pozniej beda zdjete razem z gipsem i bedzie mial Dickus tylko miekki opatrunek na nodze .ale to za tydzien .

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieustannie trzymamy kciuki ze szybki powrót do zdrowia ! ja tylko tak zapytam przy okazji , jak ty zes znosila ONka ? ile ty masz masy i siły kobieto ? w łodzi takie jestescie wszystkie wypasione ?

Posted

mch, no wiesz............ sila woli :evil_lol::evil_lol:
na szczescie mam tylko 2 x po trzy schodki :lol:,ale bylo ciezko :razz:
na szczescie kretino juz sam smiga i tylko kontroluje zeby nie za szybko :p

Posted

dorplant napisał(a):

na szczescie kretino juz sam smiga i tylko kontroluje zeby nie za szybko :p

To ile jeszcze czasu będzie miał "dozór rodzicielski" zanim będzie mógł wariować?

Posted

arrakis napisał(a):
To ile jeszcze czasu będzie miał "dozór rodzicielski" zanim będzie mógł wariować?

wariowac to jeszcze dluuugo nie bedzie mogl:-(,scisly nadzor jeszcze tydzien i zdjecie gipsu (tylko miekki opatrunek),potem ok tygodnia i zdjecia lokcia ,jak sie zroslo .i potem albo wyjecie srubki z kosci albo zostanie ze srubka .Ale tak wariowac ,tak naprawde wariowac to juz nigdy nie bedzie mogl :shake:.tylko pod kontrola bieganie ,plywanie .Zadnych skokow ,zadnych zrywow :shake:.Pozorancika juz nigdy nie zobaczy :shake:Ale spoko slady moze robic :pi PT w truchcie :p.
Dick :loveu:juz niestety najmlodszy nie jest, 8-roczek mu "leci"!Gdyby byl mlody, to pewnie, po rekonwalescencji, moglby wrocic do pelnej formy .

Posted

Dick ma sie dobrze:lol:!
Znajduje sobie zajecia w postaci kradziezy kubkow po jogurcie i zabawe nimi .Wkurzaja go yorki biegajace mu przed nosem, patrzy z niechecia i jak ktory sie napatoczy to kara w postaci trzymania ,z groznym warczeniem,yorka w zebach :evil_lol:.Moze mi sie uda taka akcje "cyknac".
Yorki oczywiscie, jak to zlosliwe bestje, biegaja mu przed samym nosem albo i po nim :evil_lol:.
Dick juz lazi sam po schodach, troche go hamuje tylko, zeby nie zbiegal jak to mial w zwyczaju .
Prawde powiedziawszy wogole sie nie denerwuje tym zdjeciem kontrolnym,wierze ze wszystko bedzie dobrze pozrastane !!

ps kolejna dobra nowina wlasnie moja czeszka Orscha(ktora jest u podhodowcy)sie oszczenila:multi: a wszyscy mysleli ze nie zajdzie (trzy puste krycia pod rzad:cool1:)

Posted

dorplant napisał(a):
Dick ma sie dobrze:lol:!
Znajduje sobie zajecia w postaci kradziezy kubkow po jogurcie i zabawe nimi .Wkurzaja go yorki biegajace mu przed nosem, patrzy z niechecia i jak ktory sie napatoczy to kara w postaci trzymania ,z groznym warczeniem,yorka w zebach :evil_lol:.Moze mi sie uda taka akcje "cyknac".
Yorki oczywiscie, jak to zlosliwe bestje, biegaja mu przed samym nosem albo i po nim :evil_lol:.

No to czekam z niecierpliwością,musisz mieć ubaw
dorplant napisał(a):
Dick juz lazi sam po schodach, troche go hamuje tylko, zeby nie zbiegal jak to mial w zwyczaju .
Prawde powiedziawszy wogole sie nie denerwuje tym zdjeciem kontrolnym,wierze ze wszystko bedzie dobrze pozrastane !!

ps kolejna dobra nowina wlasnie moja czeszka Orscha(ktora jest u podhodowcy)sie oszczenila:multi: a wszyscy mysleli ze nie zajdzie (trzy puste krycia pod rzad:cool1:)

Znaczy będzie OK,no i gratulacje

Posted

Dick ma zdjety gips i szwy !!:multi: jeszcze trzy tyg zrastania i zdjecie kontrolne.teraz uczy sie chodzic powoli na 4 lapach.
Jeszcze raz powtorze uwielbiam dr Biezynskiego:loveu::loveu:,
i caly zespol wroclawski :loveu::loveu:.

Posted

dorplant napisał(a):
Dick ma zdjety gips i szwy !!:multi: jeszcze trzy tyg zrastania i zdjecie kontrolne.teraz uczy sie chodzic powoli na 4 lapach.

Cieszę się niezmiernie,że jest lepiej niż na początku wyglądało.
Do dr Brzezińskiego mam szczególnie ciepłe podejście,u mojego robił kastrowanko,przy asyście studeńciaków. Robił wszystko sam,lekarze od człowieków :cool3:mogli by u niego się uczyć,jak się szwy zakłada:loveu:

Posted

lisica napisał(a):
Cieszę się niezmiernie,że jest lepiej niż na początku wyglądało.
Do dr Brzezińskiego mam szczególnie ciepłe podejście,u mojego robił kastrowanko,przy asyście studeńciaków. Robił wszystko sam,lekarze od człowieków :cool3:mogli by u niego się uczyć,jak się szwy zakłada:loveu:

Masz na myśli lekarzy od człowieków, przeprowadzajacych kastrowanko :cool1: :evil_lol:

Posted

muminka napisał(a):
Brawo dla dicka! :multi::multi::multi:

brawo dla Dicka :crazyeye::crazyeye::crazyeye:???????
muminka,
Dick to mial wiekszy wklad w lamanie tego lokcia,
niz w skladanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,
kretyn moj slodki:loveu:

Posted

amakor napisał(a):
Masz na myśli lekarzy od człowieków, przeprowadzajacych kastrowanko :cool1: :evil_lol:

:roflt::megagrin::megagrin:
Ale zarąbista interpretacja,taka feministyczna:mdrmed:

Posted

dorplant napisał(a):

no to super , z chłopak sie zrasta !!!

Posted

może za mocno mu założyli. miałam tak kiedyś z kotem - niby patrzyliśmy wszyscy w lecznicy (tzn - ja i dwóch wetów) żeby opatrunek nie uciskał łapki, a po paru godzinach łapa jak balon.

mam nadzieję że opuchlizna juz zeszła

Posted

moze dzwon do lekarza waszego, moze zaleci jakies smarowsilo na obrzeki ? my mielismy zalecenie masci z kasztanowcem jakis czas po operacji .