Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i co ważne a się przed chwilą dowiedziałem on jest z tych mniejszych - pewnie rozmiarów Igora, może ciut większy.
Kasie, Ciasteczko to mój ulubieniec, jakbym miał miejsce....wiem ty pewnie też :-)

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szpilka - bardzo Ci dziękujemy !!!!
Robisz ogromną robotę...

Kasie - Znam takich "miłośników" psów, że w ciągu trzech miesięcy mogli by Ciasteczko dopasować do Twoich wymagań... (no może oprócz wieku... chociaż wrażenie po "uzdatnieniu" mogło by wskazywać i na 100 lat).

Ale my się cieszymy, że Ciasteczko jest taki właśnie:
młody, rozsądny i duży !!!!!

Tylko brać !!!! Byle do dobrego domu !!!!

Posted

Dotarły nowe zdjęcia - a przy okazji jeszcze dodatkowe informacje o psiakach.
Niestety - ja nie umiem wstawić zdjęć...

Ciasteczko przeżył trudne chwile...
Oberwał chyba łapą po nosie od innego psa (bardziej ostrego...).

Foty fajne !

Posted

Dzień dobry misiaczku :-) Witamy po weekendzie.
Dostałem od Patrycji nowe zdjęcia chłopaków i wieści. Wstawie jak tylko przytnę do dogo. Szpilko wrzuć mi na PW adres mailowy to wyślę ci je. Ciasteczko jest zrównoważony i wesoły, fantastyczne psisko o ciekawej urodzie :-)

Posted

Ależ pięknie się prezentuje na tej fotce:multi:... jaka piękna kita :multi:widzę że było czesanko :lol:, ktoś wykonał kawał dobrej roboty:multi:, ktoś, kto zabierze go do domku , oprócz psiej wdzięczności i miłości , dobrego stróza , który gabarytami będzie odstaraszał ;), będzie miał również piękną "ozdobę" ogrodu ;) bo psiak niezwykłej urody:fadein:
Domku "znajdź się" szybko ...