Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Moja mama sie zakochała w Ciasteczku
Czy to znaczy coś więcej ;)
Psiak jest piękny i pewnie niejednemu się podoba , ale to odpowiedzialna decyzja , lepiej niech poczeka i trafi do kogoś kto decyzję przenmyślał , niz do kogoś nieodpowiedzialnego, co nie znaczy że ja również nie mogę sie doczekać aby już znalazł się w nowym , kochającym domku :roll:
Trzymam kciuki za Ciasteczko !

Posted

On jest baaardzo chudy tylko wyglada ze jest ok bo siersci duzo ale jak sie dotknie sama skora i kosci moja Sara mniejsza a musiałam bardziej zacisnac obroze zeby Figara na spacer zabrac

Posted

Wiem jak to jest zobacz tu
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61956 iporównaj zdjęcia z pierwszej strony ze zdjęciami z przedostatniej. Na pierwszej Vit wyglada dobrze, ale to jest szkielecik w zimowym futrze, pod imponującymi kudełkami można było lczyć żeberka i wystające kości. Na tych z przedostatniej jest pozornie szczuplejszy, a jest dokładnie odwrotnie, obecnie nie mam mowy o wystających kostkach, zmienił tylko już futro na letnie.
Myślę że Ciasteczko też jest chudziutki pod tym futrem swoim.
Lucek to trochę inna historia, on jak do mnie trafił był nie tylko chudy ale i młodziutki - coś koło roku. Tak więc nie tylko ma nowe piękne futro ale przytył i zmężniał. Ostatnio Przyjaciel Koni pytała czy mu się biała krawatka powiększyła - ja odpowiedziałem że nie no skąd.
Ale po przyjżeniu się starym zdjęciom faktycznie widzę różnice, tylko to nie krawacik mu się powiększył tylko klatka piersiowa :-) Zbyczał chłopak :-)

Posted

Wow jaki błysk.... czasami na pierwszy rzut oka nawet nie widac jak te psy sa zabiedzone, ja tez dopiero teraz po ponad roku ogladajac zdjecia Sary widze ogromna roznice, to w schronie i u mnie nie dawno
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9526776&postcount=91
tu foty po 2 miesiacach u mnie http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7321811&postcount=954
i z konca marca
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9781944&postcount=274

Ja widze duza roznice ....

offujemy ;)

Posted

Oj jest różnica :-) I czyżby Przyjaciel Koni nie zajrzała ? Sunia idealnie w jej ulubionym typie :-) Ciasteczko przepraszam za śmiecenie na Twoim wątku.
To dla Ciebie ma byc ten najlepszy domek.

Posted

Osoby z okolic Trojmiasta chetne do pomocy poszukiwane!

Cytuje wypowiedz Patrycji:

WITAM
Do wszystkich wolontariuszy mam prośbę z misją . Zgłosiła się do mnie bardzo sympatyczna kobieta, która zaprosiła nasze stowarzyszenie na dzień monciaka do Sopotu 1 maja. Kobieta jest projektantką biżuterii i chce tak ową wykonać dla naszych psiaków a później na festynie oddać ją do licytacji. Tego dnia po monciaku mają chodzi psiaki ze schroniska ( z możliwością adopcji). Psy ode mnie z Dąbrówki jak i ze schroniska w Gdyni i oczywiście potrzebni są chętni wolontariusze do pomocy. Poza opieką nad czworonogami ważne jest promowanie ochrony zwierząt. Rozdawanie ulotek o stowarzyszeniu, może zrobienie jakiegoś stolika, by dzieciaki mogły pokolorować rysunki psiaków. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje, co można by było tam umieścić to czekam na propozycje. Acha no i trzeba by było wziąć skarbonki i może coś zdobyć dla naszych czworonogów. Mi się pomysł podoba, powiedzcie co wy o tym myślicie i czy są jacyś chętni.
Jak coś pisać na forum i dodatkowo jeszcze do mnie na maila
wena_44@wp.pl.

Jak cos kontakt z Patrycja, bo nie wiem, jak to wyglada w przypadku osob, ktore nie sa wolontariuszami, ale mysle ze to no problem.