KWL Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 No i co ważne a się przed chwilą dowiedziałem on jest z tych mniejszych - pewnie rozmiarów Igora, może ciut większy. Kasie, Ciasteczko to mój ulubieniec, jakbym miał miejsce....wiem ty pewnie też :-) Quote
Kasie Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Z taką mordką nie trudno być ulubieńcem... Ech, te realia :shake: Quote
KWL Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Uhmmm... I pysio i te potężne łapeczki i żabocik...ciasteczko :-) Quote
SZPiLKA23 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ma ;)....... wejsc całkiem sporo ale to nic nie znaczy ludzie sa ciekawi i tyle... Quote
Kasie Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dlaczego jest tak mało miłośników potężnych Miśków? Czy on ma allegro? Quote
SZPiLKA23 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Co sie dzieje z tym forum co chwila odwraca posty :-/ Quote
KWL Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Tak, od wczoraj ma już Allegro dzięki Majdze(tekst) i Szpilce(aukcja): http://www.allegro.pl/item344721216_...ernardyna.html A forum...no cóż linkowanie się rozjeżdża ? Quote
KWL Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Szpilko prośba kosmetyczna jeśli mozna :-) Na stronie http://dabrowka.ciapkowo.pl/psy.php Sa wprawdzie te same zdjęcia, ale w lepszej rozdzielczości, moze by podmienić w Allegro chłopaków ? Bo te co mamy były przycinane do dogo. Quote
przyjaciel_koni Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Szpilka - bardzo Ci dziękujemy !!!! Robisz ogromną robotę... Kasie - Znam takich "miłośników" psów, że w ciągu trzech miesięcy mogli by Ciasteczko dopasować do Twoich wymagań... (no może oprócz wieku... chociaż wrażenie po "uzdatnieniu" mogło by wskazywać i na 100 lat). Ale my się cieszymy, że Ciasteczko jest taki właśnie: młody, rozsądny i duży !!!!! Tylko brać !!!! Byle do dobrego domu !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Śliczności psie !!! To on - Ciasteczko !!!! Może nieco duże, ale przepiękne i mądre psisko... Pokaż się Dogo słodki !!!! Quote
majqa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nie spadaj Ciasteńku, bo wujek KWL nam skórę wygarbuje za zaniedbanie Ciebie... Quote
ANETTTA Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 majqa napisał(a):Nie spadaj Ciasteńku, bo wujek KWL nam skórę wygarbuje za zaniedbanie Ciebie... hooopaj na 1 stronke Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dotarły nowe zdjęcia - a przy okazji jeszcze dodatkowe informacje o psiakach. Niestety - ja nie umiem wstawić zdjęć... Ciasteczko przeżył trudne chwile... Oberwał chyba łapą po nosie od innego psa (bardziej ostrego...). Foty fajne ! Quote
KWL Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dzień dobry misiaczku :-) Witamy po weekendzie. Dostałem od Patrycji nowe zdjęcia chłopaków i wieści. Wstawie jak tylko przytnę do dogo. Szpilko wrzuć mi na PW adres mailowy to wyślę ci je. Ciasteczko jest zrównoważony i wesoły, fantastyczne psisko o ciekawej urodzie :-) Quote
Rossa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ależ pięknie się prezentuje na tej fotce:multi:... jaka piękna kita :multi:widzę że było czesanko :lol:, ktoś wykonał kawał dobrej roboty:multi:, ktoś, kto zabierze go do domku , oprócz psiej wdzięczności i miłości , dobrego stróza , który gabarytami będzie odstaraszał ;), będzie miał również piękną "ozdobę" ogrodu ;) bo psiak niezwykłej urody:fadein: Domku "znajdź się" szybko ... Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Prawda, że Ciacho piękny ????!!!!!! I tylko dom szybko potrzebny... (Tylko...) !!!!!! (A ja umieram... na głowę... Musicie mi dzisiaj wybaczyć moją małomówność...) Quote
Recommended Posts